- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Kızlar bir topik gördüm valla sinirlerim zıpladıı bir arkadaş hamile ve bir kızı varmış ce kayınvalidesi diyormuş ki erkek olsun zaten kızın var kız olursa aldırırız valla ben o kadar uzun süre bekledim ki kız erkek hiç düşünmüyorum çok sinirlendim ya :/
Kızlar bir topik gördüm valla sinirlerim zıpladıı bir arkadaş hamile ve bir kızı varmış ce kayınvalidesi diyormuş ki erkek olsun zaten kızın var kız olursa aldırırız valla ben o kadar uzun süre bekledim ki kız erkek hiç düşünmüyorum çok sinirlendim ya :/
Valla haklısın canım bu insanlar herşeyin Allahtan olduğunu anlayamıyorlar aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyorÖyle cahil insanlar var evet bunun madurlarından biride annem o yüzden bu konuda çok hassasım biz beş kız kardeşiz erkek yokmu yok öyle böyle diyerek nekadar cahilce konuşuyolar bilemezsin benim öz babaannem en son kardeşim kız oldu diye anneme kıytırık bir inci getirmiş haketmedin ama takayım bari dedi nekadar luzumsuz bir kelime allah akıl fikir versin
Kızlar heran yeni bişiyle karşılaşıyorum :) bugün midem iyiydi biraz kasık ağrım vardı ama idare ettim akşam duşa girdim ve goğuslerimin patlıcak gibi olduğunu farkettim çamaşır üstelik acıyor istemsiz olarak da sürekli dokunuyorum :)
iyi akşamlar elvaven benimde son adet tarihim 29 haziran yumurtlama 10 11 temmuz bugün kan testi verdim 398,4 dün adet günümdü geçti allah isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın b,iz 3 yıldır isityoruz siz nezamandır istiyodunuz 2 gün sonra tekrar kan vercem bakalım hayıtlısı ben daha doktara soramadım yarın aracam söyleycemBen de temmuz annelerine girdim, daha miniminnak. Korkuyordum değerim düşük ya artmazsa diye. Neyseki bugün aldım güzel haberimi.
Sat 26 hazirandı, 11 temmuzda çatlatma iğnesi vurundum o yüzden geç ovülasyon oldum, geç döllenme olmuş haliyle.
bhcg iğneden 12 gün sonra, 23 temmuzda, 32 çıktı, bugün 25 temmuzda da 92 çıktı. Doktor iyi katlanmış dedi
Canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına gözün aydın :)iyi akşamlar kızla bende sonunda bu akşam hayırlı haberler aldık evde idrar testi yaptım çift çizgi gödüm dayanmadım kan verdim kan değerlerim 398,4 son adet tarihim 29 haziran yumurtlama zamanım 10 11 temmuz daha yeni inşalah yükselir değerlerim allahım inşallah sağlıklı ilerler gebeliğim 3 yıldır istiyoruz bu güzel haberi allah isteyen herkeze bu güzel duyguyu yaşatsın
İyi akşamlar canım, hayırlı olsun yumurtlama gününe göre değerin iyi. Biz yaklaşık bir senedir istiyorduk.iyi akşamlar elvaven benimde son adet tarihim 29 haziran yumurtlama 10 11 temmuz bugün kan testi verdim 398,4 dün adet günümdü geçti allah isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın b,iz 3 yıldır isityoruz siz nezamandır istiyodunuz 2 gün sonra tekrar kan vercem bakalım hayıtlısı ben daha doktara soramadım yarın aracam söyleycem
İkinci çizgi silik değil mi? Bence de kan testi yaptır. Erkekler bu konuda daha rahatlar maalesef :) Git yaptır ne diye aklına takıyorsun. Yaptır sonra neticeyi bize de bildir bekliyoruz :)Kızlar günaydın. Ben korkuyorum. İdrar testi yaptım, sanki pazartesi günkü daha koyuydu. Yaaa tedirginim kan mı versem? Bu kadar da pimpirikli olmak istemiyorum eşim çok kızıyor, bekle diyor ama naapsam?
iyi akşamlar kızla bende sonunda bu akşam hayırlı haberler aldık evde idrar testi yaptım çift çizgi gödüm dayanmadım kan verdim kan değerlerim 398,4 son adet tarihim 29 haziran yumurtlama zamanım 10 11 temmuz daha yeni inşalah yükselir değerlerim allahım inşallah sağlıklı ilerler gebeliğim 3 yıldır istiyoruz bu güzel haberi allah isteyen herkeze bu güzel duyguyu yaşatsın
Kızlar günaydın. Ben korkuyorum. İdrar testi yaptım, sanki pazartesi günkü daha koyuydu. Yaaa tedirginim kan mı versem? Bu kadar da pimpirikli olmak istemiyorum eşim çok kızıyor, bekle diyor ama naapsam?
İçin ragatlıcaksa kan ver canım böyle belirsiz beklemek daha kötüKızlar günaydın. Ben korkuyorum. İdrar testi yaptım, sanki pazartesi günkü daha koyuydu. Yaaa tedirginim kan mı versem? Bu kadar da pimpirikli olmak istemiyorum eşim çok kızıyor, bekle diyor ama naapsam?
Merhabalar
Sat:29 Haziran
Döngü:24-25 gün
İlk hcg 24 Temmuz: 343,50
2. hcg 26 Temmuz: 830,50
Hepimize hayırlı olsun
Amin canım hepimiz bu süreci sağlıklıca geçirip sağlıklı ve hayırlı evlatlarımıza kavuşalım inşallah.Gözünaydın canım, hayırlı olsun. Hoşgeldin aramıza :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın canım hoş geldin aramızaa inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :)Merhabalar
Sat:29 Haziran
Döngü:24-25 gün
İlk hcg 24 Temmuz: 343,50
2. hcg 26 Temmuz: 830,50
Hepimize hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?