çok değişik yemekleriniz varr canımm...aslında mantıklı tarhana çorbasının kahvaltıda yenilmesi hem bağırsakları açar hemde vitamin yönünden çok faydalı..
seni izliyorumm okuyorum çok değişik şeyleriniz varr...trikler..
annem dediki çocuk çok uslu nasıl şikayet ediyorsun anlamıyorum dedi ama ben geldikten sonra yapmadığı tüm yaramazlıkları yaptı annem de anladı sana yapıyor dedi sen yokken çok uslu dedi.
annem önlk takmadan yedirmeye kalkmış mutfağa gidip önlüğünü gösterip onu onu demiş. Annem altını değiştirmiş mendil alıp o da silmeye kalkmış. Annem adeta beni eğitti diyor. Bir kere de ablama bırakmıştım ablam diyorki çantasını açtı bezini getirdi ben de götürdüm yerine koydum yine aldı getirdi yattı yere bir de dedi altımı değiştir demek istemiş eğitim veriyor çocuk bakımı konusunda :)) Bir de şarkı söylüyorum ona uydurma "annesi melisi çok seviyor" hemen atlıyor babaa diye "babası melisi çok seviyor" hemen yine atlıyor dede diye "dedesi melisi çok seviyor" falan diye onun yönlendirdiği şekilde gidiyor şarkımız :)))) çocuk yönlendirici bizi parmağında oynatıyor adeta.
melisi ve sanberki çok çok öpüyorum akıllı bıdıklara maaşallah
maşallah akılı Melise,canım Melis kaç dogumluydu hatırldığım kadarıla sanberkten büyük farkı yoktu ama bak Melise ne kadar akılı olmuş.Baya da iyi konuşuoyr.
Bir düzene alıştıktan sonra çok ona uymasını isterler.Sanberk de her yemeğinden sonra ilk önce beni öper bana sarılır sonra elimi tutup banyoya götürüyor beni ve diş fıçasını istiyor.Bezi değistirdikten sonra onu alır çope atar ve banyonun önünde beni bekliyor ellerini yikasın diye.Kakasını hissetiği için yaptıktan sonra elimi tutup yineden banyoya doğru.Bu rajime uyumak istemesem de ben O yaptırıyor.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
melisi ve sanberki çok çok öpüyorum akıllı bıdıklara maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?