Temmuz Ay'ı anneleri

Selam kızlar. Bizde iyiyiz çok şükür. Bu hafta doktor kontrolümüz var, çalışabilir raporuda alacağım. Ondan sonra 2 haftada bir çağıracağım demişti doktorum. Toplamda 8 kg aldım. Son kontrolden bu yana yani 3 haftada hiç kilo almadım gibi görünüyor. Bebeğe gitmiştir inşallah :)
Herşeyimiz hazır, beşiği vs de kurduk. Bekliyoruz bebeğimizi, :)

iyi akşamlar kızlar bizde çok şükür iyiyiz dün kontrolümüz vaedı herşey ylunda artık iki haftada bir gidicez bizde kontrole çamaşırlarımızı yıkadık ütüledik ama daha çantamızı hazırlamadık hazırlayan varsa neler koyduuz çine

Kızlar selam dun doktordaydık bebek iyi benim durumum da iyi normal çok şükür. Bebek daha dönmemis kafası göğüs altımda duruyor,sizinkiler ne durumda?
Doğumla ilgili doktoru birşey diyen var mı benimki 38. Haftada muayene edicem ona göre bakıcaz dedi ben normal istiyorum ama son dakikaya kadar bir belirsizlik var malesef.

Benim paşa da yatay duruyordu hala son gittiğimde. Bence hala aynı, hissediyorum yerini çünkü. Ben hiç konuşmadım doğumu. Normal istiyorum tabi ama son haftalarda belli olur ancak.

Benim paşa da yatay duruyordu hala son gittiğimde. Bence hala aynı, hissediyorum yerini çünkü. Ben hiç konuşmadım doğumu. Normal istiyorum tabi ama son haftalarda belli olur ancak.
36ya kadar donermis sonra zor dedi doktor.benimde gecen ay yataydi bu ay dik olmus bakalim donecekmi :))

36ya kadar donermis sonra zor dedi doktor.benimde gecen ay yataydi bu ay dik olmus bakalim donecekmi :))

Bakalım canım o yüzden son haftalara kadar doğum şekli belli olmuyor. Dönmeyebilir, senin çatın uygun olmayabilir, iri bebek olabilir vs Hayırlısı artık.

Selam kızlar benim şehzade 28. haftadan beri pozisyonunu koruyor normal Doğum pozisyonunda :) herşey güzel ama biraz önde gidiyoruz oda gebelik şekeri olduğu için beklediğimiz bişey dedi doktor normal Doğum istiyorum ama böyle giderse sanırım sezeryan olacak. Bakalım hayırlısı hepimiz için :)
Buarada bende eşyaları hazırladım ama çanta henüz hazır değil bu aralar onu da hallederiz artık :)

Benimde son kontrolumde doktor bebeğin ter söndüğünü söyledi, artık normalmiş. Ama kilosu az karın bölgesi 10 gün geriden geliyor dedi. biraz daha beslenmeme dikkat edicem inşallah toparlar

Benimde son kontrolumde doktor bebeğin ter söndüğünü söyledi, artık normalmiş. Ama kilosu az karın bölgesi 10 gün geriden geliyor dedi. biraz daha beslenmeme dikkat edicem inşallah toparlar
toparlar toparlar :) bol bol protein ve soluna doğru yatmak çok önemli :)
bir de ultrasondaki ölçümde +- 250gr yanılma payı var

iyi akşamlar kızlar ben bugün bacağımda krampla uyandım resmen ağlattı evde yanlız olunca daha zor oluyor masaj yaptım çimçikledim iğne batırdım ama 10 dk falan feci ağrıdı sonrasında ahatladım aamma gün içinde ağrımaya devam etti.Bide birkaç günddür karnımda sertleşme oluyor

kasılma ve kramplar magnezyum ekskiliğinden oluyor, ilacını kullanıyor musun? ben ilacı içmediğim gün mutlaka çekiyorum o acıyı, hafif gerinsem esnesem bile kramp giriyor

kasılma ve kramplar magnezyum ekskiliğinden oluyor, ilacını kullanıyor musun? ben ilacı içmediğim gün mutlaka çekiyorum o acıyı, hafif gerinsem esnesem bile kramp giriyor
içiyorum canım ama 2 gün aksattım hemen kramp girdi aynı şekilde benimde azbi esnesem gerinsem kramp gircek gibi oluyo bugün bile ağrısı devam ediyor

içiyorum canım ama 2 gün aksattım hemen kramp girdi aynı şekilde benimde azbi esnesem gerinsem kramp gircek gibi oluyo bugün bile ağrısı devam ediyor
ben de magnezyum kullanmayınca hemen farkediyor, bir de yatmadan önce bir kaç esneme hareketi yapıyorum onlar baya iyi geliyor. 5 dakika bile çok fark ediyor.

Eklentiler

• 1.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 18

Benim de arada gece uyurken oluyor bacağımı uzatırken geriliyor heralde kramp giriyor onun acısına uyanıyorum. magnezyumu aksatmamak lazım

Kızlar çatlak kremi kullanıyor musunuz? ben 4. ayımdan beri bebe yağı kullanıyorum çok şükür çatlak yok cildim nemli. ama son ayda çatlak oluşuyormuş diyorlar riske etmek istemiyorum. lierac krem çok öneriliyor, eczanelerle n11 gibi siteler arasında çok fazla fiyat farkı var. n11 satıcılşara da güvenemiyorum krem orjinal midir diye siz aldınızmı

Canım bende 6. aydan itibaren aktardan yaptırdığım karışımı sürüyorum şu ana kadar çatlak olmadı çok şükür. Lierac krem bence çok pahalı içinde az olduğunu söylüyorlar. ben sürdüğüm zaman göbeğim belim bacaklarım göğüslerim heryerimi yağlıyorum çünkü zaten çok kuru cildim var. o yüzden o krem ile baş edemem heralde :) aktardan kakao, kayısı, badem ve jajaoba yağı karışı yaptırdım sprey kutusuna koydu onu sıkıp kullanıyorum

selam kızlar
bugun kontrolumuz vardı. bebişim 1890 gram :) ara ara kasık batmalarım oluyor. Nst de biraz sancı çıktı. Ama sıkıntılık bir durum yok çok şukur.

canım ben de badem yagı ve kakao yağı karışımı kullanıyorum. Şimdilik bişey yok bakalım. İnşallah böyle devam eder. O kremi bende duydum ama bünye meselesi canım. Çatlamaya müsaitsen ne yapsan olmuyor. İmşallah bir çatlak olmaz :)

ben de magnezyum kullanmayınca hemen farkediyor, bir de yatmadan önce bir kaç esneme hareketi yapıyorum onlar baya iyi geliyor. 5 dakika bile çok fark ediyor.
Aynen canım magnezyum çok farkettiriyor. Ben bi gün unutsam hemen belli ediyor kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…