- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Olabilir canım :)O zaman senin ki gerçek aşerme, benimki basit bir can çekme sadece
Zor günler bizi bekliyor desenizeHaftaya salı gününe doktora randevu aldım son adet tarihim 28 hazirandı sizce kese görünür mü? Birde karnımda şişlik var sizde aynı şekilde misiniz ?
iyi geceler bende bugün tekrar kan testi verdim 721,5 çıktı doktorum çok iyi dedi çumartesi tekrar kan vermene gerek yok dedi pazertesi gel bakalım dedi inşallah sağlıkla artar değerlerimizİnşallah sizinkide düzenli artmıştır haber verirsiniz yarın:)
Gözün aydın canım :)iyi geceler bende bugün tekrar kan testi verdim 721,5 çıktı doktorum çok iyi dedi çumartesi tekrar kan vermene gerek yok dedi pazertesi gel bakalım dedi inşallah sağlıkla artar değerlerimiz
Günlerimiz aynı ilk gittiğimde kese görünmemişti dün tekrar doktordaydık çok şükür kese göründü seninde görünür inşallah ☺
sağol canımGözün aydın canım :)
dün dolapta gördüğüm ve normalde içmediğim salgam suyunu bir dikiste bitirdimKızlar bu arada aşermesi olan varmıııı
maşallah ilk haftalar zor geciyo kese bebek kalp atışı derken günler gecmek bilmiyorGünlerimiz aynı ilk gittiğimde kese görünmemişti dün tekrar doktordaydık çok şükür kese göründü seninde görünür inşallah ☺
artar canim değerin güzel maşallahiyi geceler bende bugün tekrar kan testi verdim 721,5 çıktı doktorum çok iyi dedi çumartesi tekrar kan vermene gerek yok dedi pazertesi gel bakalım dedi inşallah sağlıkla artar değerlerimiz
dün dolapta gördüğüm ve normalde içmediğim salgam suyunu bir dikiste bitirdim
maşallah ilk haftalar zor geciyo kese bebek kalp atışı derken günler gecmek bilmiyor
artar canim değerin güzel maşallah
Süperiyi geceler bende bugün tekrar kan testi verdim 721,5 çıktı doktorum çok iyi dedi çumartesi tekrar kan vermene gerek yok dedi pazertesi gel bakalım dedi inşallah sağlıkla artar değerlerimiz
iyi geceler bende bugün tekrar kan testi verdim 721,5 çıktı doktorum çok iyi dedi çumartesi tekrar kan vermene gerek yok dedi pazertesi gel bakalım dedi inşallah sağlıkla artar değerlerimiz
Günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gebelki dönemi olsun inşallah bulantı lar basladimi bende ara ara oluyor bugün görüş günü haberleri yazarım bundan sonra daha sık aranızdayim ins
Süper
Ben dün tekrar yaptırdım meraktan 1350 çıktıDoktora 6 ağustosta gidicem daha 1 hafta var nasıl sabredicem bilmiyorum. Bu hafta bile çok zor geçti. Miniğimin sağlıklı olduğunu bi görsem, kalp atışını bi duysam biraz daha rahatlicam. İnşallah 9 ay boyunca sağ salim miniklerimizi taşır ve sağlıcakla alırız kucaklarımıza.
Aynen ya iş yerinde işlerde azaldı boş boş oturuyorum pc de bakınıyorum devamlı bebekle ilgili şeylere. Çok sabırsızlanıyorum inşallah bebişlerimiz iyidir.Aynen bende kalp atışı için gün sayıyorum, 6 ağutos benim de randevum. Günler geçmiyor bende de. Aksi gibi işlerimde çok yoğun değil, bebekten başka birşey düşünemiyorum :)
Aynen ya iş yerinde işlerde azaldı boş boş oturuyorum pc de bakınıyorum devamlı bebekle ilgili şeylere. Çok sabırsızlanıyorum inşallah bebişlerimiz iyidir.
merhaba kızlar öncel,ikşe Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı eksiksiz bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsinn. bende 24 temmuzda öğrendim hamile olduğumu, bnm özellikle geceleri miğde bulantım oluyor ve göğüslerim ağrıyor.ayın 3ünde randevum var bakalım, inşllah hep birlkte geçirelim 9 ayımızı burda :)
Hoş geldin canım inşallah sağlıkla alırsın kucağınamerhaba kızlar öncel,ikşe Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı eksiksiz bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsinn. bende 24 temmuzda öğrendim hamile olduğumu, bnm özellikle geceleri miğde bulantım oluyor ve göğüslerim ağrıyor.ayın 3ünde randevum var bakalım, inşllah hep birlkte geçirelim 9 ayımızı burda :)
Valla bende kalp atışı için yanıp tutuşuyorum çoook merak ediyorum bir duysam içim çok rahatlıcak ayın 5 inde bakalım inşallah sorunsuz geçerSüper
Ben dün tekrar yaptırdım meraktan 1350 çıktıDoktora 6 ağustosta gidicem daha 1 hafta var nasıl sabredicem bilmiyorum. Bu hafta bile çok zor geçti. Miniğimin sağlıklı olduğunu bi görsem, kalp atışını bi duysam biraz daha rahatlicam. İnşallah 9 ay boyunca sağ salim miniklerimizi taşır ve sağlıcakla alırız kucaklarımıza.
aminn canım inşallah yaaGözün aydın canım, hoşgeldin aramıza. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSenin erken başlamış bulantılar, inşallah geçer kısa sürede.
hpşbulduk canm amin hepimiz inşallahhH
Hoş geldin canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?