Bol bol dinlenmek gerekiyor öncelikle. Ballı siyah limon sıkıp içebilirsin iyi geliyor demişti annem. Çok geçmiş olsun umarım uzun sürmezSelam kızlar. Maalesef eşim de bende gribe yakalandık nasıl atlatabilirim ilaç almadan. Iki gündür yataktan kalkamiyorum: (
Sağol canım. Valla bak limon meyve suyu herşeyi içiyorum. Kendime gelemedim daha. Inşallah çabuk gecerBol bol dinlenmek gerekiyor öncelikle. Ballı siyah limon sıkıp içebilirsin iyi geliyor demişti annem. Çok geçmiş olsun umarım uzun sürmez
Siyah yazmışım pardon :) ballı suya limon sıkıp içmek iyi geliyormuş demek istedim :)Sağol canım. Valla bak limon meyve suyu herşeyi içiyorum. Kendime gelemedim daha. Inşallah çabuk gecer
Ben tahmin ettim zaten canım: )Siyah yazmışım pardon :) ballı suya limon sıkıp içmek iyi geliyormuş demek istedim :)
geçmiş olsun canım allah şifa versin yatım limon sık içine karabiber ve pul birer dök bira zöyle iç bide ayaklarının altına viks sür çorap giy öyle yat canımSelam kızlar. Maalesef eşim de bende gribe yakalandık nasıl atlatabilirim ilaç almadan. Iki gündür yataktan kalkamiyorum: (
Sağol canım seniyim bakalım biraz geçer gibi oldu çok şükür ama kırgınlığı devam ediyorgeçmiş olsun canım allah şifa versin yatım limon sık içine karabiber ve pul birer dök bira zöyle iç bide ayaklarının altına viks sür çorap giy öyle yat canım
Normal canım. 3 mm den düşük olması gerekiyorSelam kızlar bugün ikili test için ulturasona girdim NT:0.9mm çıktı bu normal bir değer mi?
Cok saol canımNormal canım. 3 mm den düşük olması gerekiyor
Ben idrara sıkıştığımı hissetmiyorum karnım taş gibi olup kasılıyor iki büklüm olup doğrulamıyorum ancak o zaman anlıyorum wc gidiyorumKızlar benim karnım biranda sertlesip ağrılarım oluyor. Doktorum yalancı sancı olduğunu söyledi. Sözde durumlar nasil
Kızlar benim karnım biranda sertlesip ağrılarım oluyor. Doktorum yalancı sancı olduğunu söyledi. Sözde durumlar nasil
Iciyorum canım benimde öyle oluyor bisiler sıkıştırıyor belimi karnimiValla ben kasilma olayini anlamadim hic. Gun içerisinde bebek bir tarafa toplanıyor gibi oluyor, doktor bebegin hareketi dedi ona. Ama bu hafta biraz daha farkli. Balon gibi icimi sisiriyorlar gibi oluyor ayni anda belimdr çekiliyor ve kalp atisim hızlanıyor. Belki bu kasilmadir. Bol su ic canim. Kasilmaya cok iyi geliyormus.
Arkadaşlar merhaba, nasıl gidiyor bebişler nasıl?
Biz haftaya kontrole gideceğiz ama genel olarak iyiyiz çok şükür :)
iyi gidiyor allaha şükür 30 haftalı olduk yarın kontrolümüz varArkadaşlar merhaba, nasıl gidiyor bebişler nasıl?
Güzel gidiyo çok şükür artık sona doğru yaklaşıyoruz benim konturolüm şubatta artık 3 haftada bir gidiyorum ve nstyede giriyorum. Şuan için normal doğum gözüküyo. Ondan ben hazırlıkları bitirdim çantamıda hazırlıycam. Bakalım bebişlerimiz ne zaman gelicek.Arkadaşlar merhaba, nasıl gidiyor bebişler nasıl?
İyiyiz çok şükür :) Bu hafta gidip çalışabilir izni alıcam 32.haftadayım artık. Böyle devam ederse 37'nin sonuna kadar çalışabilirim inşaallah :)Arkadaşlar merhaba, nasıl gidiyor bebişler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?