- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Benim de bir yanim catlayacagi varsa catlar alma kremi diyor diger yanim riske atma diyor olmazsa ben de yag karisimi yaparim canimCanım bende 6. aydan itibaren aktardan yaptırdığım karışımı sürüyorum şu ana kadar çatlak olmadı çok şükür. Lierac krem bence çok pahalı içinde az olduğunu söylüyorlar. ben sürdüğüm zaman göbeğim belim bacaklarım göğüslerim heryerimi yağlıyorum çünkü zaten çok kuru cildim var. o yüzden o krem ile baş edemem heralde :) aktardan kakao, kayısı, badem ve jajaoba yağı karışı yaptırdım sprey kutusuna koydu onu sıkıp kullanıyorum
Evet ben de oyle dusunuyorum ama insallah catlamayiz canimcanım ben de badem yagı ve kakao yağı karışımı kullanıyorum. Şimdilik bişey yok bakalım. İnşallah böyle devam eder. O kremi bende duydum ama bünye meselesi canım. Çatlamaya müsaitsen ne yapsan olmuyor. İmşallah bir çatlak olmaz :)
Nee iki mi ben hic soylemiyim o zamanKızlar bu arada kaç kilo aldınız ? Ben sadece 2 kilo aldım o da bebiş :)
Ben ilk 5. Haftada dr gittim 7.haftada cagirdi kalp atisini 7de dinledi. Onumuzdeki hafta icin cagirmadimi doktorKızlar 6+6 haftadayım kalp atışını göremedik hafif hareketlilik var gibi ama kesin kalp atışı diyemem dedi doktor vajinal ultrasonla da bakmadi nedense.siz kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını
Pztesi tekrar bakalım olmazsa kürtaj yaparız dedi millet 8. Veya 10.haftada görüyor bizim doktor hemen alacakBen ilk 5. Haftada dr gittim 7.haftada cagirdi kalp atisini 7de dinledi. Onumuzdeki hafta icin cagirmadimi doktor
Başka bir doktora gittin mi, ben 8. haftada duydum ama beni o zaman çağırmıştıPztesi tekrar bakalım olmazsa kürtaj yaparız dedi millet 8. Veya 10.haftada görüyor bizim doktor hemen alacak
Başka doktora gidecem cnm inşallah atiyordur minik kalbi bebegiminBaşka bir doktora gittin mi, ben 8. haftada duydum ama beni o zaman çağırmıştı
kasılma ve kramplar magnezyum ekskiliğinden oluyor, ilacını kullanıyor musun? ben ilacı içmediğim gün mutlaka çekiyorum o acıyı, hafif gerinsem esnesem bile kramp giriyor
Maşallah canım bebiste gayet iyi :) böyle devam eder inşallah sonuna kadarmuzeyyenmf ben 8 kg aldım canım. 2.5 kgsi bebiş, bir o kadar da suyu eşi olsa .. Doktor bebeğin kilosunun 2 katı gidiyor doğumda diyor. Zaten hedefin 12 kg, iyi gidiyorum. :)
Maşallah canım bebiste gayet iyi :) böyle devam eder inşallah sonuna kadar
canım ben mustella kullanıyorum ama az aldı son aya yetmeye bilir aktarda yapılan karışımşı bende duydum ama kimisine alerji yapıla bilirmş diye kulllanmaya korktumCanım bende 6. aydan itibaren aktardan yaptırdığım karışımı sürüyorum şu ana kadar çatlak olmadı çok şükür. Lierac krem bence çok pahalı içinde az olduğunu söylüyorlar. ben sürdüğüm zaman göbeğim belim bacaklarım göğüslerim heryerimi yağlıyorum çünkü zaten çok kuru cildim var. o yüzden o krem ile baş edemem heralde :) aktardan kakao, kayısı, badem ve jajaoba yağı karışı yaptırdım sprey kutusuna koydu onu sıkıp kullanıyorum
maşallah canım hiç allamışsın bende 6 kilo aldımKızlar bu arada kaç kilo aldınız ? Ben sadece 2 kilo aldım o da bebiş :)
bekleyin biraz daha yada başka doktora gidin hemen kürtaj yaptırmayınPztesi tekrar bakalım olmazsa kürtaj yaparız dedi millet 8. Veya 10.haftada görüyor bizim doktor hemen alacak
maşallah sizede canımmuzeyyenmf ben 8 kg aldım canım. 2.5 kgsi bebiş, bir o kadar da suyu eşi olsa .. Doktor bebeğin kilosunun 2 katı gidiyor doğumda diyor. Zaten hedefin 12 kg, iyi gidiyorum. :)
iyi akşamlar kızlar dün kontrolümüz vardı ikimizde iyiyiz cok şükür bebeiş 2 kilo olmuş başıda aşağıdamış dotorum 100/85 normal doğum yapabilirsin dedi herşey yolunda giderse sizlerde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?