bebamm bana niye sormadın ben sana derdimguclubacismile
eloşunda 16 dişi var en son azıları kaldı 4 tane daha çıkaracak 20 olcak canım feridede yazmış zatenyerimseniben
İnşallah ilerlemez canım.Daha önceden söylemeiştim dut pekmezi öksürüye çok iyiy geliyor.Bide yemekleri bol soğanlı yap,yerse soğan yemeği yap pişirirken biraz soğan kabukları da kaynasın içinde sonra çıkartırsın.duru bugün tek tük öksürüyodu umarım ilerlemez ama iştahını azda olsa etkiledi
sabah sütünü tam bitirmedi biraz bıraktı
kahvaltıda bi bıldırcın yum.bikaç lokma kaşar ve tahin-pekmez,bi kaşık bal ve port.suyu
kahvaltı tam yapmadığı için öğlen uykudan kalkınca tekrar süt verdim
akşam bi kase sebze çorbası,bikaç lokma kabaklı cevizli börek
yatmadanda az karışık meyve suyu içti yattı eğer gece kalkarsa tekrar süt veririm içerse.
yarın öksürüğü ilerlemiş olursa gecikmeden doktora götürücem daha önce ilaçla idare edeyim derken daha çok ilerlemişti çünkü
yok cnm azalta azalta kestim çünkü.. her istediğinde vermedim .. ne bilim çubuk kraker filan verdim bi şekilde azalttık birden kesmedim .. zaten günde en fazla 3-4 emiyodu bazen 2 filan .. emmek isteyince başka şey verirsen unutuyo .. sen tecrübelisin gerçi kaandan :)
sabahki kahvaltıyla merve .. kek ve meyve suyu verim dedim yemedi.. muz istemedi.. muzu ezdim üzerine yoğurt fındık ceviz ve yemediği kek ve meyve suyundan ekledim onu yedi :)..dişleri çıkana kadar ne yiyosa o .. şansımı zorlamıyım sebze sevmiyo yediklerini verim napalım ..
ferdacım emzirmeye devam etsen de bence gece emzirme ..pışpışla uyusun.. kısa sürede acıkma hissi oluşmayacak ve uyanmayacak .. hadi inş.. boshayallersmile
urasda gece uyanıyor. uyuduktan ilk 4 saat içinde uyanırsa uyku terörürü yaşıyor demekmiş. sonrasında uyanıyorsa acıkma korkma vs vs olabilirmiş.bazen suuu diye uyanıyor bazende hiçbişi yokken.genelde sabaha karşı oluyor.
bugün 500 gibi iki brokoli bir dilim elma ısırdı yedi. akşamda kıymalı sebze çorbasından yarım kase.biraz ekmek biraz erişte.sütünü içmeden uyudu.
duruya geçmiş olsun tü bebişlerede afiyet olsun.
biizm kahvaltımız genelde haşlamış yumurta.labne peynir,ekemk ve süt ama sıkıldığında kaşarlı ömlet,peynirli,domatesli omlet de yapıyorum.
peynirli makarna,
tel veya arpa şehriyesi(yumurtalı veya peynirli)
krep çeşitleri(kaşarli,peynirli,tahin-pekmezli,ballı)
yumurtalı kızartma ekmeği.
Ama bunlar haşlamış yumurta yemese veriyorum nedense pek tercih etmiyorum.
duru sabah süt
kahvaltıda omlet bal ve port.suyu
arada bikaç kaşık puding yedi yattı
kalkınca sulu köfte yediricem.
CAnım bana mı öyle geliyor ama sanki Mervede bir ilerleme var maşallah.Yani seninle beraber kahvaltı etmiş az yemiş olsa da önemli olan bişey yemesi.Eğer üstüne gitmesen çok yakında kendi kendin yemeye başlayacaktır.afiyet olsun maaşallah melise...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?