Temmuz Ay'ı anneleri

Selam kızlar. Maalesef eşim de bende gribe yakalandık nasıl atlatabilirim ilaç almadan. Iki gündür yataktan kalkamiyorum: (
Bol bol dinlenmek gerekiyor öncelikle. Ballı siyah limon sıkıp içebilirsin iyi geliyor demişti annem. Çok geçmiş olsun umarım uzun sürmez

Bol bol dinlenmek gerekiyor öncelikle. Ballı siyah limon sıkıp içebilirsin iyi geliyor demişti annem. Çok geçmiş olsun umarım uzun sürmez
Sağol canım. Valla bak limon meyve suyu herşeyi içiyorum. Kendime gelemedim daha. Inşallah çabuk gecer

Selam kızlar. Maalesef eşim de bende gribe yakalandık nasıl atlatabilirim ilaç almadan. Iki gündür yataktan kalkamiyorum: (
geçmiş olsun canım allah şifa versin yatım limon sık içine karabiber ve pul birer dök bira zöyle iç bide ayaklarının altına viks sür çorap giy öyle yat canım

geçmiş olsun canım allah şifa versin yatım limon sık içine karabiber ve pul birer dök bira zöyle iç bide ayaklarının altına viks sür çorap giy öyle yat canım
Sağol canım seniyim bakalım biraz geçer gibi oldu çok şükür ama kırgınlığı devam ediyor

Kızlar benim karnım biranda sertlesip ağrılarım oluyor. Doktorum yalancı sancı olduğunu söyledi. Sözde durumlar nasil

Selam kızlar bugün ikili test için ulturasona girdim NT:0.9mm çıktı bu normal bir değer mi?

Kızlar benim karnım biranda sertlesip ağrılarım oluyor. Doktorum yalancı sancı olduğunu söyledi. Sözde durumlar nasil
Ben idrara sıkıştığımı hissetmiyorum karnım taş gibi olup kasılıyor iki büklüm olup doğrulamıyorum ancak o zaman anlıyorum wc gidiyorum

Valla ben kasilma olayini anlamadim hic. Gun içerisinde bebek bir tarafa toplanıyor gibi oluyor, doktor bebegin hareketi dedi ona. Ama bu hafta biraz daha farkli. Balon gibi icimi sisiriyorlar gibi oluyor ayni anda belimdr çekiliyor ve kalp atisim hızlanıyor. Belki bu kasilmadir. Bol su ic canim. Kasilmaya cok iyi geliyormus.

Iciyorum canım benimde öyle oluyor bisiler sıkıştırıyor belimi karnimi

Arkadaşlar merhaba, nasıl gidiyor bebişler nasıl?
Biz haftaya kontrole gideceğiz ama genel olarak iyiyiz çok şükür :)

Bizim de iyi gidiyor çok şükür 26. haftamda sancım oldu doktor rapor verdi dinlendim yattım bi sorun olmazsa 32. haftada gel demişti doktor bizim de randevumuz şubatta tüm bebişler iyi olsun

Güzel gidiyo çok şükür artık sona doğru yaklaşıyoruz benim konturolüm şubatta artık 3 haftada bir gidiyorum ve nstyede giriyorum. Şuan için normal doğum gözüküyo. Ondan ben hazırlıkları bitirdim çantamıda hazırlıycam. Bakalım bebişlerimiz ne zaman gelicek.

İyiyiz çok şükür :) Bu hafta gidip çalışabilir izni alıcam 32.haftadayım artık. Böyle devam ederse 37'nin sonuna kadar çalışabilirim inşaallah :)

Kızlar selam bizde iyiyiz çok şükür,yarın dr kontroulum var cok merak ediyorum son gelişmeleri :)
Göbeğim baya büyüdü toplamda 10 kilo aldım bugune kadar. Hafiften zorlanmaya basladım o nedenle kalan eksiklikleri de biran önce toparlıcam 1-2 hafta içinde hepsi hazır olsun rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…