- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Neredesiniz anneler :) pazar gezmelerii mi yapılıyor şahsen ben bütün gün elimde kraker bebek mağazalarını gezdim eşimle herşeyi almak istiyorum
Kıyamam ya geçmiş olsun canım ben korkuma dışarda hiçbişi yemedimCanım biraz gezmek iyi gelir diye dışarı çıkmıştık eşimle midem sağolsun şimdi geri dönüyoruz normalde çok sevdiğim bir yemek yüzünden hemde
Kıyamam ya geçmiş olsun canım ben korkuma dışarda hiçbişi yemedim
Canım bi mide bulantısı hapı al boylede insan çok kötü oluyor ben aykn beşimdeYemede zaten domatesten geçmemen gerekmiş bunu anladım
Canım bi mide bulantısı hapı al boylede insan çok kötü oluyor ben aykn beşinde gittiğimde yazdırıcam bi tane
iyi geceler fatma hanım gözünüz aydın allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kvağımıza almayı nasip etsinMerhaba bende 23 temmuzda hamile olduğumu ogrendim,bu haberi tam 4 sene bekledik.Rabbim hayirlisiyla herkese güzel bir hamilelik ve sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
Canım bi mide bulantısı hapı al boylede insan çok kötü oluyor ben aykn beşimde
Neredesiniz anneler :) pazar gezmelerii mi yapılıyor şahsen ben bütün gün elimde kraker bebek mağazalarını gezdim eşimle herşeyi almak istiyorum
iyi geceler kızlar birşey soracaktım bu sayfanızdaki gebeilk takvimini nasıl yapılıyor bi yardımcı olurmusunuz
Hadi ya tam anlamıyla fayda etmiyor demekkiCanım aldım hap çıkarmadım hapı aldıktan sonra ama midem çalkalanıyo işte
Ben o işlemi bi dahaki hafta sonu yapıcamOoo siz bayagi havaya girmissinizbiz daha o moda gitmedik Ben bugun anneme gidip birazda ona naz yaptım
Ben o işlemi bi dahaki hafta sonu yapıcam
Valla sen en güzelini yapmışsın ;D ben iki araçla gidiyorum bazen eşim bırakıyor sen şanslıymışsın :)Benim anne çok yakında, araçla 1o dk mesafede olduğundan haftada birkaç gün uğrayabiliyorum. Ben hamile kalmadan önce annemi yakına taşıdım
Valla sen en güzelini yapmışsın ;D ben iki araçla gidiyorum bazen eşim bırakıyor sen şanslıymışsın :)
Hahaha kadının gözünü baya korkutmuşsunKendi şansımı kendim sağladım cnm. Annemi tehdit ettimi sen taşınmadan yapmayacağım çoçuk dedim. 4 sene direndi baktı cidden yapmayacağım , taşındıTesadüf 2 ay sonra hamile kaldım :)
6. haftadan snra duyuluyor genelde bn 6+5 te duymustumkızlar bebeğin kalp atışlarını kaçıncı hafta duyabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?