uno büyümek veriyorum canım çocuk ekmeği.buzdolabında muhafaza ediyorum çabuk bayatlamıyor.
kızlar çiftlik olayı nedir? oyun falanmı?
uras sabah 530 da ayaktaydı hönkkkkk olduk sen kalk ben kalk yatağında kalsın yataktan kafamıza oyuncakları atmaya başlayınca koçişe kıyamayıp uyandım... oynadık ben kahvaltımızı hazırlarken yumurtasını birkaç bisküvisini yedi. 200 cc süt içip 730da uyudu. bende çıktım evden...
gündüz ne yedi bilmiyorum eve geç geldim babasıyla parka gitmişler. bir biber bir külah yemiş...yoğurt yemedi dedi vermeye çalıştığınıda sanmıyorum zaten yoğurt aynı yerdeydi... akşam bir kase sebze çorbasını yedirdim üstüne süt içip uyuduk...
aaa ben de cevizi ve uzumu unuttum,aralarda onlari da yedi aa bide kuru dut.:kedi::tomato:
afiyet olsun MELISE,:icecream:
melisede afiyet olsun çok güzel yemiş
ayy bu ne kabızlık böyle yaa fedacım ..Allah sabır versin cnm .. muhallebi ben de vermiyorum çok uzun zamandır onun yerine uyurken biberonda süt versen içine de bisküvi ya da bal atsan tatlandırsan hem doyurucu da olur uyurken alır bence cnm kabızlık da yapmaz.. merve de acıktığı için uyanır ben biberonda bisküvili süt içiriyorum .. gündüz hayatta içmez sütü merve gece uyku sersemi açlıktan içiyo..
sabah emzirdim sonra tel şehriyeli yumurtanın yarısını yedi no ısrar benimle kahvaltıda zeytin yedi sadece sonra nar verdim çorbaiçirip yatırcam..
selam kızlar .. tüm bebişlere feride teyzelerinden eferiiiimmmmmmmmmmm:))) hep böyle olsunlar..afiyet bal şeker olsun sositososito
merve sabah 11 de mısır unlu yumurta yedi.. sonra nar yedi .. uyanınca çorba yine biraz nar mandalina akşam az tavuk babası sofrada bir kaç çatal kapuska verdi.. biraz sulu kakası 2 gündür.. muza tahıl kattım yatmadan yedirdim bitirmedi.. çok fazla yemedi yemeklerini bitirmedi ama hiç değilse zorla çenesini tutarak yedirmeye uğraşmadım .. az olsun temiz olsun :1no2:
tatilde ilk 3 gün hiç bişey yemedi 3. gün akşam balkıkla orucunu bozdu sonraki günler de ben umursamadım sıkıldım şimdi yemezse ısrar etmeyeceğimi hissetmiş gibi ama benim cadıya belli olmaz bir günü bir gününü tutmuyo
Ferdacim aksamlari muhalebi yerine bol tam tahilli corba verirsen olmaz mi?Yer mi acaba,Mesela ben aksamlari mercimek yaparsam icine bulgur ve misir unu katarim,gece tok tutsun diye.Karnabahar seviyor Melis,biraz ondan,balkabagi,havuc,ve misir unu ya da baska tam tahilli un ve bulgur aksam sanberk bunu yedi.Sanberk de iki gundur biraz kabiz oldu bu corba iyi geliyor.
Canim Masallah ,elise cok akili ve saglikli bir bebeis sen kilolarini cok kafana takma bence.Daha onemlisi yemek konusunda cok iyi aliskanligi kazandirmissin.Hayat boyunca cok saglikli bir insan olacaktir.
ferdacım bence melis çok güzel besleniyor önemli olanda bu zaten,muhallebi yada muz yememesi bunu değiştirmez.
herobayb derken gogly muhallebisindenmi veriyosun eğer oysa kabız yapabilir evet ama şu pişirilmeden hazırlanan kaşık mamalarından veriyorsan onlar kabız yapmaz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?