bebek biskuvisi
100 gr oda sıcaklığında tereyağı
- 1 çay bardağı pekmez
- 1 yumurta
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 14-15 tepeleme yemek kaşığı un
- Birkaç damla limon suyu
Tarifin Hazırlanışı
Bütün malzemeler karıştırılır.kıvama göre un eklenebilir.El ile yuvarlaarak yada merdane ile şekil verilir.Sert olmaması için çok ince olmaması gerekiyor.
170 derecedeki frında 15 dakika çok kızartmadan pişirilir.
iyi bayramlar hepinize...
tatil süperde yeme içme sorunlu gene bizde...yazdıklarınızı okuyunca imrenmiyor değilim...
dün evdeydim pütürlü ne verdiysem çıkarıp kahvaltı dşında doğru dürüst bişi yemedi sabah uykusunu pas geçip öğlen 3,5 saat uyudu ve akşamada süt içip yattı.çok üstelemedim ama bugün zıvanadan çıktım.
sabah kahvaltıyı tam yapalım sonra nasıl olsa bizi sinir eder dedik bu sefer kahvaltısını yapmadı. apar topar çıktık bayrama...sadece bir kase yoğurt yedi öğlende.artık ekmekde yemiyor.akşam eve gelincede sütünü içti yattı.ne versem tükürüyo...hiçbir şeyin tadına bile bakmıyor sürekli hayır pozisyonunda.babasıda durmadan hata yapıyorz nerde hata yapıyoruz deyip duruyoo...hatayı başta yaptık eline ne verdiysek aldı babası boğazında kalcak diye çocukdada fobi gelişti işte.genetik belkide...çok komikti bugün kayınvalidem eşimde azıcık et yiyince bana diyorki sen neye kızıyorsunki bak babasıda yemiyo kime çekcek bu herkes oğlu yesin derdinde çırpındık durduk tüm gün annemle:))))
afiyet şeker olsun bayramlar...
pat diye düştüm mesaja ve konuya ama...
selam diyeyim önce.
arkadaşım aynı sorunu yaşıyorum ben de yutamama!!!! delirtecek beni. eviriyor çeviriyor çiğniyor veee tükürüyor. koskoca çocuk ne yapacağız bunları ya??
ben de korkup eline hiçbir şey vermeyenlerdenim. dr. aç bırakacaksın ama kesinlikle yutmasını öğreteceksin dedi, ben de sizin çocuğunuz var mı dedim güldü yok dedi. ama söylediğimde ısrarcıyım yeterince kilosu var çiğnediğini yutmasını öğreteceksin dedi.
öğrenmiyo işte aç da kalsa tükürüyo napim ben off offf
bu arada bayram kabusa döndü dün... alışveriş arabaından düşürdük urası (sevmiyo işte ne bindidirisinki) sabahladık . şükür şimdilik bişi yok ama ömrümde bu kadar çok korkmamıştım.yesin yemesin umurumda değil artık((
bu arada bayram kabusa döndü dün... alışveriş arabaından düşürdük urası (sevmiyo işte ne bindidirisinki) sabahladık . şükür şimdilik bişi yok ama ömrümde bu kadar çok korkmamıştım.yesin yemesin umurumda değil artık((
fikriyecim sizede geçmiş olsun bişey olmamış allahtan.belki uyku arasında uyanıp yere inmiştir ordada uyuyakalmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?