afiyet olsun tosununa ayşecim
duruda bugün sabah sütünü içti
kahvaltıda krem peynir,beyaz peynir,helva,pekmez,yumurta yedi port.suyu içti
uykudan kalkınca bi kase sebzeli şehriye çorbası yarım kase kadar kısır yedi.
arada bi muz yedi
akşam bi küçük dilim börek yedi yatarkende bisküvili sütünü içti yattı.
afiyet olsun tosununa ayşecim
duruda bugün sabah sütünü içti
kahvaltıda krem peynir,beyaz peynir,helva,pekmez,yumurta yedi port.suyu içti
uykudan kalkınca bi kase sebzeli şehriye çorbası yarım kase kadar kısır yedi.
arada bi muz yedi
akşam bi küçük dilim börek yedi yatarkende bisküvili sütünü içti yattı.
canım normal süte 3-4 adet cicibebe atıp biberonu çalkalıyorum bisküvili sütümüz hazır :icecream:
Ben evde bulunduruyorum ve bazen biberonuna katıyorum bikaç tane daha doyurucu olsun diye.
oh maşallah yarısın kuzulara,Mayacam bugün biz de de böyle oldu sanberk yemeyince ben de braktım ve babsı tek bir kaşık bile yedirememiş.O da sıkılmış brakmış.Yüstelik sanberk kahhkalyla gülüyormuş karşısında.Geldi hadi çıkalım dedi biraz gezelim.Ben de hala sinirliydim yok dedim bununla uğraşam giydirmeyi gücüm yok dedim benim sinirim kalmadı artık dedim.Neyse babsı giyidirmeye çalıştı ben tek izledim..:))))))))) oh ikisi izlemek çok güzelmiş.çocuk kaçiyor zıplıyor tıtmanıyor baba giyidirmeye çalışıyor.Bir tarafı giydirdi diyerine geçince sanberk çıkartıyor..ohhhhhh çok neşendirdiler beni bugün.
Artık eşim hak veriyormuş bana,niye bu kadar sinirli olduğumu anlmaış ..:::)))))))))))))))))
ayşe afiyet olsun yiğitede güzel yemiş mamaları.süte alışmasada anne sütü alıyomuş ne güzel emmeyi bırakınca alışır artık.
inşallah alışır canım,,şööyle yanımda yatıp biberonundan süt içmesini seyretmek istiyorum,,portakal suyunu zevkle içtiği gibi süt içmesinide görürüm inşallah,
ben meme bırakma çabaları içindeydim canım biliyorsun ama çabam kısa sürdü,
yiğit sabah çorba yedi,kıymalı sebze çorbası kereviz ağırlıklı
10:30 gibi biz kahvaltı yaptık eşimle,(eşim gece çalıştığı için kahvaltımız geç oluyor)krep yapmıştım bugün eline verdim 1-2 ısırıktan sonra attı elinden,ama bir bardak kadar açık çay içti,
öğlen uykusundan sonra köfteli kabak yemeği yapmıştım ondan ve biraz yoğurt yedi,
biraz önce armut be portakal püresi yedi,
akşam yemeğinde de kabak yer heralde,
afiyet olsun tüm bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?