- 19 Kasım 2013
- 127
- 80
- 48
tühh ben çarşamba günü doktra g,idicektim duyamycam o zaman6. haftadan snra duyuluyor genelde bn 6+5 te duymustum
6.5-7 haftalıkken duyuluyor canımkızlar bebeğin kalp atışlarını kaçıncı hafta duyabiliyoruz
Kızlar bugün farkettim ya kilo kaybı yaşıyorum sıkıntı olmaz heralde dimi elimden geleni yapıyorum ama tek lokma istemiyor canım canım istese de midem almıyor :/
İlk 3 ay beslenme bebeği çok etkilemiyor aslında kilo alımına eksiden başlamak daha iyi ama kusma olayı çoksa vücudun sivisiz kalmasın druna danış derimKızlar bugün farkettim ya kilo kaybı yaşıyorum sıkıntı olmaz heralde dimi elimden geleni yapıyorum ama tek lokma istemiyor canım canım istese de midem almıyor :/
İyi bari içim rahatladı :)Ben yediğim halde veriyorum canım. 51 den 49 a düştüm. Bu dönemde çok önemli değilmiş. Öyle söylemişti doktorum. Daha iyi ne kadar eksi ile başlarsan o kadar az kilo alırsın dedi.
Yok canım kusma yok çünkü yiyemiyorum :) sıvı olayına gelince o anlamda sıkıntı yaşamıyorum çünkü sadece su içerken midem bulanmıyor onu rahatlıkla içebiliyorum :)İlk 3 ay beslenme bebeği çok etkilemiyor aslında kilo alımına eksiden başlamak daha iyi ama kusma olayı çoksa vücudun sivisiz kalmasın druna danış derim
Ne alakaymış uyumakla ya uyuyunca atıyor kalbi sonuçta gerçi doktor daha iyi bilir ama garip geldi içini ferah tut canım inşallah en yakın zamanda duyarsın9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hoşgeldin canım tebriklersonunda olsada bende bu kervana katıldım :):)
sonunda olsada bende bu kervana katıldım :):)
9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Canım profiline gir orda hamilelik alanında bebeğinizin doğacağı tarih diye bir yer var oraya bebeğinin tahmini doğum tarihini yaz örneğin 15-15-2015 gibibu sinatürü nasıl koydnuz? hamılelıgımın su kadar haftası varya sizin o???
sesını dınledın mı?Bende hamileyiimmm 6 haftalik kalp atışlarınıda duydumm
Bende hamileyiimmm 6 haftalik kalp atışlarınıda duydumm
Tebrikler canım birde ben duysam :)Bende hamileyiimmm 6 haftalik kalp atışlarınıda duydumm
Tebrikler canım birde ben duysam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?