Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

sanberk de yemeyi biraz azaldı ama ne kadar istiyorsa o kadar veriyorum.2 sebeb vardır köpek dişleri yolda veya büyüdüğü için daha az yemeğinden ihtiyacı vardır.
kahaltı herzamnki gibi haşlamış yumurta,süt,1 danino içine 2 çk 8 tahıl ve 1 çay kaşğı tahin.1 ceviz
ara 1 tane tarçınlı bisküvi,yarım çay bardağı meyve suyu
öğlen haşlamış brokoli ve havuç,sebzenin suyunda pişirilmiş pilav,1 tane köfte,1 çorba kaşığı yoğurt
ikindi 1 babymix,1 muz,3 tane kestane,1 tarçınlı bisküvi
akşam 1 kase etli tel şehriye çorbası,ekmek,meyve suyu
süt istemedi

Son düzenleme:

gözünden bişey kaçmıyo doğru tahmin ettin .. kendisi yemesi için destekliyorum .. tabii o uğraşırken bi taraftan ben kaptırıyorum ama tv faslı sona erdi cnm inş. alışır sıkılmaz böyle gider :Saruboceq: çünkü böyle söylüyorum ertesi günü beklemeden beni yalancı çıkarıyor.. bir günü bir gününü tutmuyo maalesef

ha bu arada bu sabah mesela bizimle nerdeyse hiç bişey yemedi.. sonra yumurtasını yardım ettim kaşıkla kendi yemeye çabaladı 2. kaşık benim elimdeydi yoksa o tabak katiyen bitmezdi .. meyve suyunu da içmedi sağolsun .. zorlamıyorum artık büyüdüler.. bana dur yaaaa dedi bugün ağır ol demek istedi resmen :))))))))))))

Son düzenleme:
ege dün sabah bıldırcın yumurtası 1 dilim ekmek içi 3 4 kaşık pekmez
öğle 2 yoğurt
uyudu kalkınca 1 tabak pirinçli çorba sonra biz yerken 1 kase makarna yedi masallah kuzumaa makarnayı cok sevio
aralarda hep kraker aburcubur yedi
çerez yedi bizimle yataerknede muhallebi

yiğit bugün kahvaltıda 1 ceviz,2 kayısı kurusu,peynir ve hipp elmalı mama karışımı yedi,yanında portakal suyu,
öğlen uykusundan sonra karnabahar,havuç ve köfte karışımlı yemeğini ve yoğurt yedi.
akşamüstü hipp kavanoz maması yedi ve aralarda anne sütü tabiki
akşam yemeğinide yine karnabahar yiyecek
birkaçgün önce biraz üşüttü ,burnu akıyor ,8 satte bir peditus veriyorum
hafiften geçiriyor ama enerjisinden gram eksilmedi,canavar gibi maaşallah
bütün bebişlere afiyet olsun,hepsi sağlıklı çakı gibi olsun

Allah'a şükür oğlumun iştahı yerine geldi

bugun sabah 4-5 bebe bisküvisi-1 dilim bebe ekmeği- 1 yumurta-1 dilim peynir-pekmez sütle ezip yedirdim
öğlen tavuk suyu çorba 1 dilim ekmekle ve yoğurt
uykudan sonra kek ve kuşburnu çayı(ballı)
akşam yemeği sulu köfte..
şimdide kendimize tost yapmıştık yemek yok da :kedi: ondan tırtıklıyor :roflol:

yemek yiyemedigi günlerin acısını çıkarıyor kuzummmm

sabah kalkışş
bir çay bardağından biraz az ballı süt..
kahvaltıda pufuduk diyorum ben pankeke hamuru gibi yumurtalı kabarcık..2 tane..
masadan kalktıktan bir düre sonra bir kahve fincanı kadar portakal suyu..
sonra abisi pofuduk yiyordu elinden kaptı..
biraz az yedi diyee öle geldi sütten kestimyaa..
bir saat sonra sekiz tahıllı sütlü pirinçli içine yulaf ekledim bir kasaden biraz daha az onu yedirdim..

öğlen uykusuna yattı kalktı
bir çay bardağı kadar ballı sütt..
yarım saat sonraa mercimek çorbası.bir bebe ekmeği katıp içine yedirdim
akşam pilav tavuk
biraz öncee patlamış mısırr..
yatarkende mamasından yaparım sütle yada mercimek çorbası çünkü mercimek çorbasına hiç itiraz etmiyorr..

ha birazdan meyce keseceğim bir dilim elma bir dilim armut yiyorr genelde fazla meyve yemezz..

kahvaltıda bir dilim peynir ekmek yumurta zeytin sütte bulamaç
babasının kahvaltısıyla biraz ekmek peynir
az sabah şekerlemesi ardından teyzesine gittik.zor zhmet çeyrek kase sütlü tarhanasından.bir dilim ekmek.makarna köfte ve yoğurdunu şevval yedi.
eve dönerken 100 cc kadar süt.500 700 arası uyku. akşam yemeği misafir dolayısıyla pas.1000da 100 süt.
afiyet olsun.

dün merve pek bişey yemedi sağolsun..

kahvaltı -uyanınca makarna yoğurt hazırladım pek yemedi.. onu bıraktık görümceme biz alış verişe gittik filan akşam etik orda da bişey yememiş.. akşam yemeğini hazırlamadan yarım bıraktığı yoğurtla bir kaç makarna yemiş.. yemekte de sadece patates kızartmasından yedi katiyen köfteden yediremiyorum midesini bulandırıyo delirecektim nerdeyse bir kase yoğurtla bitti günümüz :mymeka:

Canım işte ne güzel yedi dedik sanki bizi duymuş da hemen tersini yaptı.Olsun canım zorlama zaman zamn yine eski nomaralı yapıyorlar bize deniyorlar ama sen yüz vermeyince yineden yemeye başlayacak.

DÜn misafirlerimiz vardi akşam babaanesine braktık düzeni hemen bozuldu.
sabah yumurta,ekmek,penir,süt,ceviz
ara 1 dilim elma
öğlen 1 kase etli şehriye çorbasi içine biraz ekmek,1 kavanoz meyve püresi pekmez ile.misafirler çikolata getirdi biraz ondan yedi
öğlen uykusu geç yattı ve geç uyanınca direk akşam yamaye geçtik
akşam haşlamış brokoli ve havuç,yanında kıymalı pirinç çorbası.
yatana kadar çeyrek elma yemiş ve 1 çay bardağı süt içmiş.

bugün kahvaltıda 2 çorba kaşığı tahıl mama içine 1 danino ve 1 çay kaşığı tahin,2 tane ceviz yedi
daha sonra bizimle beraber 3 dilim helim peynir,biraz tereyağlı ekmek,1 dilim elma
öğlende makarna ve kereviz çorbası yapmayı düşünüyorum.
bEn de kendi kendi yemesini istiyorum onun için çatalla yiyebilecek şeyleri yapmaya çalışıyorum.

sizin fikirlerinizden ihtiyacım var...ben makarna,brokoli,havuç,patates,karnıbahar,kereviz,bezeliye haşlayıp veriyorum başka ne verebilirim.Yani çatalla yiyebilecek şey?

ben de tabakla önüne koyuyorum çatalı yada kaşığı ne yiyosa ona göre eline veriyorum ama anca karıştırıyo .. yemiyo ki... ben diğer taraftan yediriyorum napim .. ferdaya sormak lazım fikriyecim malum melis epeydir kendisi yiyo fındık ..

merve de sabah sütünü içti bizimle çok az yedi ben de omletini yaptım yedirdim.. uyanınca ne yedircem bilmiyorum henüz..

yiğit bugün yumurtalı kahvaltısından etti
öğlen havuç, patates,maydanoz,kereviz ve yaprağı,brokoli ve karnabahar ve köfte karışımlı çorba içti
akşamüstü hipp organik meyve kavanoz mamasından yedi
aşağıda çocuklarla 2 tana cips yedi
akşamda aynı çorbadan içecek,arada beni emdi
yatmadan öncede 2-3 dilim portakal yer
afiyet olsun bebişlere

aynen urasda eserse yiyo çatalla genelde karıştırıp oynama peşinde.neyse en azından sofraya oturmuş biz yerken oyalanmış oluyor.
sabah sütünü içti 600 gibi.ben kahvaltıyı hazırlarken yumurtaları gördü istedi bende eline bütün olarak verdim. yarıya kadar yedi genelde sarısını yemez.tam ortada sarısından çok aldı sanırım damağına yapıştı öğürmeye başladı. bu sefer beraber kahvaltıya oturduk.kalan yumurta beyazını yedi. krebinden çeyrek yedi.10 gibi bulamacını hazırladım peynir ekmek tahin pekmezli. çeyrek yedi sıkıldı. uyudu uyandı yarım kase mercimek çorbasından içti. herşey güzel gidiyorken annemler geldi şımardı yemek paslıda burda bitti.700 gibi 100 cc süt içip uyudu.

benim kızım da bugün hem uykuda hem yemede çok huysuzluk yaptı .. yaptığım çorbayı içmedi sağolsun yerine biraz yoğurt ve dünden makarna yedi.. sofrada ağlaya ağlaya istemeyerek bir parça krep yedirebildim diğer hiç bişeyden yemeden aç yattı.. birazdan süt vericem ben de uykusunda içerse.. bir iyi bir kötü tam sinir harbi nezaman bitecek iyice bunalıyorum alsanaalsanasmile

febi sütten kes miştin deilmi..kesincee cidden yemeleri çok değişiyorr..

bizimki uyanınca direk ekndisi süt istedi bir çay bardağı içti.
bugün kızın sınavı vardı ne istersen onu yapayım dedim dünkü pofufuklardan istedi ondan yapmıştım 2.5 tane yedi..
kızı sınava götürdük biz gezmeye.
orda uyanında kakkolu sütün tamammındna biraz az süt içti.
abisi burger king yedi oda pateteslerinden tırtıkladı.
gelince kızada paket yaptırmıştım ondan biraz kemirdi.
1 kase mercimek çorbası.
3 danino
kahve fincanı kadar portakal suyu
biraz havuç kemirdi.
yatarkende süt veye 8 tahıllı mama..yer yatar..

cnm 2 diş patlattı yeni 2 gündür dişten diyecem ne bilim anlam veremiyorum ki.. bi günü bi gününü tutmuyo yediği zaman da yiyo ..yemediği zaman sadece sabah öğünü var bugün mesela diğerleri ıncık cıncık hiç de gitsin .. uyurken süt verdim bari aç uyumasın :1no2:

ewet cnm sütten kestim bir ara düzeldi ama uzun sürmedi..

duru bugün sabah süt içti tam bitirmedi ama
kahvaltıda babaannesinin yaptığı kuymaktan yedi ve port. suyu içti
öğlen uykusundan önce sabahki sütün devamına biraz daha ekledim onu içti yattı
kalktı bi kase sebze çorbası
arada biraz mandalina tırtıkladı
akşam biraz aşure bi kurabiye bikaç çubuk
yatarkende biraz süt içti yattı

anladım canımm demkki manken olcekk...aç takılıyorr kuzunn:kedi:

aylardır 11 kilo hiç değişmedi.. oysaki tombiş bir bebekti.. büyüdükçe gelişim duruyo zayıflar filan diyolardı bana hiç öyle gelmiyodu ama doğruymuş şu an 11 kg diyince herkes iyi işte normal deniyo doğal olarak ama 3-4 aydır hiç büyümemiş olması canımı sıkıyo.. soğuk ve hastalık zamanı olmasa doktora gidip bi tahlil filan yaptırsam diyorum ama 1-2 ay sabretsem iyi olcak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…