- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
sağol canım hayırlısı allah isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsınCanım inşallah sağlıkla alırsın kucağına gözün aydın :)
iyi akşamlar canımsen tekrar test yaptıdınmı ben doktorumu aaradım söyledim yarın tekrar test yaptır dedi gelmene gerek yok arayıp söyle dedi daha kese görünmez dedi cumartesi bide test istedi iki günde bir pazartesi gel bakarız dediİyi akşamlar canım, hayırlı olsun yumurtlama gününe göre değerin iyi. Biz yaklaşık bir senedir istiyorduk.
iyi geceler gözünüz aydın değerleriniz çok güzel yükselmiş maşlallah bende dün yaptırdım kan testi 398,4 çıktı yarın doktarım tekrar kan testi istedi inşallah benimde sağlıkla değerlerim yükselir hayırlı haberler alırızMerhabalar
Sat:29 Haziran
Döngü:24-25 gün
İlk hcg 24 Temmuz: 343,50
2. hcg 26 Temmuz: 830,50
Hepimize hayırlı olsun
İnşallah sizinkide düzenli artmıştır haber verirsiniz yarın:)iyi geceler gözünüz aydın değerleriniz çok güzel yükselmiş maşlallah bende dün yaptırdım kan testi 398,4 çıktı yarın doktarım tekrar kan testi istedi inşallah benimde sağlıkla değerlerim yükselir hayırlı haberler alırız
İlk testle ikinci test 3 kat artmıştı, üçüncü test 1.5 kat artmış. Yarın bidaha kan vericem canım.iyi akşamlar canımsen tekrar test yaptıdınmı ben doktorumu aaradım söyledim yarın tekrar test yaptır dedi gelmene gerek yok arayıp söyle dedi daha kese görünmez dedi cumartesi bide test istedi iki günde bir pazartesi gel bakarız dedi
Artışların hiç fena değil canım gayet iyi inşallah yarın da güzel haberler alırsınİlk testle ikinci test 3 kat artmıştı, üçüncü test 1.5 kat artmış. Yarın bidaha kan vericem canım.
Çok teşekkür ederim. İnşallah. Çok ihtiyacım var bu habereArtışların hiç fena değil canım gayet iyi inşallah yarın da güzel haberler alırsın
Durup dururken ağlayasım geliyor
Canım artıp atmadı diye belemek zordur eminim. Ben hiç değerimi öğrenmedim, direk kese gördüm. Dert etmek istemiyorum iyi oldu böyle yani
Valla benimki napıcanı şaşırdı ben zaten normalde de duygusal biriydim şimdi daha kotu oldum en ufak şeye ağlıyorum hemde hıçkıra hıçkıra ağlamıcam diyorum ama tutamıyorum kendimi sinir oluyorumBenim hormonları kocam taşıyor sanırım, adamın dakkası dakkasını tutmuyor bu ara
Aynen bence de böyle daha iyi, iyiki başka test istememiş doktorum... Sadece burada herkes 2.test sonuçlarını yazdıkça , merak ettim. Hatta yaptırmayı bile düşündüm ama sabrettim :)
Valla benimki napıcanı şaşırdı ben zaten normalde de duygusal biriydim şimdi daha kotu oldum en ufak şeye ağlıyorum hemde hıçkıra hıçkıra ağlamıcam diyorum ama tutamıyorum kendimi sinir oluyorum
Bende merak etmiştim ama baksana böyle daha iyi cumartesi kalp atışı için gidicez inşallah sorunsuz ilerler
Bende henüz hiç bir şey yok :) Gerçi ben normal regl dönemlerimde de çok etkilenmezdim, muhtemelen ondandır. Bulantım da yok çok şükür. Sadece tatlı birşey yemeye çalışırsam bulanıyor. Hiç tatlı birşey yiyemiyorum. Az önce hurma yiyeyim dedim, çok ta severim her sabah yerim ama midem bulandı, yiyemedim.
İnşallah duyarsıncanım, beni haftaya çağırdı doktorum kalp atışı için.
Bende haftaya gidicem kalp atışları için çok sabırsızlanıyorumİnşallah duyarsıncanım, beni haftaya çağırdı doktorum kalp atışı için.
Ne güzel
İnşallah canım yaa mide bulantım çok yaa
Benimde sürekli yok bir iki gün hiçbişi yiyemedim ama şimdi daha iyi en azından kusma yok bulantıya da katlanıyorum bebişime değer :kk46:Bende henüz hiç bir şey yok :) Gerçi ben normal regl dönemlerimde de çok etkilenmezdim, muhtemelen ondandır. Bulantım da yok çok şükür. Sadece tatlı birşey yemeye çalışırsam bulanıyor. Hiç tatlı birşey yiyemiyorum. Az önce hurma yiyeyim dedim, çok ta severim her sabah yerim ama midem bulandı, yiyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?