feridecim geçmiş olsun mervoşa ama bence geçmezse doktora götür direk ben artık hiç güvenmiyorum sağlık ocaklarına sadece aşı için gidiyoruz.sağlık ocağından sonra güvenemeyip doktora gittim bikaç kez ve bütün ilaçları değiştirdi herseferinde.bide direk antibiyotik yazıyorlar gıcık oluyorum.burda kan idrar testi yapıyolar ben hiç yaptırmadım ama yapan birini gördüm geçen aşıya gittiğimde ve sonuçları iki kez kaybolmuş şimdi 3.kez kan aldırmaya gelmişti.doktora muyaneye götürdüğünde bi kan testide istersin.
kız irmikli muhallebi dediğin bildiğimiz sütlü irmik tatlısıymış bayılıyorum ben onacokacimcoook.merve tatlıyı pek sevmiyor demiştin ama bunu sevmiş ne güzel yaparsın artık yer boncuk.
çok sevindim febicim sevdiğine fıstığın, afiyet olsun
bu arada hamile oldugunu yeni öğrendim, çok sevindim , Allah kolaylık versin,
ne güzel 2. yi böyle yakın doğuranlara hayranlıkla bakıyorum , helalolsun, bi taneyle kaç yaş yaşlandım diye düşünüyorum manevi olarak, 2. yi istiyorum ama, benim stresimi gören eşim kesinlikle istemiyor, en güzeli böyle olması galiba, ara uzadıkça cesaret iyice azalacak gibigeliyor...
urasa ve melise afiyet olsun
ferdacım gelir iştahı elbet hemde dişleri çıkınca dahada güzel gelir merak etme canım.bu diş mahvediyor çocukları özellikle azılar zor çıkıyor ve haliyle iştahsız oluyolar.melis birde nezle olmuş onunda biraz etkisi vardır çok geçmiş olsun fıstıkkuşa :)
mayacım tüm güzel dileklerine aynen katılıyorum bidenem .. inş. sağlıklı bol iştahlı sorunsuz bir sene geçiririz :Saruboceq:
zeynep cim ben de dün akşam irmikli yaptım muhallebiyi sıvı devam sütüne irmik attım az şeker ekledim .. sevdi hatta kalanını ben yedim :)
merve kötü öksürüyo .. devamlı değil ama arada tek tük kötü kötü öksürüyo kuşum 2 gündür ilaç veriyorum zaten pzts ye kadar geçmezse sağlık ocağına götürecem ..
bi de mervenin elleri bi kaç gündür ısınmıyo hiç.. ne zaman tutsam soğuk geliyo.. kansızlık mı var ne dersiniz yaa.. sağlık ocağında kan -idrar bakıyolar mı acaba ..
eğer iyileşemezse pazar buluşmasına gelmemiz zora düştü.. senağlama
merve klasik kahvaltısını yaptı şu an uyuyo .. uyanınca aşure yedircem yine.. akşama da tavuk var .. yatmadan zeynepin muhallebisinden yiceeezzzz yerimseniben
cnm ben hamileydim ama 10 gün kadar oldu düşük yaptım .. ama tekrar bebiş istiyorum kısmet olursa.. bence uzatma eşimin işyerindeki müdür tek çocuklu eşime şimdi istiyoruz ama olmuyo demiş.. herşey oluyo zamanla ama bazı şeyler zamanında ..yerimseniben
gecmiş olsun febicim, Allah gönlüne göre versin canım.
bence de herşey zamanında ama eşim kesinlikle istemiyor malesef((
kısmet bakalım hayırlısı olsun...
.
feridecim biz 3 kardeşiz ve çok memnunum tek çocuk iyi değil yazık paylaşacak kimsesi olmaz. Ben de çok istiyorum melisin kardeşi olmasını ama işim müsaait değil şu aralar bir kaç sene sonra belki. Ama çalışmayanlar kesin arayı açmasın bence beraber büyür giderler.
cnm umarım herşey gönlünce olur.. senin durumunda olsam ben de düşünemezdim sanırım ..
off ne olacak bunların halleri hepsi iştahsız dönemsel krizleri tuttu galiba :)
fikriye olsa sanberki yazardı arada şenlenirdik :)
Merhaba arkadaşlar Yeni yılınız kutlu olsun..bebişlerinize bol bol iştah getirsincokacimcoookoff ne olacak bunların halleri hepsi iştahsız dönemsel krizleri tuttu galiba :)
fikriye olsa sanberki yazardı arada şenlenirdik :)
haklısın ayşegülcüm hastalığından büyük ihtimal offf ya ne yapacağımı şaşırıyorum
yemek yedirdiğimde nasıl içimin yağları eriyorsa yemediğinde de bir o kadar kahroluyorum keza kilosu bile aynı uzun zamandır ki herşeyde yiyen çocuk gitti yerine herşeyi reddeden çocuk geldi
oyunlarla yemek yediriyoruz artık yok bulaşık makinesini açıyor onunla oynarken biz ağzına hemen tıkıypruz felen eskş mama sandalyesine oturupta yemek yiyen çocuk gitti
oyy oyy oyy kimler gelmiş :dance:
fikriyecim döndünüzmü istanbula.sanberke çok geçmiş olsun şükür şimdi iyimiş.:Saruboceq:
durucuk iyi canım aşure yedi evet anasının kızı işte tatlıcı tombak:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?