Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

sağol canım inşallah devamı gelir.
yok gündüzü kesmiştim anbcak evdeysem ve çok ağlarsa isterse veriyordum. yatmadan ve gece olmak üzere toplamda 2-3 kez emiyor, zaten iyice azaldı böylece.

ne guzel cnmm gözün aydın keşke bizimkide içsee artık mama değilde ben süt içsin istiyorummm ins alışırlarr öle önüne koydumu oyun oynuyo onunlaa 2 3 lokma yerse yiyo ölede az olkuyo ondan kaseyele mama işime gelio en azından ne kdr yediği belli oluyoo

kötü haber dün 100cc deva sütü içen çocuk bu değil sanki bugün ağzına bile sürmedi. Yine olmadı. Bir kaç gün sonra tekrar denerim.

sabah klasik kahvaltısını yaptı
arada üzüm
öğlen sebze çorbası köfte patatesli domatesli yemek
arada danino 1 gofret
akşam balık domates
biraz önce muhallebi

afiyet olsun melise ferdacım çok güzel yemiş.

duru bugün 9,30-10 gibi kalktı bende direk kahvaltı verdim süt vermedim.

1 yumurta,bi parça peynir,pekmez,reçel,bi dilim ekmek ve bi bardak portakal suyu
arada danino,az simit,bikaç çubuk,çeyrek muz
öğlen bi kase tavuklu şehriye çorbası
arada az salatalık
akşam balık
yatarkende bisküvili süt 200 cc

gece uyku saatleri geçe kaydığı için sabahta geç kalkar oldu haliyle öğlenide geç yatıp yine geçe kalıyodu akşam kısır döngü şeklinde.bende bugün gündüz hiç uyutmadım çok mızırdandı ama uyutmadım erken uyusun diye 9 gibi yatırdım bakalım sabah kaçta kalkacak.7 gibi kalksa öğlen 12-1 gibi uyuturum akşamda çok geçe kalmaz diye düşünüyorum.umarım bu taktik işe yarar :)

ferdacım olsun bi kere içtiya yine içer sevdiki içti sen arada teklif edersin yine.belki tok bi anına denk geldi içmek istememiş olabilir.

dün talihsiz günümüzdü... kahvaltı yarısını yaptı... annnemlere geçtik bende kuaföre gittim bayram önü...sabah uykusu ve meyvesini pas geçip oynamış.sonra güzel uyudu gece kaldı öğle çorbamız bir kase babaannesinin tavuksulu şehriyesini içti.. eve geldiğimizde yoğurdunu yedi. akşam yemeğine zaman kalmadı sütünü içip uyudu...
bugünde eve gelince yoğurdunu yedirdim akşamda dünden kalan şehriye çorbasını içmek istemedi sütünü içip yattı...
bu gece rahat edeceğim inşallah uyku tulumu aldım hiç üstüne örtü yaptırmıyor...sabaha kadar ser sefil yatıyor...

tatlım uras bugün ilkkez sabah sabahın seherinde(600 gibi uyanır) uyanmadı o uyurken çıktık. 800 gibi kalkmış. bugünde sabah uykusunu uyumamış öğle uykusunuda abla 300 gibi yatırmış.bu sefer akşam öğünü pas geçiyor iki gündür. tek bir kere uyusa diye düşünüyorum bende...sabah erken kalması işime geliyor aslında ama evden çıkana kadar oynuyoruz...bugün çok özlemiş geldim eve sabah görmediğimden...

mayacım duru uzun süredir hatta yaşından beri günde bi kere yaklaşık 2-3 saat uyur.ama gün geçtikçe akşam uykusu geçe kaydı hatta dün gece 1de uyudu.keşke uras gibi 6-7 de kalksa akşamda erken uyurdu ne güzel.babası durudan önce uyur oldu akşamları düşün.şöyle eşimle oturupta bi film izleyemez olduk.
ben bir aydan fazladır giydiriyorum tulum duruda çok üstünü açıyordu.şimdi bişey örtmüyorum kombide minimumda çalışıyor rahat ettik bizde.

bugun balik gunuymus
KAHVALTI tereyagi-peynirli omlet,1 d. ekemek,110 cc aptamil,2 cay kasigi pekmez.
OGLEN corba(bulgur,havuc,biber,kabak),1 kofte,1/2 d.ekmek,100 dr pekmezli-hindistan ceviz ici meyve puresi
IKINDI 100 gr yogurt,1/2 kinder pingui
AKSAM 1 kase mercimek corbasi,1 cinekop balgi,70 ml meyve suyu.
YATMADAN ONCE 1 danino,1 danette puding

canim sanberk de gunduz 1 kez 2-3 saat uyur genelde saat 13 de uyumus oluyor ve gece 21.300 uyumus oluyor.Sabah ise 8.30 kalkiyor.Sanberkde birkac gun once oyle gec yatma ve gec kalkmaya baslamisti ama biraz zorladim ben yinden hep ayne satte yatirdim.Sabahda ben kalkinca o da kalkiyor onun icin uykusunu almasa da ben erkenden kalktim.tabiki o da pesimden kalkti.

hihoyyyt

efede bugün 11 de kalkti..

gece 1 de ve sabah 7 de 120 cc devam sütü

sabah 1 haslanmis yumurta biraz cornflakes
1 kinder süt dilimi

ögle bir tabak makarna :)

biraz salam biraz sucuk ve biraz kavun yedi sipam

aksamda 1 kase sogan corbasi.. icine 1 bucuk dilim kepek ekmek

sonrasinda 1 tane tarcinli bisküvi yedi..

masallahi var yavrumun öyle istahi kesildigi bir dönem hatirlamiyorumm

maallah hilmiyecim aman dilini ısırr iştahlı olsunn iştahsız çocuk çok zor wall aben cekiyorummm
ege sabah 1 bıldırcın yumurtası 1 ekmek içinden belki fazla yemiştir oda hem yumurta kaynattım hem kırdım belki haslanmıs yemez die ikisindende yedii omleti peynirli yaptımm yedi masallahh bundan sonra hergun cicibebe yapmıcmm böle daha ii oldu 8 de kalktı babası aldı ben 1 saat daha uyudumm gece mafetti gene benii
11 gibi 2 yoğurt yedirdimm
şimdi uyuyor kalkınca corba bizimle yerse ıspanak akşamada muhallebiii

Bugun Sanberk Durudan kiskanip sabah cok gec kalkti saat 10.30 geliyordu.
KAHVALTI kasarli-tereyagli omlar,1 dilm ekmek,70 ml aptamil,50 ml meyve suyu.1 cay kasigi pekmez
OGLEN fazla ac olmadigi icin sevdigi babymix ve meyve puresi verdim,corba yemez cunku
IKINDI 1 kase sebzeli tavuk corbasi,1 dilim ekmek.
AKSAM firinda patatesli tavuk ve bezeliye var.
patateslere bagildi agizi dopdoluken daha istiyor ve sokmaya calisti.etten de yedi,ceyrek kase bezeliye ve meyve suyu icti ve uydu.

Son düzenleme:
mail attım fikriyecim cevap geldi ama yoğunluktan ayrıntılı açıklamayı daha sonra yapacağını söyledi aysun hanım.bekliyorum şimdilik.
iki efeye ve sanberke afiyet olsun.

duruda bugün 8,30 gibi kalktı 225 cc devam sütü içti.
11 gibi kahvaltıda kaşar,labne,pekmez,bal,bi dilim uno ve narsuyu içti
arada yarım muz yedi
4 gibi bi kase mercimek çorbası bi dilim ekmek içiyle,yarım kase yoğurt yedi
arada iki danino ve bi stiks çikolata yedi
babasıyla gezmedeler gelince peynirli makarna teklif edicem yerse
yatarkende süt içer

tesekkurler canim,haber alinca bana da haber verirsen sevinirim,ay cok komik bir cumle :kedildu.
canim sen Duruya nasil bir ekmek veriyordun uno demistin ben kendim kullaniyorum sanberk de seviyor.

kızlar çiftlik olayı nedir? oyun falanmı?
uras sabah 530 da ayaktaydı hönkkkkk olduk sen kalk ben kalk yatağında kalsın yataktan kafamıza oyuncakları atmaya başlayınca koçişe kıyamayıp uyandım... oynadık ben kahvaltımızı hazırlarken yumurtasını birkaç bisküvisini yedi. 200 cc süt içip 730da uyudu. bende çıktım evden...
gündüz ne yedi bilmiyorum eve geç geldim babasıyla parka gitmişler. bir biber bir külah yemiş...yoğurt yemedi dedi vermeye çalıştığınıda sanmıyorum zaten yoğurt aynı yerdeydi... akşam bir kase sebze çorbasını yedirdim üstüne süt içip uyuduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…