Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

bebamm bana niye sormadın ben sana derdimguclubacismile
eloşunda 16 dişi var en son azıları kaldı 4 tane daha çıkaracak 20 olcak canım feridede yazmış zatenyerimseniben

valla ortaya yazdım kımse cevap vermedı şekerımmm nedemm :)) saolsun ferıdem burda yazmışşş mujuksss

ayşegülüm inşallah duru hanımcığımın haastalığı ilerlemess

egeninde 12 tane var köpekler yolda
sabah yumurtasından az yedi ama gec kalktı kalkar kalkmaz ben kahvaltı yapıodum vermeye calıstım belki ondan yemedi sonra bulamaç yaptım onu yedirdim
arada kraker 1 topitop ben kırıp verdim ve bi rçikolata yedi ufak
2 tane yoğurt yedi uyuyor kalkınca corba yatakende muhallebi

duru bugün iyi ilerlemedi şükür öksürüğü.tabi ben sıkı markaj altına aldım sürekli meyve,meyve suyu sebze pekmez okyanus suyu v.s. :))

gece 4 gibi kalktı burnu tıkalıydı ondan sanırım bi biberon süt içti yattı.
sabahta karışık meyve suyu,bebe bisküvisi ve bi kaşık pekmez verdim
öğlen bi kase sebze çorbası iki danino yedi
arada armut vericem
akşamda suluköfte,pırasa var ne kadar yerse artık
arada port.suyu veririm
yatarkende içerse süt

İnşallah ilerlemez canım.Daha önceden söylemeiştim dut pekmezi öksürüye çok iyiy geliyor.Bide yemekleri bol soğanlı yap,yerse soğan yemeği yap pişirirken biraz soğan kabukları da kaynasın içinde sonra çıkartırsın.
bal,tereyağı ve tarçın karışımı da çok iyiy geliyor durucum yerse ondan da ver.

tecrübe işe yaramıyor canımben nasıl bıraktıracam onu düşünüyorum kara karabilmiyorumkismile

duruşa çok geçmiş olsun...
eloş bugün;
bulamaçını yedi sabah öglen uykusuna yatmadan yogurt çorbası kalkınca yogurt vericem
gece yatmadanda mamasını yediricem bakalım...

kızlar ben hergün aynı kahvaltıyı vermekten sıkılmıştım,artık bir gün haşlama yumurta,birgün çorba birgün yağda yumurta vermeye karar verdim
bu sabah tarhana çorbası içti zorla,
arada anne sütü,ve çubuk kraker
öğlen uykudan kalktıktan sonra kereviz,maydanoz havuç patates,ve iri bir köftenin olduğu çorbayı içti
akşamüstü uykusundan öncede muz,elma püresi yedi
şimdide arkamda 1 tane tutku yiyor,trt çocuktaki iri ile tıfılı izlerken
akşam yatmadan öncede öğlenin aynısı çorbadan içecek bakalım

klasik kahvaltısı - tarhana - yoğurt - tavuk - yatmadan muz ezicem fındık filan da katarım

Kahvaltı haşalmış yumurta,1 tatlı kaşığı labne peynir,yarım dilim ekmek,1 çay bardağı süt
ara 1 dilim elma,1 bisküvi
öğlen 1 kase çorba(mercimek,patates,havuç,salça,bulgur,kekik,yağ,tuz),1 kavanoz pekmezli meyve suyu
ikindi yoğurt,1 çorba kaşığı tahıllı mama,1 muz
akşam 1 kase patates yemeği,1 çay bardağı meyve suyu
gece süt

feridecim ben de sütten keseyim diyorum. gündüz vermiyorum zaten evde değilim evde olunca da yada akşam gelince de bir şekilde geçiştiriyorum ama gece. Bir ay kadar gece hiç uyanmadı 1 kere emiyordu yatmadan o zaman bırakabilirdik ama şimdilerde yine 1-2 uynıyor gece ve vermezsem kıyamet kopuyor.

duruşa geçmiş olsun umarım ilerlemez.

aysesat ben hergün yumurta vermiyorum. bir gün domatesli peynirli tereyağlı omlet, reçel, helva zeytin vs ne varsa veriyorum, bir gün menüde peynir domates ve diğerleri var, bir gün de tost yapıyorum mesela yanında yine reçel falan hergün başka birşey veriyorum sıkılmıyor. ;

tüm bebişlere aifyet olsun.

ferdacım emzirmeye devam etsen de bence gece emzirme ..pışpışla uyusun.. kısa sürede acıkma hissi oluşmayacak ve uyanmayacak .. hadi inş.. boshayallersmile

urasda gece uyanıyor. uyuduktan ilk 4 saat içinde uyanırsa uyku terörürü yaşıyor demekmiş. sonrasında uyanıyorsa acıkma korkma vs vs olabilirmiş.bazen suuu diye uyanıyor bazende hiçbişi yokken.genelde sabaha karşı oluyor.
bugün 500 gibi iki brokoli bir dilim elma ısırdı yedi. akşamda kıymalı sebze çorbasından yarım kase.biraz ekmek biraz erişte.sütünü içmeden uyudu.
duruya geçmiş olsun tü bebişlerede afiyet olsun.

biizm kahvaltımız genelde haşlamış yumurta.labne peynir,ekemk ve süt ama sıkıldığında kaşarlı ömlet,peynirli,domatesli omlet de yapıyorum.
peynirli makarna,
tel veya arpa şehriyesi(yumurtalı veya peynirli)
krep çeşitleri(kaşarli,peynirli,tahin-pekmezli,ballı)
yumurtalı kızartma ekmeği.
Ama bunlar haşlamış yumurta yemese veriyorum nedense pek tercih etmiyorum.

merve 8:30 uyandı bir bardak sütünü içti beraber kahvaltı yaptık umurtasını yedi uyanınca tel şehriyeli tavuk çorbasını içirip komşuya gidicez orda da bişey yemez sanırım ..

duru sabah süt
kahvaltıda omlet bal ve port.suyu
arada bikaç kaşık puding yedi yattı
kalkınca sulu köfte yediricem.

ferdacım emzirmeye devam etsen de bence gece emzirme ..pışpışla uyusun.. kısa sürede acıkma hissi oluşmayacak ve uyanmayacak .. hadi inş.. boshayallersmile

canım ne bileyim doktorda senin dediğin gibi dedi de ben de gündüz vermiyorum ya gece de vermeyince tam bırakmış olacak. uyumadan emziririm gece emzirmem o zaman.

melis genelde ilk 4 saat içinde uyanmıyor mesela dün 10da uyudu 3de uyandı korkuyor olabilirmi acaba hiç aklıma gelmedi karnı acıkıyor olamz güzel yiyip uyuyor. Yok yok bizimki yanımızda yattı diye alıştı galiba ama ben galip çıkacağım bugün 2. round :) afiyet olsun.

krep ve yumurtalı ekmek ben de veriyorum arada genelde h.sonu.

duru sabah süt
kahvaltıda omlet bal ve port.suyu
arada bikaç kaşık puding yedi yattı
kalkınca sulu köfte yediricem.

afiyet olsun duruşa da.

melis bugün sabah 1 dili ekmek içi 1 küçük labne 1 çeri domates 1 saçaklı puğaça (annem kahvaltıta gelmişti almış), biraz helva, süt
arada 1/4 armut, 1 susamlı çubuk
öğlen 1 tabak içne ekmek doğranmış kıymalı ıspanak, ayran
arada bir kaç susamlı çubuk
akşam 1 küçük kase tarhana çorbası (ruşeymli), 2 köfte, makarna, 1 danino, birkaç kereviz patates
arada 1 çikolata, biraz mandalina
birazdan muhallebi vereceğim yerse

afiyet olsun maaşallah melise...
CAnım bana mı öyle geliyor ama sanki Mervede bir ilerleme var maşallah.Yani seninle beraber kahvaltı etmiş az yemiş olsa da önemli olan bişey yemesi.Eğer üstüne gitmesen çok yakında kendi kendin yemeye başlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…