Bu arada bu da bizim beşiğimiz :)
Tükürün de nazar değmesin :)
fazla takma canım bi sorun yoksa her bebeğin gelişimi farklı olurmerhaba kızlar epeydir girmiyordum foruma,mavi_lina dolabı çok güzelmiş canım güle güle kullanırsın inşallah. Benimde dün kontrolüm vardı 27+2 olmama rağmen usg de 26+4 çıktı ben bebek bir kilo olmuştur diye düşünüyordum ama 930 gr çıktı. Sizce durum nasıl biraz zayif değil mi?
maşallah size canım iyi yapmışsın ne kulllandın yıkarken kıyafetleriBen bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim ama çantasını hazırlamadım henüz :) internetten listeleri inceliyorum neler koymuşlar.
iyi akşmalar kızlar benim dünden beri sol kasığımda ağrı vardı ara ara ama bugün dagada fazlalaştı kasığım alt tarafında yürürken zorluk çekiyorum yarın geçmezse doktara gitcez sizlerde durumlar nasıl
Uni'nin deterjan ve yumuşatıcısını kullandım canım. Yumuşatıcı çok az koydum ama mis gibi Bebek kokuyor bayıldım ben:)maşallah size canım iyi yapmışsın ne kulllandın yıkarken kıyafetleri
Uni'nin deterjan ve yumuşatıcısını kullandım canım. Yumuşatıcı çok az koydum ama mis gibi Bebek kokuyor bayıldım ben:)
ben de hastane çantasına koyacaklarımı yıkadım ütüledim, bu günde ayrı ayrı paketleyip yerleştirmeyi planlıyorum. İnternette şöyle bir çanta hazırlama görmüştüm. kullanım esnasında faydalı olmuş ve hastane dönüşü tüm çantayı baştan yıkamaya gerek kalmamış. Hoşuma gitti ,sizinle de paylaşmak istedim :)
Bende bu şekilde ayırmayı düşünüyorum canım. Daha kullanışlı olacakben de hastane çantasına koyacaklarımı yıkadım ütüledim, bu günde ayrı ayrı paketleyip yerleştirmeyi planlıyorum. İnternette şöyle bir çanta hazırlama görmüştüm. kullanım esnasında faydalı olmuş ve hastane dönüşü tüm çantayı baştan yıkamaya gerek kalmamış. Hoşuma gitti ,sizinle de paylaşmak istedim :)
Bohçalar şeklinde ayırdım bugün takımlar halinde :)Bende bu şekilde ayırmayı düşünüyorum canım. Daha kullanışlı olacak
sağol canım öyleymiş idrar yollarımı üşütmğşüm bol bol su iç doktor bir iki gündür suyumu aziçmiştim farkındayım ayaklarımda üşümüştü ama umutrsamamıştım olacağı buydu allah başka dert vermesin ne diyelimCanim idrar yollarini usutmus olma ihtimalin cok yuksek. Ihmal etme.
bende bugün haçışakirin granül sabununu aldım yavaştan yıkamaya başlarım.Bugün kendim için çamaşır aldık bezdi göğüs pedidi alt açması için bedi ıslak mendil bez falan aldıkUni'nin deterjan ve yumuşatıcısını kullandım canım. Yumuşatıcı çok az koydum ama mis gibi Bebek kokuyor bayıldım ben:)
güzel olmuş canı ellerne sağlıkBohçalar şeklinde ayırdım bugün takımlar halinde :)
sağol canım öyleymiş idrar yollarımı üşütmğşüm bol bol su iç doktor bir iki gündür suyumu aziçmiştim farkındayım ayaklarımda üşümüştü ama umutrsamamıştım olacağı buydu allah başka dert vermesin ne diyelim
Canım çok güzel düzenlemişsin ciddenBohçalar şeklinde ayırdım bugün takımlar halinde :)
işin aslı ben de alışveriş yapamadım doğru düzgün o takımların ikisi de annemin hamile olduğumu duyar duymaz almasıyla gelmiş oldu. Eşim de ilk zaman kendini tutamayıp bir kaç eşya almıştı, baktım hastane çıkışını karşılayacak kadar oldular bir kenara yavaş yavaş koyayım dedim. :)Canım çok güzel düzenlemişsin cidden
Benim daha eşyalarım ne tam nede aldıklarımın hepsi benim evimde daha erken diye KV ve annemin aldıklarını bile eve getirtmedim bende dalan roxy aldım eşyaları toplayınca yıkayıp ütüleyip hazırlıycam inşallah haftaya konturolüm var doktorumla artık doğum hakkında da konuşucam doğumdan sonra korse olayını buara düşünüyorum daha önceden göbeğim yoktu doğumdan sonra kalmaması içinde elimden geleni yapıcam ayrıca ben biraz ilaç konusunda huysuzum normaldede hiç ilaç kullanmam beşinci aydan sonra ilaçlarıda kullanmayı bıraktım ama değerlerim gayet iyi çok şükür heralde ondan rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?