evet biliyorum canim,iste fobisi enmesi icin uzun sure kolay kaksini yapmalidirki unutsun.:kedi: biraz sabret birkac ay kilo almasa da olur,zaten bu aylarda fazla almiyorlar.unutunca bol bol muz ve muhalebi yidirrisin.Kilo almak kolay vermesi cooooooooooooooook zormafoldumben.Suan onemli olan yemeklerden gerekli vitamin ve minerallieri almasi.Melise masallah az da olsa nerdeyse herseyden ybakarım fikriyecim sağol. yaa aslında melis biliyorsunuz çok da kabız değil kaka yapma fobisi var 1-2 acıdı diye acır diye korkup tutuyor. muz katılaştırdı demek yapınca acıdı o gün biraz katıydı sonra yine tutmaya başladı
evet biliyorum canim,iste fobisi enmesi icin uzun sure kolay kaksini yapmalidirki unutsun.:kedi: biraz sabret birkac ay kilo almasa da olur,zaten bu aylarda fazla almiyorlar.unutunca bol bol muz ve muhalebi yidirrisin.Kilo almak kolay vermesi cooooooooooooooook zormafoldumben.Suan onemli olan yemeklerden gerekli vitamin ve minerallieri almasi.Melise masallah az da olsa nerdeyse herseyden yiyen bir cocuk.
ferda o mamaların 8 tahıllıları falan var onların kabız yapmaması gerekir.bende duruya çok kullanmıştım.
muz duruyuda kabız yapıyor hemen bende nadir veriyorum.
off karışık keklere bayılırım ferda gönder bi dilim :)) tabi duruya canım yanlış anlama:1rolleyes:
laf ramızda oraya yazmıyim burada kalsın ben 2 dilim yedim bugün yarın tartılmayacağız ya :tomato:[/QUOTE .!.::roflol: ben sırf bu yüzden duruya kek falan yapmaz oldum.
canım bebelac ve herobayb'ninde 8 tahıllıları var.
bide biberonu bi daha dene canım sonuçta seni emiyor belki uyku arasında farketmeden emer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?