Temmuz Ay'ı anneleri

Kızlar epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz

Ben hic kullanmadım ilaclari canim. Doktorumda biliyor, degerlerim normal.

Benim tum alisveris tamam ama çanta hazırlamadim. Ay sonu gibi annem hazirlar.
Bende dalan roxy aldım.
Korse ben aldim bile hem bel korsesi hemde dizden gogusaltina kadar olanlardan. Eskiden hep takarlarmis. Doktora sormadım takma dese de takarim.
Normal doğumda hemen sezeryanda 10gun sonra takilabiliyormus. Ben ise yaradigini düşünüyorum.

bende almayı düşünüyorum dün bile baktım çarşıda ama hangisini almayım karar veremedim

Kızlar epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben şuan için süper diyorum sadece epiduralin yan etkilerinden yani ıkınamama bel ve baş ağrısı mevzusundan azıcık korkuyorum yoksa benim düşüncemde inşallah normal doğum

Benimde belden dize kadar pentinin var gayette kullanabileceğim şekilde inşallah bir sorun olmazsa bende takmayı düşünüyorum. İlaç konusunuda doktoruma bende söyledim değerlerim güzel diye çok üstünde durmadı ama en azından aralıklı olarak demir hapını kullan dedi ama tabi ben onu bile yapmıyorum ilaç içince kendimi iyi hissetmiyorum meyveyi çok severim günlük vitaminimi sebze ve meyveden alma taraftarıyım

Selam kızlar bende normal dogum yapmak istiyorum, epidural da mantıklı duruyo tabi o an nasıl gelişir bilemiyoruz:) daha çatı muayenesi olup normal dogum onayı da alamadık bakalım neler olacak

Ben şuan için süper diyorum sadece epiduralin yan etkilerinden yani ıkınamama bel ve baş ağrısı mevzusundan azıcık korkuyorum yoksa benim düşüncemde inşallah normal doğum

Canım o yan etkiler kişiden kişiye değişiyor. Bizim arkadaşlarda pek sorun olmadı. Hertürlü bence anestezisiz doğumdan iyidir. Eğer normal doğum yaparsam mutlaka epidural alacağım.

Aslında kan ilacını içmek lazım ama bende içmiyorum. Sadece kan hapı 2 ilaç denedim yan etki yaptı. Doktorda multi vitamin omega tarzı bir şey verdi, içinde demir de var diye ama vitamine karşıyım içmiyorum.. Demir bağlamam çok yüksek çıktı benim mesela, yani demir var bağlanacak yer yok yani :)) Ama doktorum bir şey demedi. Bende içmemeye devam ediyorum. Doğumdan sonra ihtiyaç olursa içerim.

Selam kızlar bende normal dogum yapmak istiyorum, epidural da mantıklı duruyo tabi o an nasıl gelişir bilemiyoruz:) daha çatı muayenesi olup normal dogum onayı da alamadık bakalım neler olacak

Aynen daha çatı muayenesi olmadık. Gerçi 3-5 sene önce başka bir rahatsızlıktan muayene olduğunda dr çatın dar görünüyor demişti. Bakalım hayırlısı. Zaten daha nasıl doğum yapacağıma da tam karar vermedim. Normal e yakın hissediyorum kendimi ama doktorun dediği gibi oğlum 4 kg ve üzeri olursa normal yapmam.

Canım o yan etkiler kişiden kişiye değişiyor. Bizim arkadaşlarda pek sorun olmadı. Hertürlü bence anestezisiz doğumdan iyidir. Eğer normal doğum yaparsam mutlaka epidural alacağım.
Benimde aklımda canım inşallah gerek kalmaz ama özellikle annem epidural yaptır diyo sen dayansan bile ben dayanamam diyo bide benim annem çok genç anaanne olacağına hala inanamıyo

Benimde aklımda canım inşallah gerek kalmaz ama özellikle annem epidural yaptır diyo sen dayansan bile ben dayanamam diyo bide benim annem çok genç anaanne olacağına hala inanamıyo

Benimki 52 yaşında , 4 yıldır baskı yapıyordu bana. Kadın ne yapacağını şaşırdı, birşeyler örüyor, alışveriş yapıyor filan
Babam la konuştum az önce, anne baba yarı benim. Ben doğuma gelmem haberin olsun dedi, seni o halde yatarken görmeye dayanamam. Sakın ısrar etme, ne zaman ayklanırsın o zaman çağır beni diyor, aşkım ya :)

Annemde ben doğumdan sonra gelsem olmazmı diyo şimdiden ağlamalarda KV daha önceden gelip bana yardım etmeyi istiyo bende ikisinide istiyorum annem 39 yeni girdi KV 45 yaşında

Annemde ben doğumdan sonra gelsem olmazmı diyo şimdiden ağlamalarda KV daha önceden gelip bana yardım etmeyi istiyo bende ikisinide istiyorum annem 39 yeni girdi KV 45 yaşında

Maaşallah canım, seninkiler epey gençmiş. Senin yaş da genç o zaman. Ben 34 üm :)

Maaşallah canım, seninkiler epey gençmiş. Senin yaş da genç o zaman. Ben 34 üm :)
Annemle aramda 18 yaş var bende bu sene 21 oldum ve annem benim hep arkadaşım gibiydi sanırım bundan dolayı hemen çocuk istedim inşallah bende kızımla böyle olurum

maşallah baya gençmiş annenixde kaynanaızda benim annnem 64 kaynananm 71 yaşında iki aileninde en küçükleri biziiz eşimle ben 31 eşim 33 yaşında beimde ikizim gelcek kısmetse doğuma

maşallah baya gençmiş annenixde kaynanaızda benim annnem 64 kaynananm 71 yaşında iki aileninde en küçükleri biziiz eşimle ben 31 eşim 33 yaşında beimde ikizim gelcek kısmetse doğuma
Ben ve eşim ilk çocuklarız eşim sülalede ilk torun bizimkide ilk torun olucak

Selam kızlar. Maalesef eşim de bende gribe yakalandık nasıl atlatabilirim ilaç almadan. Iki gündür yataktan kalkamiyorum: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…