Maşallah Melise beni çok güldürüyor,bak sen bana mı benzemiş ben de kakaolu süt yaparken kendi kendime koy koy diyorum :))))))))
Sanberke de bu kahve fincanlarla süt içmei kandırdık.Bİz alırdık birer tane o da bizden görünce içmek istiyordu bugün 1 yudum yarın 2 öyle tadına alıştı.
maşallaha melise. güzel yiyor kilo olmasada olur. benim yeğen bir yaşında 8.5 kiloydu şimdi urasla aynı kilodalar arada 9 ay var ama oda melis gibi çok güzel yer. ama durduğu yerde durmaz. uras çok yesede kilolu olmasa üzülmem bende...
şu aralara çok iştahsızız bizde. ablada çok zor yediriyor. iki gündür akşam öğünümüz yok gecede süt içmeyi kesdi ama çok sık uyanıyor süt verincede sinir oluyor sabaha kadar ayağımda salladım geçen gece.dişmi hastalıkmı bilemedim.gündüz ablanın yedirdikleriyle idare ediyoruz.
afiyet olsun böcüklere
bizimkide hasta oldu o yuzden yazmadım bayadırr çünkü hiç bişi yemedii
bugun biraz yedii ama yazmaya gerek yok cünkü azıcık yedi yeni iileşiyor kuzummm
febicim hamilemisin cnmm geyiktede gördümmm hayırlısı olsunn ne diyelimm
dün yazmayı unuttum galiba,neyse dün ilk defa kırmızı lahana çorbası yaptım yemez diye düşünerek soğanlı yemeği yaptım ama sanberk lahanı yemeği çok sevdi.
kızlarr yaa irem kabızz.. ne önerirsiniz.. ne çorbası yapimm yarına. çok üzülüyorum yaa napsam fayda etmedi.. kayısı kaynattım, zeytin yağı verdim yok olmuyoo yaa.. ıkına ıkına mahfoldu bebeğim(
sibelcim bugün duruda kabız olmuştu dün muz vermiştim verirkende tahmin ettim ama uzun zamandır yememişti maalesef verdiğimin ertesi günü kabız oluyorıkına ıkına yavrım kocaman taş gibi bişey çıkardı ama durunun kabızlığı genelde kısa süreli oluyor akşama normale dönmüştü.
kızlar çok teşekkür ederimm... activia yoğurdu deneyim bare olmazsa.. evet bu son zamanlarda çok fazla su içmiyobide iki gün üst üste patates yemişti ondan sonra böle oldu.. k. validemde yedirmiştim ertesi gün bende kerevizli patates yaptım salak gibi ( ama ne bilim ben yaa daha önce hiç bu kadar olmamıştı.. aynen duruda olduğu gibi akşama yapardı mutlaka günlerdir böyle kuzucum yaa ((
kızlarrr bebeginiz izçin yaptığınız özel çorbaları paylaşırmısınızz mesela brokoli çorbası sebze çorbası vs çorbalardan sıkıldım değişik çorbalar yapmak istiyorum bebeğime besleyici olarakk
ege sevmedi brokoli çorbasını az önce verdim öğürdü hep yemek istemedi tarhana yaptım gene sinir oldum resmen ama çocukta haklı brokolinin tadı zaten normaldede guzel değil çorbasıda guzel olmadı bende sevmedimm ama vitamin alması icin yeseydi çok sevincektim ama kursağımda kaldı maleseff 3 kaşık yemiştir oda yeter napalımm
sabah cicibebe süt pekmez bıldırcın yumurtası peynri yedi
2 yoğurt yedi
az uyudu bugun babasını gördü die uyumadı 1 bucuk saat uyduu tarhana yedirdim az önce
akşama bizimle balık yerse ins yer
yatmadanda muhallebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?