Benimde sürekli yok bir iki gün hiçbişi yiyemedim ama şimdi daha iyi en azından kusma yok bulantıya da katlanıyorum bebişime değer :kk46:
İnşallah tek ümidim o sürekli çıkarıyorum yemede sorun yok ama çıkarıcağımı bilmek deli ediyo aniden bir kokudan hemen lavobaya koşuyorum midem kaynıyo sankiHadi ya, umarım kısa sürede geçer canım.
İnşallah tek ümidim o sürekli çıkarıyorum yemede sorun yok ama çıkarıcağımı bilmek deli ediyo aniden bir kokudan hemen lavobaya koşuyorum midem kaynıyo sanki
Zor günler bizi bekliyor desenizeHaftaya salı gününe doktora randevu aldım son adet tarihim 28 hazirandı sizce kese görünür mü? Birde karnımda şişlik var sizde aynı şekilde misiniz ?
Canım ne güzel işte.. Bu kişiden kişiye değişir zaten benim regl günüm geciktiğinde hemen karnım şişer malum bu ay adet almadık :)Ben de hiç Şişlik falan yookk
Hımm anladım canım panşk oldum bianCanım ne güzel işte.. Bu kişiden kişiye değişir zaten benim regl günüm geciktiğinde hemen karnım şişer malum bu ay adet almadık :)
Aynen öyle canım zaten yakında göbüşlü gezicezHımm anladım canım panik oldum bian
Hımm anladım canım panşk oldum bianBenim normal regl döneminde olmazdı şişlik zaten sadece ağrı olurdu dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor galiba
Valla inşallah canım ben normalde çok iştahlı değildim ama sanırım aşermelerim başladı gerçi bir kere oldu ama hayatımda hiç bişeyi bu kadar çok istememiştimAynen öyle canım zaten yakında göbüşlü gezicezçok kilo almak istemiyorum inşallah orantılı alırız :)
Kızlar bu arada aşermesi olan varmıııı
Valla canım anneme çekmişim galiba annem hamile olduğunu bilmiyormuş ve gününe daha varmış habire canı bişiler istiyormuş öyle şüphelenmiş :) valla otururken odayı bianda patlamış mısır kokusu sardııııııNe aşerdin :) Çok erken değil mi ya? Banada sürekli işyerinde canın birşey istiyor mu diye soruyorlar ne yeseler ucundan bir parça mutlaka yediriyorlar aynı hassasiyet eşimde yok valla :))
Ne aşerdin :) Çok erken değil mi ya? Banada sürekli işyerinde canın birşey istiyor mu diye soruyorlar ne yeseler ucundan bir parça mutlaka yediriyorlar aynı hassasiyet eşimde yok valla :))
Valla canım anneme çekmişim galiba annem hamile olduğunu bilmiyormuş ve gününe daha varmış habire canı bişiler istiyormuş öyle şüphelenmiş :) valla otururken odayı bianda patlamış mısır kokusu sardıııııı
Valla benim aklımdan çıkmıyorAy bak dün canım patlamış mısır istedi benimde. Eve gidene kadar unuttum ama
Valla benim aklımdan çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?