Temmuz Ay'ı anneleri

tek ilaç zaman canım maalesef bulantı lar 12 14. Haftaya kadar devam ediyor için rahat olsun kanama vs olmadığı sürece minnos cok hizli büyüyor

Drda çıktım minnosum 4mm olmuş kalbi güm güm duydum çok şükür rabbim sizlerede nasip etsin 6hfta 1 günlük dedi drum artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum

Drda çıktım minnosum 4mm olmuş kalbi güm güm duydum çok şükür rabbim sizlerede nasip etsin 6hfta 1 günlük dedi drum artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Ay masallah yarinda bn gidecem darisi bana olur insallah

Benim doktorum kalp atışından sonra bir kaç test isteyeceğiz demişti. Senden istedi mi?

Ma
Maşallah canım inşallah bizde sorunsuz duyarıızz

Günaydın, benim maaşallah çok rahat geçiyor. Bulantı başlamadı henüz. Şişkinlik ve uyku hali var sadece..
Valla canım çok şanslısın ben tam geçti diye sevinmiştim ama dünden beri yine başladı çok kötü yapıyo insanı bebeğim için bişiler yemem lazım ama maalesef için almıyor Sadece kraker falan yiyebiliyorum yemek kokusu geldiği anda lavaboya zor koşuyorum

Kızlar ben bugün doktora gebe olduğuma dair rapor almak için gittim. iş yerine vermek için, o sırada doktor istersen gelmişken muayene edelim keseyi görebiliriz belki dedi. İyi ki gitmişim bebişimin kesesini gördüm minicik yuvarlak bişey :) iki hafta sonra tekrar çağırdı başka şeylere bakıcaz dedi

Ayy gözün aydın canım o an dünyalar senin oluyor :)

Evet keseyi görünce böylesi mutlu oldum kalbinin atışını duyunca nasıl olurum bilmiyorum. İki hafta sona duyulur heralde değil mi eşimle birlikte gitmeyi düşünüyorum bence o anın heyecanını ve mutluluğunu o da yaşamalı

Evet Evet canım iki hafta sonra duyarsın bana da öyle söylemişti biri gitti biri kaldı ama çok sabırsızlanıyorum :)

Gözün aydın darısı bizim başımıza
Mide bulantılarıyla ilgili doktor ilaç yazayım demişti 11inde muayene günümüz ama dayanamayacağım galiba

Kızlar ben çok sinirliyim siz de öyle miiii adet dönemindeki gibi bi asabilik geldi:)
bir de iki akşamdır uyuyorum çok

Kızlar ben çok sinirliyim siz de öyle miiii adet dönemindeki gibi bi asabilik geldi:)
bir de iki akşamdır uyuyorum çok
Uyku hali bende de var canım ama sinirlilik yok sadece daha duyarlı gibi herşeye alınıyorum ve ağlıyorumm :)

Bende, özellikle yemek yedikten sonra yirmi dakika bile olsa uyumam lazım, sürekli gözlerim kapanıyor

Allah kolaylık versin canım. Dikkat edin kendinize :)

Gözün aydın canım, darısı kalp atışına inşallah :)

Uyku hali bende akşamları var sadece. Gün içinde o kadar hissetmiyorum. Ama normalde çok uyuan bir insan değilim. Artık 23.00 den sonrasını göremiyorum

bende hamişim aynı gün doğacak bebişlerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…