Temmuz Ay'ı anneleri

Zor günler bizi bekliyor desenize Haftaya salı gününe doktora randevu aldım son adet tarihim 28 hazirandı sizce kese görünür mü? Birde karnımda şişlik var sizde aynı şekilde misiniz ?

Günlerimiz aynı ilk gittiğimde kese görünmemişti dün tekrar doktordaydık çok şükür kese göründü seninde görünür inşallah ☺

iyi geceler bende bugün tekrar kan testi verdim 721,5 çıktı doktorum çok iyi dedi çumartesi tekrar kan vermene gerek yok dedi pazertesi gel bakalım dedi inşallah sağlıkla artar değerlerimiz
Gözün aydın canım :)

Günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gebelki dönemi olsun inşallah bulantı lar basladimi bende ara ara oluyor bugün görüş günü haberleri yazarım bundan sonra daha sık aranızdayim ins

Kızlar bu arada aşermesi olan varmıııı
dün dolapta gördüğüm ve normalde içmediğim salgam suyunu bir dikiste bitirdim

Günlerimiz aynı ilk gittiğimde kese görünmemişti dün tekrar doktordaydık çok şükür kese göründü seninde görünür inşallah ☺
maşallah ilk haftalar zor geciyo kese bebek kalp atışı derken günler gecmek bilmiyor

iyi geceler bende bugün tekrar kan testi verdim 721,5 çıktı doktorum çok iyi dedi çumartesi tekrar kan vermene gerek yok dedi pazertesi gel bakalım dedi inşallah sağlıkla artar değerlerimiz
artar canim değerin güzel maşallah

dün dolapta gördüğüm ve normalde içmediğim salgam suyunu bir dikiste bitirdim

maşallah ilk haftalar zor geciyo kese bebek kalp atışı derken günler gecmek bilmiyor

artar canim değerin güzel maşallah

Malesef öyle oluyor keseyi görmek için beklediğim on gün 1 ay gibiydi. Birde bizim mimnoşun süresi sat dan hesaplanmıyormuş. Ne kadarlık olduğunu da yeni öğrendik. Mide bulantılarımda yeni başlıyor ne olacak bilmiyorum

Süper
Ben dün tekrar yaptırdım meraktan 1350 çıktı Doktora 6 ağustosta gidicem daha 1 hafta var nasıl sabredicem bilmiyorum. Bu hafta bile çok zor geçti. Miniğimin sağlıklı olduğunu bi görsem, kalp atışını bi duysam biraz daha rahatlicam. İnşallah 9 ay boyunca sağ salim miniklerimizi taşır ve sağlıcakla alırız kucaklarımıza.

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.
Benim de 750 çıkmıştı ilk test, doktorum 2.teste gerek yok demişti. 4 gün sonra kesemi gördüm çok şükür.
İnşallah sende görürsün..

Günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gebelki dönemi olsun inşallah bulantı lar basladimi bende ara ara oluyor bugün görüş günü haberleri yazarım bundan sonra daha sık aranızdayim ins

Günaydın, benim maaşallah çok rahat geçiyor. Bulantı başlamadı henüz. Şişkinlik ve uyku hali var sadece..

Aynen bende kalp atışı için gün sayıyorum, 6 ağutos benim de randevum. Günler geçmiyor bende de. Aksi gibi işlerimde çok yoğun değil, bebekten başka birşey düşünemiyorum :)

Aynen bende kalp atışı için gün sayıyorum, 6 ağutos benim de randevum. Günler geçmiyor bende de. Aksi gibi işlerimde çok yoğun değil, bebekten başka birşey düşünemiyorum :)
Aynen ya iş yerinde işlerde azaldı boş boş oturuyorum pc de bakınıyorum devamlı bebekle ilgili şeylere. Çok sabırsızlanıyorum inşallah bebişlerimiz iyidir.

merhaba kızlar öncel,ikşe Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı eksiksiz bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsinn. bende 24 temmuzda öğrendim hamile olduğumu, bnm özellikle geceleri miğde bulantım oluyor ve göğüslerim ağrıyor.ayın 3ünde randevum var bakalım, inşllah hep birlkte geçirelim 9 ayımızı burda :)

Aynen ya iş yerinde işlerde azaldı boş boş oturuyorum pc de bakınıyorum devamlı bebekle ilgili şeylere. Çok sabırsızlanıyorum inşallah bebişlerimiz iyidir.

Aynen hep aklımda, kalp atışını duysam sanki biraz rahatlarım gibi geliyor.

Gözün aydın canım, hoşgeldin aramıza. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Senin erken başlamış bulantılar, inşallah geçer kısa sürede.

H Hoş geldin canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Valla bende kalp atışı için yanıp tutuşuyorum çoook merak ediyorum bir duysam içim çok rahatlıcak ayın 5 inde bakalım inşallah sorunsuz geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…