- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
Yarin doktora gidecem bir sorim bakalimHiç öyle düşünmemiştimama doktorun dediği tıpkı şöyleydi. İlk üç ay yediğin içtiğine dikkat etmeyebilirsin bebiş senden birsey almaz kendine kilo alırsın alma
İlk üç ay bebiş bizden birsey almıyormuş. O yüzden suçlu hissetme kendini. Ben su içmediğim için şuçlu hissediyorum sadece
Tamam bende merak ettim şimdiYarin doktora gidecem bir sorim bakalim
Tamam bende merak ettim şimdiYarin doktora gidecem bir sorim bakalim
Kalp atışını sorunsuz duysam rahatlıycam inşallah
Eşlerimize sabırlı ve yardımsever olmaları gerektiğini bir şekilde anlatmamız lazım. Ama.nasıl bilmiyorum :) Benim de baş dönmem var diye uzanmıştım ondan birsey istedim diye hemen bir korkuya kapıldı :) sen şimdiden böyleysen ileride ne olur diyeMutfağa girmek imkansız oldu 2 gündür her iş eşime kaldı. Oda canı sıkıldığı için kızıyor. Tecrübe sıfır bizde onun ailesindede benim ailemdede ilk bebiş bizden geliyor. Ama benim gibi olan birini duymak beni rahatlattı acıkcası.
Bide ilginç ki anneme geldiğimde hiç mide bulantım yokminnoş banasna naz yapıyor galiba
Eşlerimize sabırlı ve yardımsever olmaları gerektiğini bir şekilde anlatmamız lazım. Ama.nasıl bilmiyorum :) Benim de baş dönmem var diye uzanmıştım ondan birsey istedim diye hemen bir korkuya kapıldı :) sen şimdiden böyleysen ileride ne olur diye
Kızlar ben çok sinirliyim siz de öyle miiii adet dönemindeki gibi bi asabilik geldi:)
bir de iki akşamdır uyuyorum çok
bizdede durum aynı mavi lina normaldede ağır bir iş yaptırmazdı eşim şimdi daha fazla üstüme düşüyo sağolsun yarın kısmetse yolluklarımı yıkacak bir başına ağıt bir tencere bile kaldırtmıyoBen el bebek gül bebeğim valla , hemde hiç bir rahatsızlığım yok :) Esim gerçi sağolsun normalde de ne istersem yapar, şimdi 2 katı şımartılıyorum , değmeyin keyfime
bizdede durum aynı mavi lina normaldede ağır bir iş yaptırmazdı eşim şimdi daha fazla üstüme düşüyo sağolsun yarın kısmetse yolluklarımı yıkacak bir başına ağıt bir tencere bile kaldırtmıyo
Pek bir yardımsever ama sabırlı değilEşlerimize sabırlı ve yardımsever olmaları gerektiğini bir şekilde anlatmamız lazım. Ama.nasıl bilmiyorum :) Benim de baş dönmem var diye uzanmıştım ondan birsey istedim diye hemen bir korkuya kapıldı :) sen şimdiden böyleysen ileride ne olur diye
biz 3 yıllık evliyiz 2,5 yıldır bebek için uğraşıyoruz önceki üzüntülerimizi sevinçlerimizi herşeyi beraber atlattık ailemdende çok uzağız eşimin işi nedeniyle ben 30 yaşındayım eşim 32 siz kaç yaşındasınız aynen maşallah bize nazar değmesinAynı benim kocam, maasallah
Pek bir yardımsever ama sabırlı değildün testler için kan verdim 5 tüp aldılar oda sarstı beni sanırım sağolsun her işi yaptı ama ikimci günde kalkmadan sürekli yatınca adamcağız dayanamadı istiyorki bir an önce çıksın gelsin bebiş
biz 3 yıllık evliyiz 2,5 yıldır bebek için uğraşıyoruz önceki üzüntülerimizi sevinçlerimizi herşeyi beraber atlattık ailemdende çok uzağız eşimin işi nedeniyle ben 30 yaşındayım eşim 32 siz kaç yaşındasınız aynen maşallah bize nazar değmesin
9 ay hayli uzun bir süre bence
Bence deHamile olunca vakitte geçmiyor sanki...
Gözün aydın canım maşallah miniğeKızlar çok şükür miniğimin kalp atışlarınıda duyduk herşey olması gerektiği gibi dedi doktorumuz
Gözün aydın canım maşallah miniğe
Haklısın valla canım bende bi duysam o kadar rahatlıcam kiiSağol canım çok rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?