Hoşbuldum canım,ben de ben de sizi çooooooooooŞenizooooook özledimfikriye hoş geldiin cnmm.. özledik senii opuyorumnanaktan
kızlar bırdıncın yumurtasını nasıl veriyorsunuz haşlayıpmı çiğmi ?? araştırmadım ahzıra kanyım dedim içinizdee araştıran avrdır:>)))))))>
bende yeni aldım bıldırcın yumurtası bu hafta ilk kez evimize girdi abla ufaklığından dolayı doyurucu olmayacak korkusuyla sen yedir haftasonu diye pası bana attı. bakayım yarın kahvaltımız olaylı geçerse bir denerim.
hidenisko tatlım aynısı bizdede var. asla yeni tat arayışımız yok mama mama diye tutturur mesela çikolata felan yalayıp bakar ıykkkkkkkk yapar.öyleki değişik ekmek bile yemiyor. mesela ev ekmeği alıyorum ben ekmek diyorum bakıyoyiyo tükürüyo beyaz ekmeği seviyo.
uras bugün nasıldı diye sormadım. akşam kıymalı çorbamızdan yarım kase içti üstüne bir dilim elma yedi ısırıp.yatarkende 100 cc kadar süt. afiyet olsun böcüklere...
fikriyecim özledik canım hoşgeldin. Hava değişimi olmuştur Sanberkte. Ama sonra toparlanmış, yer benim yakışlıklım annesini üzmez.
hidennisko melis de değişik tadları önyargılı alıyoe tadına bakıyor sevmediyse ağzını kilitliyor sevdiyse hemen açıyor. Benim ki gurme biraz babasına çekmiş kilosundan da belli :kedi: feridecim babsını gördün biraz ona çekseydi iyiydi.
zinedila kolay gelsin canım 5 günü bitirdiyseniz bu iş tamamdır siz olyı çözdünüz bence.
cansınsen ben ne bıldırcın yumurtası ne de balık yapı verdim. Bu konuyu bir araştırayım.
rosecum melis de öyle çorba falan yemesin hep katı beslensin.
elaya da afiyet olsun.
mayacım ben de alaayım bakalım uras yiyecekmi melisede pazar denerim.
tüm bebişlere afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?