Temmuz Ay'ı anneleri

Hadi ya, umarım kısa sürede geçer canım.
İnşallah tek ümidim o sürekli çıkarıyorum yemede sorun yok ama çıkarıcağımı bilmek deli ediyo aniden bir kokudan hemen lavobaya koşuyorum midem kaynıyo sanki

İnşallah tek ümidim o sürekli çıkarıyorum yemede sorun yok ama çıkarıcağımı bilmek deli ediyo aniden bir kokudan hemen lavobaya koşuyorum midem kaynıyo sanki

Çok zor canım ya, valla 1 gün bulantım oldu o da üşütmüşüm ondan. Çok fenaydı hatta öğürmekten boynum tutuldu
Kısa sürede toparlanırsın umarım.

Zor günler bizi bekliyor desenize Haftaya salı gününe doktora randevu aldım son adet tarihim 28 hazirandı sizce kese görünür mü? Birde karnımda şişlik var sizde aynı şekilde misiniz ?

Zor günler bizi bekliyor desenize Haftaya salı gününe doktora randevu aldım son adet tarihim 28 hazirandı sizce kese görünür mü? Birde karnımda şişlik var sizde aynı şekilde misiniz ?

Ben 5 haftalıkken gördüm kesemi cnm, inşallah sende görürsün. Benimde alt karnım şiş, göbeğimin altı.. Sabahları pek birşey yok ama öğleden sonra şişiyor.. 34 bedenim normalde ama cok sıkıyor şimdi giyemiyorum. Hiç kilo almadım, aksine 2 kilo kaybettim ama şişlik var..

Benimde aynı şekilde pantolonumun ilk düğmesini açmak zorunda kalıyorum :)

Hımm anladım canım panik oldum bian
Canım ne güzel işte.. Bu kişiden kişiye değişir zaten benim regl günüm geciktiğinde hemen karnım şişer malum bu ay adet almadık :)
Hımm anladım canım panşk oldum bian Benim normal regl döneminde olmazdı şişlik zaten sadece ağrı olurdu dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor galiba

Hımm anladım canım panik oldum bian
Hımm anladım canım panşk oldum bian Benim normal regl döneminde olmazdı şişlik zaten sadece ağrı olurdu dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor galiba
Aynen öyle canım zaten yakında göbüşlü gezicez çok kilo almak istemiyorum inşallah orantılı alırız :)

Kızlar bu arada aşermesi olan varmıııı

Aynen öyle canım zaten yakında göbüşlü gezicez çok kilo almak istemiyorum inşallah orantılı alırız :)
Valla inşallah canım ben normalde çok iştahlı değildim ama sanırım aşermelerim başladı gerçi bir kere oldu ama hayatımda hiç bişeyi bu kadar çok istememiştim

Ne aşerdin :) Çok erken değil mi ya? Banada sürekli işyerinde canın birşey istiyor mu diye soruyorlar ne yeseler ucundan bir parça mutlaka yediriyorlar aynı hassasiyet eşimde yok valla :))

Ne aşerdin :) Çok erken değil mi ya? Banada sürekli işyerinde canın birşey istiyor mu diye soruyorlar ne yeseler ucundan bir parça mutlaka yediriyorlar aynı hassasiyet eşimde yok valla :))
Valla canım anneme çekmişim galiba annem hamile olduğunu bilmiyormuş ve gününe daha varmış habire canı bişiler istiyormuş öyle şüphelenmiş :) valla otururken odayı bianda patlamış mısır kokusu sardıııııı

Neyse ki kolay bir şey istemişsin :) Bunlar olacak işte ya ne yapalım

Aynen benim işyerimde de durum böyle :) Eşim her akşam arıyor şunu alayım bunu alayım, hiç mi bişi istemiyor canım diyor :) Bende tuzlu-acı şeyler istiyorum hevesini alsın yazık

Ay bak dün canım patlamış mısır istedi benimde. Eve gidene kadar unuttum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…