Sorma canim evimin her kosesinde iyecek bulursun.bilmiyorum anlatmismiydim Sanberk yemek sakliyor.Bisey hosuna gittise cok ister ama ben fazla vermeyince birkac tane alir ve bir yerde saklar onu.Daha sonra cani isteyince sakladigi yerden cikartiyor iyiyor.En son odasindaki cadirin arkasinda sakliyordu yeri buldum ve herseyi aldim.Simdi yeri degistirdi sanirim cunku orda isey bulamiyorum.
sanberkede afiyet olsun fikriyecim güzel yemiş.
yerim ben o maymunu yaa çok şeker ama :)
ya kızlar siz alacaklarınıza karar verdinizmi çekiliş için aman diyettekiler duymasın :)) ben hala karar veremedim ve çok az kaldı dışarıda çıkamıyorumki doğru düzgün bakayım.
febicim yemegine cok dikkat edersen birkac ay daha emzirebilrsin.ama Merve artik buyudu sut de iciyor rahatlikla sutten kesebilirsin artik.Ama kiyamiyorsan dedigim gibi dengeli beslenirsen,vitaminlarini duzenli alirsan birkac ay daha emzirebilirsin.
Ruseymi daha liseden beri kullaniyorum,O zamanlarda biraz saglikli bir problemlerim vardi ve yoga hocam bunu tavsiye etmisti.O zamndan beri hep kullanirim.Alistiktan sonra cok tatli geliyor insana,cerez gibi yerim ben.kaydirigubbakcemile3
Sorma canim evimin her kosesinde iyecek bulursun.bilmiyorum anlatmismiydim Sanberk yemek sakliyor.Bisey hosuna gittise cok ister ama ben fazla vermeyince birkac tane alir ve bir yerde saklar onu.Daha sonra cani isteyince sakladigi yerden cikartiyor iyiyor.En son odasindaki cadirin arkasinda sakliyordu yeri buldum ve herseyi aldim.Simdi yeri degistirdi sanirim cunku orda isey bulamiyorum.
sanberkede afiyet olsun fikriyecim güzel yemiş.
yerim ben o maymunu yaa çok şeker ama :)
ya kızlar siz alacaklarınıza karar verdinizmi çekiliş için aman diyettekiler duymasın :)) ben hala karar veremedim ve çok az kaldı dışarıda çıkamıyorumki doğru düzgün bakayım.
Ah AYsegulcum anlatinca komik de ben de guluyorum ama yerden alip da yemesine hic gulmuyorum cok kiziyorum.almaya calisinca da nasil kaciyor bi gorsen.Meslea zaytin almis ordan en cok onu saklar gelir yanima gozumun icine bakar ve benden kucucuk bir hareket bekliyor bi iiiiiii deyim kahkayla kacmaya basliyor.Piss oyun oynuyor benimle.
bu ara ruseymden aksam corbasina kattim,ay bundan sonra fazla yapmaliyim,yarin icin bana da yok.Bu gece tohumlari dizeyimde pazartesi yiyelim.
canim ben de hep onu dusunuyorum,bi turlu secemiyorum,guzel bisey olmasini istiyorum.Keske hediye edecem kisiyi bir kez yuzyuzle gelebilseydik daha kolay olurdu,az da olsa daha kolay secerdim.Hatira kalacak bir sey olmasini istiyorum aslinda.
ferdacım sizin çorbanız baya zengin olmuş yoğurtlu sebze çorbası olmuş :) inşallah sever melis.
bizim pazar günümüz yarın olduğu için evde pek sebze yok bende havuç,patates,soğan,şehriye,bi yumurta ve bolca yoğurt koydum,şehriye koyduğum için un koymadım şimdi pişiyor nane ve tereyağı eklicem en son.inşallah duruda beğenir.akşamada köfte yapıcam duru için.
slm kızlar bebişlerinize yedirdiklerinizi okunca valla bi offf cektim.benim oğlan yemekle arası yok cok yemek seciyor diş cıkarırken özellikle hiç yemek yemiyor dr miz zorlama diyor ama bütün gün ac sadece biberonla süt içiyor yemek verince öğ diyo ağızından cıkarıyor.oyunla filan yediriyorum ama öyle herşeydie yemiyor bu aralar şehriye corbasını yiyor bende onun içine brokoli filan katıp yediriyorum.kilosu iyi ama gece 2 veye 3 biberon süt içiyor ondan heralde.mandalina filanda yemiyor bende uyuyunca sıkıp biberonla veriyorum içiyor yoksa onuda içmiyor.napıyım kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?