- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Gayet güzel olmuş canım. Bende dalının granurlu sabunuyla yumusaticisini aldim başlıca yıkamaya yavaş yavaşBohçalar şeklinde ayırdım bugün takımlar halinde :)
Canım çok güzel düzenlemişsin cidden
Benim daha eşyalarım ne tam nede aldıklarımın hepsi benim evimde daha erken diye KV ve annemin aldıklarını bile eve getirtmedim bende dalan roxy aldım eşyaları toplayınca yıkayıp ütüleyip hazırlıycam inşallah haftaya konturolüm var doktorumla artık doğum hakkında da konuşucam doğumdan sonra korse olayını buara düşünüyorum daha önceden göbeğim yoktu doğumdan sonra kalmaması içinde elimden geleni yapıcam ayrıca ben biraz ilaç konusunda huysuzum normaldede hiç ilaç kullanmam beşinci aydan sonra ilaçlarıda kullanmayı bıraktım ama değerlerim gayet iyi çok şükür heralde ondan rahatım
Kızlar epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz
bende almayı düşünüyorum dün bile baktım çarşıda ama hangisini almayım karar veremedimBen hic kullanmadım ilaclari canim. Doktorumda biliyor, degerlerim normal.
Benim tum alisveris tamam ama çanta hazırlamadim. Ay sonu gibi annem hazirlar.
Bende dalan roxy aldım.
Korse ben aldim bile hem bel korsesi hemde dizden gogusaltina kadar olanlardan. Eskiden hep takarlarmis. Doktora sormadım takma dese de takarim.
Normal doğumda hemen sezeryanda 10gun sonra takilabiliyormus. Ben ise yaradigini düşünüyorum.
Ben şuan için süper diyorum sadece epiduralin yan etkilerinden yani ıkınamama bel ve baş ağrısı mevzusundan azıcık korkuyorum yoksa benim düşüncemde inşallah normal doğumKızlar epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz
Benimde belden dize kadar pentinin var gayette kullanabileceğim şekilde inşallah bir sorun olmazsa bende takmayı düşünüyorum. İlaç konusunuda doktoruma bende söyledim değerlerim güzel diye çok üstünde durmadı ama en azından aralıklı olarak demir hapını kullan dedi ama tabi ben onu bile yapmıyorum ilaç içince kendimi iyi hissetmiyorum meyveyi çok severim günlük vitaminimi sebze ve meyveden alma taraftarıyımBen hic kullanmadım ilaclari canim. Doktorumda biliyor, degerlerim normal.
Benim tum alisveris tamam ama çanta hazırlamadim. Ay sonu gibi annem hazirlar.
Bende dalan roxy aldım.
Korse ben aldim bile hem bel korsesi hemde dizden gogusaltina kadar olanlardan. Eskiden hep takarlarmis. Doktora sormadım takma dese de takarim.
Normal doğumda hemen sezeryanda 10gun sonra takilabiliyormus. Ben ise yaradigini düşünüyorum.
Ben şuan için süper diyorum sadece epiduralin yan etkilerinden yani ıkınamama bel ve baş ağrısı mevzusundan azıcık korkuyorum yoksa benim düşüncemde inşallah normal doğum
Benimde belden dize kadar pentinin var gayette kullanabileceğim şekilde inşallah bir sorun olmazsa bende takmayı düşünüyorum. İlaç konusunuda doktoruma bende söyledim değerlerim güzel diye çok üstünde durmadı ama en azından aralıklı olarak demir hapını kullan dedi ama tabi ben onu bile yapmıyorum ilaç içince kendimi iyi hissetmiyorum meyveyi çok severim günlük vitaminimi sebze ve meyveden alma taraftarıyım
Selam kızlar bende normal dogum yapmak istiyorum, epidural da mantıklı duruyo tabi o an nasıl gelişir bilemiyoruz:) daha çatı muayenesi olup normal dogum onayı da alamadık bakalım neler olacak
Benimde aklımda canım inşallah gerek kalmaz ama özellikle annem epidural yaptır diyo sen dayansan bile ben dayanamam diyo bide benim annem çok genç anaanne olacağına hala inanamıyoCanım o yan etkiler kişiden kişiye değişiyor. Bizim arkadaşlarda pek sorun olmadı. Hertürlü bence anestezisiz doğumdan iyidir. Eğer normal doğum yaparsam mutlaka epidural alacağım.
Benimde aklımda canım inşallah gerek kalmaz ama özellikle annem epidural yaptır diyo sen dayansan bile ben dayanamam diyo bide benim annem çok genç anaanne olacağına hala inanamıyo
Annemde ben doğumdan sonra gelsem olmazmı diyo şimdiden ağlamalarda KV daha önceden gelip bana yardım etmeyi istiyo bende ikisinide istiyorum annem 39 yeni girdi KV 45 yaşındaBenimki 52 yaşında , 4 yıldır baskı yapıyordu bana. Kadın ne yapacağını şaşırdı, birşeyler örüyor, alışveriş yapıyor filan
Babam la konuştum az önce, anne baba yarı benim. Ben doğuma gelmem haberin olsun dedi, seni o halde yatarken görmeye dayanamam. Sakın ısrar etme, ne zaman ayklanırsın o zaman çağır beni diyor, aşkım ya :)
Annemde ben doğumdan sonra gelsem olmazmı diyo şimdiden ağlamalarda KV daha önceden gelip bana yardım etmeyi istiyo bende ikisinide istiyorum annem 39 yeni girdi KV 45 yaşında
Annemle aramda 18 yaş var bende bu sene 21 oldum ve annem benim hep arkadaşım gibiydi sanırım bundan dolayı hemen çocuk istedim inşallah bende kızımla böyle olurumMaaşallah canım, seninkiler epey gençmiş. Senin yaş da genç o zaman. Ben 34 üm :)
maşallah baya gençmiş annenixde kaynanaızda benim annnem 64 kaynananm 71 yaşında iki aileninde en küçükleri biziiz eşimle ben 31 eşim 33 yaşında beimde ikizim gelcek kısmetse doğumaAnnemde ben doğumdan sonra gelsem olmazmı diyo şimdiden ağlamalarda KV daha önceden gelip bana yardım etmeyi istiyo bende ikisinide istiyorum annem 39 yeni girdi KV 45 yaşında
bend normal doğum düüşünüyorum bakalım kısmetse allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallahKızlar epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben ve eşim ilk çocuklarız eşim sülalede ilk torun bizimkide ilk torun olucakmaşallah baya gençmiş annenixde kaynanaızda benim annnem 64 kaynananm 71 yaşında iki aileninde en küçükleri biziiz eşimle ben 31 eşim 33 yaşında beimde ikizim gelcek kısmetse doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?