ferdacım bilgi için teşekkür ederim canım nerden temin edebiliriz acaba?
teknocum evet bende doktora sormuştum arı sütü ve poleni oda iki yaştan sonra dedi.
birde aktarlardan değil eczanelerden almak gerekir.
melis bilgi için teşekürler çok yararlıymışş hertürlüdee tüektielbiliyor oda güzel ..türkiyede pek bilinmesede yabancı ülkelerde özel yemekleri bile varmışş..
RUŞEYM NEDİR? FAYDALARI NELERDİR?NASIL TÜKETİLİR? - BİTKİLERLE HERŞEY - Blogcu
burda bilgiler varr...
birde kızlar arı sütü polenn bunlarda çok faydalı.
özellikle arı sütü nü doktor şöle dedi bir insan bir yiyecek ve suyla ömrünü geçirebilirmi geçiremez..
ama sadece su ve arı sütü ile inssan ömrünü çok sağlıklı geçirebilirmiş..
çok pahalı saklanma koşulları ağır olan bu besin maddesi çok yararlıymış sanırım 2 yaştan önc everilmiyor ama ben iki yaşı bekliyorumm..herkese sevgiler..
ferdecim faydali bilgileri icin cok tesekkur ederim,yarin ben de alcam. Canim yogurtlu corbaya brokoli veya karnibahar yakasir bence,ispinak da olur.Ben bazen yesil mercimek corbasina yogurt katarim,yineden yogurtlu corbasi gibi olmus oluyor.
Sut icin sanberk de aromali sutlerle basladi ondan sonra kendinden normal sut icmeye basladi.
ruseym,arkadaslar bunu her sabah yerim ben,bari oglucuma da vereyim.ama ben bugday aliyorum,plastik bir tepsinin dibinde pamuk diziyorum,suyla islatip uzerine de bugday taneleri diziyorum.hava isisinagore birkac gun icinde bugday taneler patliyor ve icinde o ruseym dedigi sey cikiyor.Onu toplayip yesil salatinin icine koyuorum veya oyle sade yerim.
kuzucuklara afiyet olsun..
ruşeym ilk defa duydum ben arkadaşlar.. nerde satılır nerde bulabiliriz acaba..
ben de merveye propolis vermeye başlıcam yakında .. afye ürünleri satan bir eczaneden alıcam ..yakında bi tane var.. kendim için de gribe karşı etkili ürünleri var ama hamile olduğum için bişey kullanmak istemiyorum sadece folik asit ve elevite başladım :) sizler bir araştırın derim .. arı sütü polen propolis çok değerli doğal kaynaklar çünkü..
ben şimdiden merveyi boşladım mı ne yaaa.. geç yedirdim dışarı çıktı geldi hemen uyudu bu saate kadar başka yemedi
bi de memeden kesme işi var .. siz nasıl yaptınız yaaa.. habire elini koynuma atıyo bu zilli..
febi geçen bir doktor çıktı emzirirken hamile kalınırsa devam edilirmi diyee biizm bildiğimiizn aksinee doktorr kesmesin ama beslenmesine dikkat ederse annenin sütten kesmesine gerek yok dedi.kulaklarıma inanamadım..ben izleni çok erken kesmiştim kuzumu...hala çok üzülürümm.ok ağlamıştı..
kızlar ben çok önce bu ruşeymi duymuştum ama adının o olduğunu bilmiyordum hatta bebişlere ne yedirdinizde sormuştum veren varmı diye yabancı kitaplarda bebek öğünlerinde hep o vardı ama çeviri farklıydı. demek adı oymş. bizim yeğenlerde geçen kış bolca yediler.bizde deneyelim bari...çok teşekkürler.
febicim tekrar kutlarım bencede beslenmene çok dikkat et.bide ane sütü zehirler derler belki lohusayı korumak amaçlanmıştır o sözlede.
uras beni deli etmeyi süzdürdü akşam öğünündede. (seviçten). parkta çok yorulmuş 3 saatlik uyku üstüne bir kaç yemek kaşığı tavuklu pilav hemde ezmeden bir köfte hemde biziim bahartlı köftemizden üç beş kadarda brokeli ısırdı yedi.üstünede fındıklı çokonat(5 de bir). şimdide ekmek kemiriyor. babası soruyor hala çorbasını içircenmi diye :)))
afiyet olsun tosuncuklara...
fikriyecim sen aşmışsın canım valla bravo ne hamarat hatunsun kendi ruşeymini bile kendin üretiyosun korkulur senden
bu arada sanberk o fındık fıstıkları dağıtmıyomu masanın üstünden duru olsa bütün ev kuruyemişten geçilmezdi :)) anasının oğlu işte akıllı uslu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?