Temmuz Ay'ı anneleri

Su içince midesi bulanan var mı

Canım eğer midem kaynarken su içersem hemen çıkarıyorum ya napıcam çok acıkıyorum ama yemek yiyemiyorum domates falan yiyip geçiştiriyorum

Canım eğer midem kaynarken su içersem hemen çıkarıyorum ya napıcam çok acıkıyorum ama yemek yiyemiyorum domates falan yiyip geçiştiriyorum

Al bendende okadar sabahları sadece domates salatalık yumurtayı çok seven ben kokusuna bile dayanamıyorum öğle yemekleri zaten zar zor mecburiyetten. Ne zaman gececek bu haller bilmiyorum. Sürekli yatıp duruyorum. İşin kötü yanı artık eşim kızmaya başladı. Daha şimdiden böyleysen sonra ne olacak diye

Benim renk falan kaçtı eşim korkmaya başladı. Canım benim kahvaltı bile hazırlıyoda yiyemiyorum ki biber domates böyle geçermi hayat ağzımda garip tat elim ağzımda kustum kusucam dolanıyorum

Benim renk falan kaçtı eşim korkmaya başladı. Canım benim kahvaltı bile hazırlıyoda yiyemiyorum ki biber domates böyle geçermi hayat ağzımda garip tat elim ağzımda kustum kusucam dolanıyorum

Mutfağa girmek imkansız oldu 2 gündür her iş eşime kaldı. Oda canı sıkıldığı için kızıyor. Tecrübe sıfır bizde onun ailesindede benim ailemdede ilk bebiş bizden geliyor. Ama benim gibi olan birini duymak beni rahatlattı acıkcası.
Bide ilginç ki anneme geldiğimde hiç mide bulantım yok minnoş banasna naz yapıyor galiba

AA bak benzer bir durum daha bizdede iki taraftada ilk bebek

Sizdede heyecan başkadır ozaman :))
Annelere yakın mısın

Ben gurbet kuşuyum iki tarafta aynı şehirde ve bize iki saatlik bir mesafedeler sürekli git gel olmuyo annem daha bugün gitti bakalım bidaha ne zaman gelir burda tek yakınımız teyzem oda çok yardımcı allah razı olsun

Buradada benziyoruz demek bende uzağım ili tarafada. En azından teyze bir artı olmuş senin için. İnşallah kolay kolay geçiririz bu 3 ayı sonrası bebişin büyümesi

Buradada benziyoruz demek bende uzağım ili tarafada. En azından teyze bir artı olmuş senin için. İnşallah kolay kolay geçiririz bu 3 ayı sonrası bebişin büyümesi

Yarın kalp atışı için gidicem sorunsuz olur inşallah bide bu mide bulantısı için hap istiycem bakalım ne diyicek

Yarın kalp atışı için gidicem sorunsuz olur inşallah bide bu mide bulantısı için hap istiycem bakalım ne diyicek

Üç gün önceydi randevum vereyim ilaç dedi ama bu kadar bulantım yok diye istemedim. Çok pişmanım umarım işe yararda rahatlarsın

Üç gün önceydi randevum vereyim ilaç dedi ama bu kadar bulantım yok diye istemedim. Çok pişmanım umarım işe yararda rahatlarsın

İnşallah işe yarar sürekli bişeyler yede bebişin gelişsin diyorlar ama yiyemiyorum kendimi suçlu hissediyorum

Kızlar bir arkadaşım sağlık ocağına da hamilelik kaydı oluştur dedi rutin kontrolleri için faydasını görürsün dedi varmı aranızda böyle bişi yapan

İnşallah işe yarar sürekli bişeyler yede bebişin gelişsin diyorlar ama yiyemiyorum kendimi suçlu hissediyorum

İlk üç ay bebiş bizden birsey almıyormuş. O yüzden suçlu hissetme kendini. Ben su içmediğim için şuçlu hissediyorum sadece

Kızlar bir arkadaşım sağlık ocağına da hamilelik kaydı oluştur dedi rutin kontrolleri için faydasını görürsün dedi varmı aranızda böyle bişi yapan

Aşıları falan takip ediyorlarmış sanırım

Canım ben sağlık ocağına kaydımı yaptırdım boy kilo kan uyuşmazlığı tansiyon vitamin eksikligi gibi şeyleri konturol altına alıyolar

Canm kalp atisindan filan snra git genelde oyle kaydediyorlar yoksa dusuk tehliken fazla oldugu icin kaydetmiolar

Bnde onu anlamiorum folik asiti nie iciyoruz o zamn
Hiç öyle düşünmemiştim ama doktorun dediği tıpkı şöyleydi. İlk üç ay yediğin içtiğine dikkat etmeyebilirsin bebiş senden birsey almaz kendine kilo alırsın alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…