Temmuz Ay'ı anneleri

Kızlar bugün farkettim ya kilo kaybı yaşıyorum sıkıntı olmaz heralde dimi elimden geleni yapıyorum ama tek lokma istemiyor canım canım istese de midem almıyor :/

Kızlar bugün farkettim ya kilo kaybı yaşıyorum sıkıntı olmaz heralde dimi elimden geleni yapıyorum ama tek lokma istemiyor canım canım istese de midem almıyor :/

Ben yediğim halde veriyorum canım. 51 den 49 a düştüm. Bu dönemde çok önemli değilmiş. Öyle söylemişti doktorum. Daha iyi ne kadar eksi ile başlarsan o kadar az kilo alırsın dedi.

İlk 3 ay beslenme bebeği çok etkilemiyor aslında kilo alımına eksiden başlamak daha iyi ama kusma olayı çoksa vücudun sivisiz kalmasın druna danış derim

Ben yediğim halde veriyorum canım. 51 den 49 a düştüm. Bu dönemde çok önemli değilmiş. Öyle söylemişti doktorum. Daha iyi ne kadar eksi ile başlarsan o kadar az kilo alırsın dedi.
İyi bari içim rahatladı :)

İlk 3 ay beslenme bebeği çok etkilemiyor aslında kilo alımına eksiden başlamak daha iyi ama kusma olayı çoksa vücudun sivisiz kalmasın druna danış derim
Yok canım kusma yok çünkü yiyemiyorum :) sıvı olayına gelince o anlamda sıkıntı yaşamıyorum çünkü sadece su içerken midem bulanmıyor onu rahatlıkla içebiliyorum :)

9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ne alakaymış uyumakla ya uyuyunca atıyor kalbi sonuçta gerçi doktor daha iyi bilir ama garip geldi içini ferah tut canım inşallah en yakın zamanda duyarsın

9 haftalık bebek uyansa ne olacak, el sallayacak değil ya, daha hareket bile etmiyor. Anlamadım..

bu sinatürü nasıl koydnuz? hamılelıgımın su kadar haftası varya sizin o???
Canım profiline gir orda hamilelik alanında bebeğinizin doğacağı tarih diye bir yer var oraya bebeğinin tahmini doğum tarihini yaz örneğin 15-15-2015 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…