Temmuz Ay'ı anneleri

Kızlar çok şükür miniğimin kalp atışlarınıda duyduk herşey olması gerektiği gibi dedi doktorumuz

Gözün aydın canım darısı bizlerin başına :)
Bundan sonrasında Rabbim hayırlısıyla büyüyüp gelişip kolaylıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin

Gözün aydın canım darısı bizlerin başına :)
Bundan sonrasında Rabbim hayırlısıyla büyüyüp gelişip kolaylıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin

Amin canım inşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza

Amin :)
Yalnız mı gittin

Yok eşimle gittim hatta ordanda bebek mağazalarını gezmeye gittik elimde krakerle mağaza mağaza gezdim çok tatlı şeyler var bir kızım olsun çok isterim

Yok eşimle gittim hatta ordanda bebek mağazalarını gezmeye gittik elimde krakerle mağaza mağaza gezdim çok tatlı şeyler var bir kızım olsun çok isterim

Ayy çok heyecanlanıyorlar değilmi :) biz ilk öğrendiğimizde kalk beşik almaya gidelim diyordu
Doktor hurafeler var inanma ama bebiş solda demişti bize. Bizde kız çok istiyoruz.
Birde mide bulantın için ilaç isteyecektin verdi mi

Evet canım cidden gittik ve alalım mı bunlardan diyo çok komikler ilacıda istedim verdi ama dediki şimdi düşük dozda vereyim işe yaramazsa başka vereyim dedi

Evet canım cidden gittik ve alalım mı bunlardan diyo çok komikler ilacıda istedim verdi ama dediki şimdi düşük dozda vereyim işe yaramazsa başka vereyim dedi

İnşallah işe yarar. Emedur mu verdi

Merhaba bende 23 temmuzda hamile olduğumu ogrendim,bu haberi tam 4 sene bekledik.Rabbim hayirlisiyla herkese güzel bir hamilelik ve sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.

Merhaba bende 23 temmuzda hamile olduğumu ogrendim,bu haberi tam 4 sene bekledik.Rabbim hayirlisiyla herkese güzel bir hamilelik ve sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.

Aminn inşallah senide çok tebrik ederim eminim çok sevinmişsinizdir sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Tebrikler canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini hoşgeldin

Bizde ilk öğrendiğimiz gün gitmiştik eşime kalsa şimdiden herşeyini alıcak o kadar güzel şeyler varki insan kendini zor tutuyor cinsiyetini bi oğrensek butun mağazaları eve taşıyacak gibi geliyor

rlmuzeyyenmf, post: 47457434, member: 761407"]Tebrikler canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini hoşgeldin [/QUOTE]
Teşekkurler canim.

Kızlar size bişi sormak istiyorum bende auralı migren var ve ayağım tutucak gibi olmadan önce hissedebiliyorum çünkü gozlerimde küçük ışıklar çakıyor ve ağrı kesicide kullanamam bu konuda bi bilgisi olan varmı mümkün olduğunca dinleniyorum ama eğer ayağım tutarsa mahvolurum

Bizde ilk öğrendiğimiz gün gitmiştik eşime kalsa şimdiden herşeyini alıcak o kadar güzel şeyler varki insan kendini zor tutuyor cinsiyetini bi oğrensek butun mağazaları eve taşıyacak gibi geliyor

Benimki ne zaman öğrenicez cinsiyeti falan diyo kocaman çocuk ayakkabılarını almış ikisindendemi alsak diyo yaa bırak dedim daha çok erken

Nasıl bişey olduğunu bile bilmiyorum ama doktora danış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…