Temmuz Ay'ı anneleri

Neredesiniz anneler :) pazar gezmelerii mi yapılıyor şahsen ben bütün gün elimde kraker bebek mağazalarını gezdim eşimle herşeyi almak istiyorum

Neredesiniz anneler :) pazar gezmelerii mi yapılıyor şahsen ben bütün gün elimde kraker bebek mağazalarını gezdim eşimle herşeyi almak istiyorum

Canım biraz gezmek iyi gelir diye dışarı çıkmıştık eşimle midem sağolsun şimdi geri dönüyoruz normalde çok sevdiğim bir yemek yüzünden hemde

Canım biraz gezmek iyi gelir diye dışarı çıkmıştık eşimle midem sağolsun şimdi geri dönüyoruz normalde çok sevdiğim bir yemek yüzünden hemde
Kıyamam ya geçmiş olsun canım ben korkuma dışarda hiçbişi yemedim

Merhaba bende 23 temmuzda hamile olduğumu ogrendim,bu haberi tam 4 sene bekledik.Rabbim hayirlisiyla herkese güzel bir hamilelik ve sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
iyi geceler fatma hanım gözünüz aydın allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kvağımıza almayı nasip etsin

iyi geceler kızlar birşey soracaktım bu sayfanızdaki gebeilk takvimini nasıl yapılıyor bi yardımcı olurmusunuz

Ooo siz bayagi havaya girmissiniz biz daha o moda gitmedik Ben bugun anneme gidip birazda ona naz yaptım

iyi geceler kızlar birşey soracaktım bu sayfanızdaki gebeilk takvimini nasıl yapılıyor bi yardımcı olurmusunuz

Canım profiline gir, orada hamilelik kısmına tahmini doğum yapacağın tarihi gir (örn. 22.03.2017), kaydet :)

Benim anne çok yakında, araçla 1o dk mesafede olduğundan haftada birkaç gün uğrayabiliyorum. Ben hamile kalmadan önce annemi yakına taşıdım
Valla sen en güzelini yapmışsın ;D ben iki araçla gidiyorum bazen eşim bırakıyor sen şanslıymışsın :)

Valla sen en güzelini yapmışsın ;D ben iki araçla gidiyorum bazen eşim bırakıyor sen şanslıymışsın :)

Kendi şansımı kendim sağladım cnm. Annemi tehdit ettimi sen taşınmadan yapmayacağım çoçuk dedim. 4 sene direndi baktı cidden yapmayacağım , taşındı Tesadüf 2 ay sonra hamile kaldım :)

Kendi şansımı kendim sağladım cnm. Annemi tehdit ettimi sen taşınmadan yapmayacağım çoçuk dedim. 4 sene direndi baktı cidden yapmayacağım , taşındı Tesadüf 2 ay sonra hamile kaldım :)
Hahaha kadının gözünü baya korkutmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…