kızlar maşallah ne güzel şeyler yediriyosunuz ya,
elçin ben olmayınca ne olursa yiyormuş ama ben varken sadece emmek istiyor. bişey yediremiyorum.
yalvar yakar bi kaç kaşık ancak.
melis sabah klasik kahvaltı yapmış
araa biraz üzüm
öğlen yuvalama çorbası ve köfte patates yemeği
arada 1 dilime yakın kek süt
akşam yarım kase tarhana çorbası, tortallini büyüklerdi 4 tane yemiştir, 1 köfte 1 dilim patates
sonra bir sürü şey atıştırdı anneanneye gitmiştik çaya.
yarım kaseden az muhallebi yedi tabi aburcuburla doymuştu.
hayır benim anlamadığım bunca şey yiyo nereye gidiyo yaws.. bu melis tam fındık kurdu .. ne varsa eritiyo mu napıyo kaydirigubbakcemile3
merve şu saydıkları belki anca 2 günde yiyebilir inan bak..emzirmeyi de kesiyorum gibi bu arada .. artık yeter diyorum 1.5 yaşına geldi .. bence artık gece hiç uyanmadan uyumaları lazım .. gece beslenmesine gerek yok .. ben şu sütü bardaktan içmeye alışsın tamamen bırakıcam .. biberonla alışkanlık yapıyo uykusu bölünüyo .. gündüz yesinler bence ..emzirme işi de en fazla 2 yaşında kesilse en makulu deniyor.. ama ben hamişlik muallak durumu olmasa da ameliyat durumundan kesecektim şu dönemde..
bizimkide hasta oldu o yuzden yazmadım bayadırr çünkü hiç bişi yemedii
bugun biraz yedii ama yazmaya gerek yok cünkü azıcık yedi yeni iileşiyor kuzummm
febicim hamilemisin cnmm geyiktede gördümmm hayırlısı olsunn ne diyelimm
kızlarr yaa irem kabızz.. ne önerirsiniz.. ne çorbası yapimm yarına. çok üzülüyorum yaa napsam fayda etmedi.. kayısı kaynattım, zeytin yağı verdim yok olmuyoo yaa.. ıkına ıkına mahfoldu bebeğim(
kızlarr yaa irem kabızz.. ne önerirsiniz.. ne çorbası yapimm yarına. çok üzülüyorum yaa napsam fayda etmedi.. kayısı kaynattım, zeytin yağı verdim yok olmuyoo yaa.. ıkına ıkına mahfoldu bebeğim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?