Temmuz Ay'ı anneleri

Kızlar bu arada kaç kilo aldınız ? Ben sadece 2 kilo aldım o da bebiş :)

Benim de bir yanim catlayacagi varsa catlar alma kremi diyor diger yanim riske atma diyor olmazsa ben de yag karisimi yaparim canim

Evet ben de oyle dusunuyorum ama insallah catlamayiz canim

Kızlar 6+6 haftadayım kalp atışını göremedik hafif hareketlilik var gibi ama kesin kalp atışı diyemem dedi doktor vajinal ultrasonla da bakmadi nedense.siz kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını

Ben ilk 5. Haftada dr gittim 7.haftada cagirdi kalp atisini 7de dinledi. Onumuzdeki hafta icin cagirmadimi doktor

muzeyyenmf ben 8 kg aldım canım. 2.5 kgsi bebiş, bir o kadar da suyu eşi olsa .. Doktor bebeğin kilosunun 2 katı gidiyor doğumda diyor. Zaten hedefin 12 kg, iyi gidiyorum. :)

kasılma ve kramplar magnezyum ekskiliğinden oluyor, ilacını kullanıyor musun? ben ilacı içmediğim gün mutlaka çekiyorum o acıyı, hafif gerinsem esnesem bile kramp giriyor

Bana doktor magnezyum vermedi, gerçi kramp pek yaşamıyorum. Ondan olabilir. Bende huzursuz bacak sendromu çok oluyor ama doktora söylemedim hiç..

canım ben mustella kullanıyorum ama az aldı son aya yetmeye bilir aktarda yapılan karışımşı bende duydum ama kimisine alerji yapıla bilirmş diye kulllanmaya korktum

iyi akşamlar kızlar dün kontrolümüz vardı ikimizde iyiyiz cok şükür bebeiş 2 kilo olmuş başıda aşağıdamış dotorum 100/85 normal doğum yapabilirsin dedi herşey yolunda giderse sizlerde durumlar nasıl

Maaşallah canım, gönlüne göre olur inşallah. Kaçıncı haftadasın?

Ben 34.haftadayım, dün kontrolumuz vardı 2800 gr olmuş oğlum :) Herşey yolunda çok şükür. Bir sıkıntımız şikayetimiz yok. Benimk hala yatay durumda, keyif çatıyordu, daha dönmeye niyeti yok, döner inşallah :) Dönerse ve şartlar uygunsa normal istiyorum bende.

Merhaba kızlar
Kontrolümüzden geldik şimdi. Biraz sandım vardı korkmuştum ama yalancı sancılarmis :) oğlum 2.550 gram olmuş. Başı da aşağı inmeye başlamış. Böyle giderse istediğim gibi normal doğum olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…