tek ilaç zaman canım maalesef bulantı lar 12 14. Haftaya kadar devam ediyor için rahat olsun kanama vs olmadığı sürece minnos cok hizli büyüyorMalesef öyle oluyor keseyi görmek için beklediğim on gün 1 ay gibiydi. Birde bizim mimnoşun süresi sat dan hesaplanmıyormuş. Ne kadarlık olduğunu da yeni öğrendik. Mide bulantılarımda yeni başlıyor ne olacak bilmiyorum
Malesef öyle oluyor keseyi görmek için beklediğim on gün 1 ay gibiydi. Birde bizim mimnoşun süresi sat dan hesaplanmıyormuş. Ne kadarlık olduğunu da yeni öğrendik. Mide bulantılarımda yeni başlıyor ne olacak bilmiyorum
Ay masallah yarinda bn gidecem darisi bana olur insallahDrda çıktım minnosum 4mm olmuş kalbi güm güm duydum çok şükür rabbim sizlerede nasip etsin 6hfta 1 günlük dedi drum artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Drda çıktım minnosum 4mm olmuş kalbi güm güm duydum çok şükür rabbim sizlerede nasip etsin 6hfta 1 günlük dedi drum artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Drda çıktım minnosum 4mm olmuş kalbi güm güm duydum çok şükür rabbim sizlerede nasip etsin 6hfta 1 günlük dedi drum artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Maşallah canım inşallah bizde sorunsuz duyarıızzDrda çıktım minnosum 4mm olmuş kalbi güm güm duydum çok şükür rabbim sizlerede nasip etsin 6hfta 1 günlük dedi drum artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Valla canım çok şanslısın ben tam geçti diye sevinmiştim ama dünden beri yine başladı çok kötü yapıyo insanı bebeğim için bişiler yemem lazım ama maalesef için almıyorGünaydın, benim maaşallah çok rahat geçiyor. Bulantı başlamadı henüz. Şişkinlik ve uyku hali var sadece..
Ayy gözün aydın canım o an dünyalar senin oluyor :)Kızlar ben bugün doktora gebe olduğuma dair rapor almak için gittim. iş yerine vermek için, o sırada doktor istersen gelmişken muayene edelim keseyi görebiliriz belki dedi. İyi ki gitmişim bebişimin kesesini gördüm minicik yuvarlak bişey :) iki hafta sonra tekrar çağırdı başka şeylere bakıcaz dedi
Evet canım iki hafta sonra duyarsın bana da öyle söylemişti biri gitti biri kaldı ama çok sabırsızlanıyorum :)Evet keseyi görünce böylesi mutlu oldum kalbinin atışını duyunca nasıl olurum bilmiyorum. İki hafta sona duyulur heralde değil mi eşimle birlikte gitmeyi düşünüyorum bence o anın heyecanını ve mutluluğunu o da yaşamalı
Uyku hali bende de var canım ama sinirlilik yok sadece daha duyarlı gibi herşeye alınıyorum ve ağlıyorumm :)Kızlar ben çok sinirliyim siz de öyle miiii adet dönemindeki gibi bi asabilik geldi:)
bir de iki akşamdır uyuyorum çok
Valla canım çok şanslısın ben tam geçti diye sevinmiştim ama dünden beri yine başladı çok kötü yapıyo insanı bebeğim için bişiler yemem lazım ama maalesef için almıyorSadece kraker falan yiyebiliyorum yemek kokusu geldiği anda lavaboya zor koşuyorum
Kızlar ben bugün doktora gebe olduğuma dair rapor almak için gittim. iş yerine vermek için, o sırada doktor istersen gelmişken muayene edelim keseyi görebiliriz belki dedi. İyi ki gitmişim bebişimin kesesini gördüm minicik yuvarlak bişey :) iki hafta sonra tekrar çağırdı başka şeylere bakıcaz dedi
bende hamişim aynı gün doğacak bebişlerimiz :)Tatlım benimde sat 17 hazirandı ama çok şükür hamileyim ben iki gün geçince testte çıktı ama seninki geç döllenme olabilir belki o yüzden testte çıkmamıştır hani biliyorum test yapmakts zor geliyor ama başka çarende yok inşallah hayırlı haberler alırsın
Aa ne güzel denk gelmiş inşallah sağlıkla alırız kucağımızabende hamişim aynı gün doğacak bebişlerimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?