Temmuz Ay'ı anneleri

Ben birşey sorucam benim birkaç gundur pembe kanamam var doktorumla gorustum korkulacak birşey yok dedi hatta kanamayi kesmek için ignede yaptılar ama ben yine korkuyorum.bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

Benimki ne zaman öğrenicez cinsiyeti falan diyo kocaman çocuk ayakkabılarını almış ikisindendemi alsak diyo yaa bırak dedim daha çok erken
::kk70: Ams böyle olmaları çok güzel benimkinin paniğini gördükçe keyifleniyorum :)

Yerleş
Ben birşey sorucam benim birkaç gundur pembe kanamam var doktorumla gorustum korkulacak birşey yok dedi hatta kanamayi kesmek için ignede yaptılar ama ben yine korkuyorum.bu konuda yardımcı olabilir misiniz.
Yerleşme kanaması olabilir canım bebek rahme tutunurken bu tarz şeyler olabiliyor doktorunda korkulcak bişi yok demiş içini ferah tut

Danışıcam zaten canım ayın beşinde randevum inşallah o zamana kadar bişi olmaz

İnşallah olmaz ayrıca bence eşlerimizin böyle olması daha iyi beraber bişeylerden tat alıp güzel anıları paylaşmak bizim ilk bebiş olucak ilk heycan ne öğrensem onada öğretip anlatıyorum çok hoş oluyo beni dinliyo oda korkuyo falan

Teşekkürler eyyenmf, post: 47457571, member: 761407"]Yerleş
Yerleşme kanaması olabilir canım bebek rahme tutunurken bu tarz şeyler olabiliyor doktorunda korkulcak bişi yok demiş içini ferah tut[/QUOTE]
Tesekkurler İnsan yinede tedirgin oluyor,bide benim çoklu gebelik olma ihtimali çok yüksek diye söyledi doktorum,coklu gebeliklerde risk yüksek oluyormuş o yüzden biraz tedirgin açıkçası.

Aynen öyle canım bizimde ilk bide bizimki bizi biraz bekletti :) o yüzden heyecen çok fazlaa :)

Teşekkürler eyyenmf, post: 47457571, member: 761407"]Yerleş
Yerleşme kanaması olabilir canım bebek rahme tutunurken bu tarz şeyler olabiliyor doktorunda korkulcak bişi yok demiş içini ferah tut
Tesekkurler İnsan yinede tedirgin oluyor,bide benim çoklu gebelik olma ihtimali çok yüksek diye söyledi doktorum,coklu gebeliklerde risk yüksek oluyormuş o yüzden biraz tedirgin açıkçası.[/QUOTE]
Allahun izniyle bişi olmaz canım dediğim gibi sen kotu düşünme iyi duşun ki bebeğinde iyi olsun :) inşallah sağlıkla alırsın kucağına :)

[QUOTzeyyenmf, post: 47457685, member: 761407"]Tesekkurler İnsan yinede tedirgin oluyor,bide benim çoklu gebelik olma ihtimali çok yüksek diye söyledi doktorum,coklu gebeliklerde risk yüksek oluyormuş o yüzden biraz tedirgin açıkçası.[/QUOTE]
Allahun izniyle bişi olmaz canım dediğim gibi sen kotu düşünme iyi duşun ki bebeğinde iyi olsun :) inşallah sağlıkla alırsın kucağına :) [/QUOTE]
Amin canim.

Bende hamileyim 6. Hafta dayım geçen hafta lekelenme oldu diye 8 gündür yatiyorum

Bende migren hastasıyım canim. 2 kere migren botoxu yaptırdım simdi daha iyiyim çok şükür ama arada tutuyor tabii. Doktora sordum cok siddetli tutarsa yine acile gelirsin ağrıyan yere igne yapip rahatlatiyorlarmis. Ilac Cok az oldugu icin bebege gecmiyormus. Insallah yasamayiz...

Danışıcam zaten canım ayın beşinde randevum inşallah o zamana kadar bişi olmaz

Bu arada tutacagini anladigin zaman agriyan yada agriyacagini hissettigin yere viks ile masaj yap. 5 dk sonra buz kompreksi uygula o da rahatlatiyor. Tabii krizin nasil birsey olduğunu cok iyi biliyorum tutarsa ise yarar mi emin degilim..

Bu arada tutacagini anladigin zaman agriyan yada agriyacagini hissettigin yere viks ile masaj yap. 5 dk sonra buz kompreksi uygula o da rahatlatiyor. Tabii krizin nasil birsey olduğunu cok iyi biliyorum tutarsa ise yarar mi emin degilim..
Valla canım şuan yok ama gelicek gibi bi deniyim tutarsa mahvolurum sen beni anlarsın zaten bu botoks dediğin nöral terapi mi

Valla canım şuan yok ama gelicek gibi bi deniyim tutarsa mahvolurum sen beni anlarsın zaten bu botoks dediğin nöral terapi mi

Yok cnm Botox beynin 36 noktasindaki kas aralarına enjekte edilen bir migren tedavi yöntemi. Noral terapi az once bahsettigim anlik agriyan bölgeye yapilan igne oluyor.

Yok cnm Botox beynin 36 noktasindaki kas aralarına enjekte edilen bir migren tedavi yöntemi. Noral terapi az once bahsettigim anlik agriyan bölgeye yapilan igne oluyor.
Hımm bu botoksu duymamıştım canım ama araştırıcam çünkü migrenle yaşamak çok zor bişi :/

Birde akapunktur var cnm o da noral terapiye giriyor. Ben zamaninda onu da denedim ama pek fayda gormedim. Ama en azından gebelikte de uygulanabiliyor. Cok sıkıntı yasarsan denersin. Umarim ihtiyacımiz olmaz..

Hımm bu botoksu duymamıştım canım ama araştırıcam çünkü migrenle yaşamak çok zor bişi :/

Canim şiddetle tavsiye ederim. Ben 2 kez yaptırdım Medicalparkta cok rahatladım. Ondan once ayda 1-2 gece acilde sabahliyorduk.. 2.den sonra hic kriz tutmadi. Biraz maliyetli ama deger.. hayat kalitem artti resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…