urasa ve melise afiyet olsun
duruda dün sabah süt
kahvaltıda yumurta,kaşar,bal,pekmez,süzme yoğurt,ekmek,elma suyu
arada bi danino
ikindi gibi bi kase sebzeli yoğurt çorbası ( duruda sevdi çorbayı :))
arada 3 pötibör
akşam 2-3 köfte ve elma suyu
yatarkende süt
bugünde yine sabah süt
kahvaltıda kaşar,bal,pekmez,süzme yoğurt,ekmek,nar suyu
birazdan meyve yedirip yatırıcam kalkınca çorba içer akşamada suluköfte var.aralardada danino,çerez,bisküvi canı isterse atıştırır.
ferdacım bende hiç hesaplamadım ne kadar sıvı aldığını.duru genelde çok su içiyor ama gidip gelip su istiyor normal bardaktan kendi içtiği için hoşuna gidiyor sanırım gerçi duru hep çok su içmiştir.yine günde 500 cc kadar süt,100-200 cc arası meyve suyu,çorbası falan derken baya eder sanırım 1,3 olurmu ama bilmiyorum.
şimdilerde yeni oyunu dolaptan kaçırdığı tavanın içine su doldurup tahta kaşıkla karıştırmak :) aklısıra yemek pişiriyor :)
masalla kuzulara febicim ben egeye ımmuzin veriyorum tamamen bitkisel hem şu gripten korkuyorum ondanda koruyomus öle duydum doktorumuz yazdı aldımm içinde propolis ve 3 çeşit daha bitki var vitamin c fln varr ins hasta olmazda koruyr bebişimi
ege de sabah 1 yumurta 2 3 lokma ekmek yedi bulamaç vermedim bu sabah
2 yoğurt yedi 1 saat sonra fln
uyudu kalktı ıspanak yanında yoğurt
bizimle az makrna ve köfte yedi 1 tane yemiştir
yatmadanda muhallebii
biz aşımızı olduk :)
feridecim üzümü tane tane yiyordu zaten duru biliyosun resimde eklemiştim :) çok seviyodu üzümü ama mevsimi geçti artık.şimdi favorisi mandalina.
ceviz ve fındığıda ağzına veriyorum kütür kütür yiyor azı dişleri baya büyüdü artık sıkıntı olmuyor.çok nadir cevizi daninosuna yada yoğurduna rendeliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?