duruda uyuyacağı zaman emzik alıyor.bi ara gün içindede sürekli emmek isterdi ağlardı bende verirdim ama şimdi yine eskiye döndük.emzik 2 yaşına kadar verilebilir ben şimdilik bıraktırmayı düşünmüyorum 2-2,5 yaşına kadar emsin sonrasına bakarız :)
sanberk sütü pipetle içiyor.Bieronu 13 aylıken kendisi bratı,keşke emziyi de kendisi braksa..Emzik kullanıp da brakan bebekler var mı?Nasıl braktırcam hiç bir fikrim yok.ÇOk düşkün değil ama uykusu gelince veya yorulunca memem bağrıp çekmeceden alıyor...
canım eren 1 yaşına gırerkenn emzıiği almamaya başladı bende bunu fark edınce vermedım ve böylelıkle bıraktı daha sonra bazen elıne geçtıkçe ağzına aldı ama emmedı kendısı bıraktı yanıı..
bu arada bızım 15 tane dişimiz var kaç tane olacak bılmıyorum canımmm doktora sordum dişçiye sorun dedıı geçenlerde de topicin bırınde sordum ama kımse cevap vermedı saolsun arkadşlarımızz...4 azı ,ön dişleri ve köpek dişlerinin 3 tanesı çıktı 1 tane kaldı başka ne çıkacak bılmıyorummm
meliscım peynır konusunda herşeyı dendım yemedı yemedıı marka ismıde verebılırsın serberst burda ben sütaşınkılerı vermıştımm.. uzun zaman oldu ama şimdi tekrar denıyeyım bakalımm..
bu arada bızım 15 tane dişimiz var kaç tane olacak bılmıyorum canımmm doktora sordum dişçiye sorun dedıı geçenlerde de topicin bırınde sordum ama kımse cevap vermedı saolsun arkadşlarımızz...4 azı ,ön dişleri ve köpek dişlerinin 3 tanesı çıktı 1 tane kaldı başka ne çıkacak bılmıyorummm
tamam tatlım bir taneniz kalmış. 2 yaşa kadar 16 .sonraki 4 azı 2 yaş sonrası.
tamam tatlım bir taneniz kalmış. 2 yaşa kadar 16 .sonraki 4 azı 2 yaş sonrası.
yiğit 17,5 aylık
12 dişimiz var,4alt,4 üst ve 4 azı,köpekler çıkmadı henüz,
ne güzel 15 diş,,iyi gidiyorsunuz
yiğit bugün yine yumurtalı kahvaltısından yaptı,yumurtanın beyazını ceviz kuru kayısı ve peynir ile eziyorum,süyle karıştırıyorum,sarısınıda ezip sütle karıştırıyorum,yanındada portakal suyu
öğlen tavuk suyuna bulgur pilavı ve yoğurt,
akşam karışık patates -havuç-köfte yemeği yanında yoğurt
yatmadan önce elma,erik çok az ahududu reçeli püresi yedi,
aradada bin defa emdi
arkadaşlar süt olarak hangi markayı veriyorsunuz vede şeker katıyormusunuz
akşam yemeğinde çizdirme vardı(otlu pizza gibi bişi)bir parça ondan yedi üstüne 2 köfte bir iki patates dilimi.sütünü içti uyudu.
canım eren 1 yaşına gırerkenn emzıiği almamaya başladı bende bunu fark edınce vermedım ve böylelıkle bıraktı daha sonra bazen elıne geçtıkçe ağzına aldı ama emmedı kendısı bıraktı yanıı..
meliscım peynır konusunda herşeyı dendım yemedı yemedıı marka ismıde verebılırsın serberst burda ben sütaşınkılerı vermıştımm.. uzun zaman oldu ama şimdi tekrar denıyeyım bakalımm..
mnem mnem çizdirmeye bağlırım...birtane göndersene...canım yapması zor mu ben de yapabilirmiyim acaba?taifesini istiyorum zamanın olunca yazarmısın.
afiyet olsun mervoşa...
feride sütten kestigini okudum nasıl oldu zorlandınmı?
Ah keşke o kadar hamarat olsam tatlımda sana tarifi versem. biz köyde yaptırıyoruz. köyde taş ev fırınlarda yapılıyor.nohut mayasından yapılıyor.kek gibi kabarık bir ekmek düşün bir koca tepsi.üstünede ısırgan iğnelik vs otlardan koyuyorlar. pizzanın otlusu gibi oluyor tadı ama çokkkk güzel.senin dediğin çizdirmedemi böyle bişey???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?