Temmuz Ay'ı anneleri

Kızlar merhaba bat bugün 347.5 değerim. Ay çok heyecanlı, 2 kere kimyasal gebelik geçirdim, acaip tirsiyorum.

İlk test sonucun mu canım, maaşallah iyi görünüyor değerin. Allah tamamına erdirsin inşallah

ilk evet, beklenen adet gününde yaptırdım, umarım bu sefer bi sıkıntı yaşamayız, çünkü 1 yıl içinde 3. kez sıkıntı yaşamak artık yorucu olur :/ senin kaçtı ilk öğrendiğinde?

Kızlar merhaba bat bugün 347.5 değerim. Ay çok heyecanlı, 2 kere kimyasal gebelik geçirdim, acaip tirsiyorum.
Tebrikler canım inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına allahın izniyle Hem değerinde gerçekten iyi çıkmış adet gününe göre

ilk evet, beklenen adet gününde yaptırdım, umarım bu sefer bi sıkıntı yaşamayız, çünkü 1 yıl içinde 3. kez sıkıntı yaşamak artık yorucu olur :/ senin kaçtı ilk öğrendiğinde?

Ben 4 gün geçince yaptım 750 çıktı canım. İyi yani senin değerin

Tebrikler canım inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına allahın izniyle Hem değerinde gerçekten iyi çıkmış adet gününe göre

amin amin inşallah :) 2 kere kimyasal gebelik geçirdim, şey diyorum "2 tanesini benden aldı geri acaba 2 tane mi verecek şimdi?" göreceğiz :)

Ben 4 gün geçince yaptım 750 çıktı canım. İyi yani senin değerin

4 gün sonra randevum var, doktor kese görmeyi umut ediyor bi terslik çıkmazsa. ya alsında değerin kaç olduğu çok önemli değil, yükselme hızı önemli :)

4 gün sonra randevum var, doktor kese görmeyi umut ediyor bi terslik çıkmazsa. ya alsında değerin kaç olduğu çok önemli değil, yükselme hızı önemli :)

Evet Düzenli artış önemli canım. Ben 2.bir test yaptırmadım. Doktor gerek görmedi. İnsallah sende göreceksin bu sefer keseni

kızlar benim ilk değerim 43 çıkmştı ayın 24ünde. iki gün sonra26sında tekrar yptrdım acilde 98 çıktı,acildeki doktr değer 2 kat artmş olumlu kadın doğuma git dedi, yarın ilk randevum var sizce çok mu düşük değerlerim kafama taktım biraz,yarın sorun çıkacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…