Temmuz Ay'ı anneleri

Kızlar bir topik gördüm valla sinirlerim zıpladıı bir arkadaş hamile ve bir kızı varmış ce kayınvalidesi diyormuş ki erkek olsun zaten kızın var kız olursa aldırırız valla ben o kadar uzun süre bekledim ki kız erkek hiç düşünmüyorum çok sinirlendim ya :/

Sorma, dün bende gördüm sinir oldum

Öyle cahil insanlar var evet bunun madurlarından biride annem o yüzden bu konuda çok hassasım biz beş kız kardeşiz erkek yokmu yok öyle böyle diyerek nekadar cahilce konuşuyolar bilemezsin benim öz babaannem en son kardeşim kız oldu diye anneme kıytırık bir inci getirmiş haketmedin ama takayım bari dedi nekadar luzumsuz bir kelime allah akıl fikir versin

Valla haklısın canım bu insanlar herşeyin Allahtan olduğunu anlayamıyorlar aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor

Kızlar heran yeni bişiyle karşılaşıyorum :) bugün midem iyiydi biraz kasık ağrım vardı ama idare ettim akşam duşa girdim ve goğuslerimin patlıcak gibi olduğunu farkettim çamaşır üstelik acıyor istemsiz olarak da sürekli dokunuyorum :)

Benim göğüslerim 3 haftadir boyle.. baska da belirtim yok zaten. Midem filan iyi durumda. Birtek dun cok kötüydü o da usutmusum biraz ondanmis,geçti gitti..

iyi akşamlar kızla bende sonunda bu akşam hayırlı haberler aldık evde idrar testi yaptım çift çizgi gödüm dayanmadım kan verdim kan değerlerim 398,4 son adet tarihim 29 haziran yumurtlama zamanım 10 11 temmuz daha yeni inşalah yükselir değerlerim allahım inşallah sağlıklı ilerler gebeliğim 3 yıldır istiyoruz bu güzel haberi allah isteyen herkeze bu güzel duyguyu yaşatsın

iyi akşamlar elvaven benimde son adet tarihim 29 haziran yumurtlama 10 11 temmuz bugün kan testi verdim 398,4 dün adet günümdü geçti allah isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın b,iz 3 yıldır isityoruz siz nezamandır istiyodunuz 2 gün sonra tekrar kan vercem bakalım hayıtlısı ben daha doktara soramadım yarın aracam söyleycem

Canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına gözün aydın :)

İyi akşamlar canım, hayırlı olsun yumurtlama gününe göre değerin iyi. Biz yaklaşık bir senedir istiyorduk.

Kızlar günaydın. Ben korkuyorum. İdrar testi yaptım, sanki pazartesi günkü daha koyuydu. Yaaa tedirginim kan mı versem? Bu kadar da pimpirikli olmak istemiyorum eşim çok kızıyor, bekle diyor ama naapsam?

Kızlar birkaç gündür aşırı derecede yumurtalık ağrısı çekiyorum hem sağ hem sol ama daha çok sol. Doktora söylemiştim usg ile baktığında tamam normal bir sıkıntı yok dedi ama neden oluyor acaba sizde de var mı bu ağrı ?

Kızlar günaydın. Ben korkuyorum. İdrar testi yaptım, sanki pazartesi günkü daha koyuydu. Yaaa tedirginim kan mı versem? Bu kadar da pimpirikli olmak istemiyorum eşim çok kızıyor, bekle diyor ama naapsam?
İkinci çizgi silik değil mi? Bence de kan testi yaptır. Erkekler bu konuda daha rahatlar maalesef :) Git yaptır ne diye aklına takıyorsun. Yaptır sonra neticeyi bize de bildir bekliyoruz :)

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Markadan markaya da renkgin yoğunluğu değişiyor cnm. İki testte aynı marka mıydı? Veya birini sabah idrarıyla , diğerini başka zaman diliminde yaparsan o da fark ediyor..

İçin ragatlıcaksa kan ver canım böyle belirsiz beklemek daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…