::kk70: Ams böyle olmaları çok güzel benimkinin paniğini gördükçe keyifleniyorum :)Benimki ne zaman öğrenicez cinsiyeti falan diyo kocaman çocuk ayakkabılarını almış ikisindendemi alsak diyo yaa bırak dedim daha çok erken
Danışıcam zaten canım ayın beşinde randevum inşallah o zamana kadar bişi olmazNasıl bişey olduğunu bile bilmiyorum ama doktora danış bence
Yerleşme kanaması olabilir canım bebek rahme tutunurken bu tarz şeyler olabiliyor doktorunda korkulcak bişi yok demiş içini ferah tutBen birşey sorucam benim birkaç gundur pembe kanamam var doktorumla gorustum korkulacak birşey yok dedi hatta kanamayi kesmek için ignede yaptılar ama ben yine korkuyorum.bu konuda yardımcı olabilir misiniz.
Danışıcam zaten canım ayın beşinde randevum inşallah o zamana kadar bişi olmaz
Aynen öyle canım bizimde ilk bide bizimki bizi biraz bekletti :) o yüzden heyecen çok fazlaa :)İnşallah olmaz ayrıca bence eşlerimizin böyle olması daha iyi beraber bişeylerden tat alıp güzel anıları paylaşmak bizim ilk bebiş olucak ilk heycan ne öğrensem onada öğretip anlatıyorum çok hoş oluyo beni dinliyo oda korkuyo falan
Tesekkurler İnsan yinede tedirgin oluyor,bide benim çoklu gebelik olma ihtimali çok yüksek diye söyledi doktorum,coklu gebeliklerde risk yüksek oluyormuş o yüzden biraz tedirgin açıkçası.[/QUOTE]Teşekkürler eyyenmf, post: 47457571, member: 761407"]Yerleş
Yerleşme kanaması olabilir canım bebek rahme tutunurken bu tarz şeyler olabiliyor doktorunda korkulcak bişi yok demiş içini ferah tut
Kızlar çok şükür miniğimin kalp atışlarınıda duyduk herşey olması gerektiği gibi dedi doktorumuz
Maaşallah canim. Gözün aydın. Darısı başımıza :)
Kızlar size bişi sormak istiyorum bende auralı migren var ve ayağım tutucak gibi olmadan önce hissedebiliyorum çünkü gozlerimde küçük ışıklar çakıyor ve ağrı kesicide kullanamam bu konuda bi bilgisi olan varmı mümkün olduğunca dinleniyorum ama eğer ayağım tutarsa mahvolurum
Danışıcam zaten canım ayın beşinde randevum inşallah o zamana kadar bişi olmaz
Valla canım şuan yok ama gelicek gibi bi deniyim tutarsa mahvolurum sen beni anlarsın zaten bu botoks dediğin nöral terapi miBu arada tutacagini anladigin zaman agriyan yada agriyacagini hissettigin yere viks ile masaj yap. 5 dk sonra buz kompreksi uygula o da rahatlatiyor. Tabii krizin nasil birsey olduğunu cok iyi biliyorum tutarsa ise yarar mi emin degilim..
Doktoruna danıştım mı canımBende hamileyim 6. Hafta dayım geçen hafta lekelenme oldu diye 8 gündür yatiyorum
Valla canım şuan yok ama gelicek gibi bi deniyim tutarsa mahvolurum sen beni anlarsın zaten bu botoks dediğin nöral terapi mi
Hımm bu botoksu duymamıştım canım ama araştırıcam çünkü migrenle yaşamak çok zor bişi :/Yok cnm Botox beynin 36 noktasindaki kas aralarına enjekte edilen bir migren tedavi yöntemi. Noral terapi az once bahsettigim anlik agriyan bölgeye yapilan igne oluyor.
Valla canım şuan yok ama gelicek gibi bi deniyim tutarsa mahvolurum sen beni anlarsın zaten bu botoks dediğin nöral terapi mi
Hımm bu botoksu duymamıştım canım ama araştırıcam çünkü migrenle yaşamak çok zor bişi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?