Temmuz Ay'ı anneleri

Birde akapunktur var cnm o da noral terapiye giriyor. Ben zamaninda onu da denedim ama pek fayda gormedim. Ama en azından gebelikte de uygulanabiliyor. Cok sıkıntı yasarsan denersin. Umarim ihtiyacımiz olmaz..
İnşallah canım gerçi migren ataklarının çoğu kişide gebelikte azaldığı söyleniyor ama inşallah bizdede azalır

İnşallah canım gerçi migren ataklarının çoğu kişide gebelikte azaldığı söyleniyor ama inşallah bizdede azalır
Insallah cnm hamile olduğuu ogrendigim gun tuttu benim. 2 gun süründüm.. sonra abim okudu beni biraz, iyi geldi

Insallah cnm hamile olduğuu ogrendigim gun tuttu benim. 2 gun süründüm.. sonra abim okudu beni biraz, iyi geldi
Çok zor valla canım ya şimdi senin dediğin gibi buz uyguladım masaj yapıp iyi gibi ama bakalım

["muzeyyenmf, post: 47459462, member: 761407"]Sağol canım[/QUOTE]
Gecmis olsun canım,bende hamile olduğumu öğrendiğim gün sağ tarafim kasiklarim ve bacağım komple tutuldu ve böyle ağrı Allah kimseye yasatmasin.

["muzeyyenmf, post: 47459462, member: 761407"]Sağol canım
Gecmis olsun canım,bende hamile olduğumu öğrendiğim gün sağ tarafim kasiklarim ve bacağım komple tutuldu ve böyle ağrı Allah kimseye yasatmasin.[/QUOTE]
Sağol canım böyle şiddetli ağrılar kötü oluyor bide hamilelikte daha zor gerçekten de Allah kimseye yaşatmasın

Gecmis olsun canım,bende hamile olduğumu öğrendiğim gün sağ tarafim kasiklarim ve bacağım komple tutuldu ve böyle ağrı Allah kimseye yasatmasin.
Sağol canım böyle şiddetli ağrılar kötü oluyor bide hamilelikte daha zor gerçekten de Allah kimseye yaşatmasın[/QUOTE]
Ben yaklaşık 12 saat o ağrıyı yaşadım,en sonunda doktorum yumurtalarin ters donmuş olabilir diye ameliyata aldı beni fazla olan yumurtalarımi aldı,Allaha sukur ondan sonra rahatladım.

Sağol canım böyle şiddetli ağrılar kötü oluyor bide hamilelikte daha zor gerçekten de Allah kimseye yaşatmasın
Ben yaklaşık 12 saat o ağrıyı yaşadım,en sonunda doktorum yumurtalarin ters donmuş olabilir diye ameliyata aldı beni fazla olan yumurtalarımi aldı,Allaha sukur ondan sonra rahatladım.[/QUOTE]
Aaa çok ilginç ilk defa duydum böyle bir şeyi

İyi akşamlar taze anneler

Hamileliğin 8. haftasına adım attım. Ama ne HCG testi yaptırdım, ne keseyi gördüm, ne de kalp atışı duydum Kesinlikle heyecanlı birşey ve merak ediyorum ama Türkiye'de olsam sürekli görmek isterdim gibi geliyo :))

Türkiye'de yaşamadığım için biraz farklı bir hamilelik geçiriyorum diicem ama neyse ki sizin yazdıklarınızdan gayet doğal şeyler yaşadığımı anlıyorum

Burda 12. haftaya kadar scan yapmıyorlar. Kan testi bu hafta yapıldı ama onun da sonucunu size değil ebeye söylüyorlar..

Son bir haftadır yemek yemiyorum. Bütün yediğim Yoğurt, tost, ceviz, süt, meyve ve folik asit hapından ibaret. Ancak Türkiye'deki doktorum, sürecin normal olduğunu, siz beslenemeseniz bile bebeğinizin sizin vücudunuzdan beslendiğini söyledi. Bu yüzden üzülmeyin yiyemiyorum diye, sadece meyve, peynir, tost, galeta vs yiyerek aç kalmamaya çalışın. Bu bile yeterli olur Allah'ın izni ile.

12. haftadan sonra çok daha iyi hissedicez ve 2017 bebeklerimizi kucağımıza alacağımız yıl olacak inşallah
Herkese keyifli akşamlar..

Hayirli olsun cnm. Senin isin daha zormuş. Biz 1 hafta bile beklerken krize giriyoruz. 12 hafta fenaymis

Günaydın, benim maaşallah çok rahat geçiyor. Bulantı başlamadı henüz. Şişkinlik ve uyku hali var sadece..
uyku en güzel şey bir kızım var uyuyamıyorum
Benim doktorum kalp atışından sonra bir kaç test isteyeceğiz demişti. Senden istedi mi?
evet istedi tüm kan testleri yapılacak
Kızlar ben çok sinirliyim siz de öyle miiii adet dönemindeki gibi bi asabilik geldi:)
bir de iki akşamdır uyuyorum çok
ayy bende çok sinirliyimm terör estiriyorum

ahh daha bu başlangıç bebek oluncada cok iş yapacakalr

Bnde onu anlamiorum folik asiti nie iciyoruz o zamn
folik asit spina bifida denen hastalık onu engelliyıor
Kızlar çok şükür miniğimin kalp atışlarınıda duyduk herşey olması gerektiği gibi dedi doktorumuz
maşallah

Merhaba bende 23 temmuzda hamile olduğumu ogrendim,bu haberi tam 4 sene bekledik.Rabbim hayirlisiyla herkese güzel bir hamilelik ve sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
allah tamamaına erdirsin ins

Ben birşey sorucam benim birkaç gundur pembe kanamam var doktorumla gorustum korkulacak birşey yok dedi hatta kanamayi kesmek için ignede yaptılar ama ben yine korkuyorum.bu konuda yardımcı olabilir misiniz.
bol su iç yat dinlen benim de ilk gebeliğimde olmuştu çok şukur kızım 3 yasında

Hoş geldin canım
Gerçekten senin işin daha zormuş ben bir haftayı bekleyemiyorum 12 hafta çok uzun bir süre bu arada nerede yaşıyorsun canım

Hoş geldin canım
Gerçekten senin işin daha zormuş ben bir haftayı bekleyemiyorum 12 hafta çok uzun bir süre bu arada nerede yaşıyorsun canım

12 hafta bekleyemedim ben de..
Görmek için sabırsızlanmak bi yana sağlık açısından da ilk aylarda gerekli olduğunu düşündüm. Türkiyedeki doktorum da git git diyince bu Cuma için randevu aldık özel bi klinikten..

İngiltere'de yaşıyorum ben
Seninle bebeklerimizin günü çok yakınmış bu arada.. Onu farkettim.. Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…