Temmuz Ay'ı anneleri

Kızlar merhaba hepinize bebeğinizle geçireceğiniz mutlu yıllar diliyorum :)
Bişey sormak istiyorum. Benim gittiğim hastanede muayenedeki ultrason renksiz ve ayrıntılıda da renksizdi. Sağlık açısından herşeyi gözüktüğü için ilk başta renkliyi önemsemedim fakat şimdi hevesleniyorum ve renkli ultrason resim ve video istiyorum.
ayrıntılı ultrason değil de sadece bebişimi renkli görmek resimlerini almak istiyorum. İstanbul Anadolu yakasındayım önereceğiniz hastane var mı ?

Ben eskisehirdeyim o yüzden bilemicem canım ama genelde ozellerin hepsi her kontrolde renkli resim veriyor

Ben eskisehirdeyim o yüzden bilemicem canım ama genelde ozellerin hepsi her kontrolde renkli resim veriyor
Özele gidiyorum bende canım ama yok. Hatta ilk üç ay başka hastaneye gidiyordun orda da yoktu bende anlayamadım. Herkes gittiği doktorda normal muayene sırasında renkli de görüyor biz göremedik bi

Merhaba kızlar
Bugün kontrolum vardı bebeğim gayet iyi. Bir haftadır falan kamplarım vardı magnezyuma başladık. Siz neler yapiyorsunuz

Merhaba kızlar
Bugün kontrolum vardı bebeğim gayet iyi. Bir haftadır falan kamplarım vardı magnezyuma başladık. Siz neler yapiyorsunuz
Çok şükür, gözün aydın :)
bugün benim de kontrolüm vardı :) her zamanki gibi yüzünü yine göremedik yavruşun :)
ben geçen hafta sancı sebebiyle acile gitmek zorunda kaldım o zamandan beri magnezyumu 2 katına çıkardı. şimdilik iyiyiz :)

Merhaba kızlar
maşallah size canım iyiyiz bizde beşiğimiz geldi omu kurduk banyo malzemelerini aldık yavaştan allışveriş devam ediyor

maşallah size canım iyiyiz bizde beşiğimiz geldi omu kurduk banyo malzemelerini aldık yavaştan allışveriş devam ediyor
Bizimde bu bi kaç küçük eksiğimiz lik dışında pek bisi kalmadı canım

Aman maşallah sıkıntısız bitirelim hepimiz :)

Merhaba kızlar

Bende henüz ağrı kramp kasılma yok canım, yada ben anlamıyorum. bana herşey normal geliyor :) Yarın kontorlüm var, bakalım tosun paşam ne kadar büyümüş. 2 hafta önce ssk da 2 hafta önde çıkmıştı. Özledim kuzumu.
Tüm eksiklerini tamamladık biz bu arada, ama çanta vs hazırlamadım daha. Eşyaları da kolilerde duruyor. Daha yerleştirmedik.

merhaba kızlar epeydir girmiyordum foruma, mavi_lina dolabı çok güzelmiş canım güle güle kullanırsın inşallah. Benimde dün kontrolüm vardı 27+2 olmama rağmen usg de 26+4 çıktı ben bebek bir kilo olmuştur diye düşünüyordum ama 930 gr çıktı. Sizce durum nasıl biraz zayif değil mi?

ayrıca bebek ters duruyor ama bu haftalarda sık sık pozisyon değiştirir o yüzden çok önemli değil dedi, ters dediği baş aşağıda mı acaba. Doktorumla bu sefer sorun yaşadım muayene sırasında çok gerildim o yüzden ona soramadım bunları. Haftaya başka doktora gidicem

Canım her bebeğin gelişimi kilosu bir olmuyo doktorun bir problemden bahsetmediyse kendini boşuna sıkma. Ayrıca benim de son konturolümde ters duruyodu ama doktor gayet normal tekrar dönede bilir dedi

Amin canim cok sagol. Canim kimseyle kiyaslama doktorun normal/iyi diyorsa sorun yoktur. Ultrasondaki 3-4 gun onemli degil. Ileriki haftalarda yakalar gecer bile..
Benim 27.haftada 1320 gr di ama iri benimki 2 hafta önde gidiyor.

Benimki en bastan beri yatay durumda,daha bas asagi durmalarina vakit var. Benim doktorum öyle demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…