uras a da sanberke de yarasın .. aferin onlara..
mayacım düzelicekler inş.. kendi yemesi için teşvik etmelisin bence uras elini kullanmayı gayet iyi öğrenmiş .. sanırım kendi yiyebilir.. ben de kollu önlük aldım kocaman ama kıyafetiyle giyebiliyo o yönden iyi.. gerçi merve sadece karıştırıyo iştahlı olmadığı için yemeyi tercih etmiyo ..
arzucum sağol canım eloşada afiyet bal şeker olsunsende yaz bakalım neler yemiş mankenimiz gerçi son zamanlarda baya tombikleşti eloş sultanda
kuymak karadeniz bölgesine ait mısırunu,tereyağ ve peynirle yapılan bi yemek canım genellikle kahvaltıda yeniyor bazıları mıhlama der. benim eşimde trabzonlu onlardan öğrendim.bide şimdi kayınvalidemler bizdeler sık sık yapıyolar duruda yiyor kahvaltıda.
kızlar benim oğlum bu aralar nutellaya dadandı
ekmek koparıyor bir parça anne mama diye yanıma geliyor hemen
bende anlıyorum nutella sür diyor
aynı anası oldu bu çocuk :roflol:
ayy dıuygucum seninki yine iyii benimkinin babası abisi nutellayı alıp önlerine kaışık kaşık yerlerr..aaayyyy yağ yer gibi..
diyorum nasıl öle yiyebiliyorsunuz sırf yaağğ...
benimkide öğrendi şlimdi nutellayı gösteriyorr kaşıklığı açtırıyor bana kaşık alıyorr nutella kaşıklarımız bile ayrıı..onmu bile öğrendi başka kaşık dahi istemiyorrr kaşık kaşık yiyorrr..
kızıyorum artık bitti diyeee..yerlere atıyor kendini..
helee abur cuburr büyükler yiyor göstermeyin öle yiyin diyorumm..
alıp geliyorlar markettenn..poşeti mutfağa bırkaıyorlar benimki elimden tutup mama mama diyeee poşeti gösteriyorr neyse çucuk krakerle kandırıyorum yokk çikolatalı gofretleri gösteriyorr...
çok kötü evde büyüklere yasaklasanda yine alıyorlar çocukta göre göre alıştı resmenn..
her mutfağa gidişimizde mama diye poşeti gösteriyorr ama açıyorum ekmek poşeti ...şok olıuyorr..bütün poşetlere bakıyorr..
alıştı mama diye tutturuyorr..çikolata krizine giriyorr sanıyurmm şimdiden yani..:1closedeyes:naniknanik
güzel deil ama büyükler çok etikiliyor maaleseff..
babamıza abur cuburcu birgün izin vermesem ikinci gün abur cuburr osfrası kuruluyor resmen evde..
bend eaksine hiç sevmem..
kırk yılda bir oda bitter çikolata yerimm..
bana benzeseler keşke ama ..önlerinde güzel bir örnek yokk maaleseff.
eşime laf anlatmakta mümkün deill..
valla 5 çekmeceli erzak dolabımızz vardı eskidenn..
tıka basa dolu olurdu eşim için..
ölee düşkünn..
ben bir tane bile yemem..
neysee az alınıyor eve amaa yinedee etkilendi kuzumm..
hayırlısı..
haha birde tv de görünce ölee şeylerr
sevinerek mama mama mama diyeee gülüyorr....delikafadulden
merve bilmiyor çikolata gofret cips.. değişik şeylere açık değil .. burda işe yarıyor.. ama değişik sebze yediremiyorum bu huyundan dolayı.. gerçi severek isteyerek hiç bir sebzeyi yemiyor.. değişik tadlara açık değil yanii.. ben de çok tatlı vermedim .. ama bal vermeye başladıktan sonra yavaş yavaş tatlı yemeye başladı ..ben de versem merve de çok rahat alışır gibi .. şimdilik vermiyorum ..
balmı:1shok: arkadaşım bal 1 yaşına kadar yasak sakın verme
balmı:1shok: arkadaşım bal 1 yaşına kadar yasak sakın verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?