iyi geceler gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinsonunda olsada bende bu kervana katıldım :):)
iyi geceler canım bende yarın doktara gidicem ilk kez 5+2 olcam keseyi görmeye gidicez kısmetseCnm seninde dr randevun bu hafta değilmi? Benim cumartesi 14.30.. duyacagiz Allah'in izniyle
Benimde cuma günü ama heyecanlanıyorum işdeCnm seninde dr randevun bu hafta değilmi? Benim cumartesi 14.30.. duyacagiz Allah'in izniyle
tamam canm inş duuymak nasip olur bizede :)6.5-7 haftalıkken duyuluyor canım
Benimde cuma günü ama heyecanlanıyorum işde
iyi geceler canım bende yarın doktara gidicem ilk kez 5+2 olcam keseyi görmeye gidicez kısmetse
teşeşkkür ederim.Fanatik bir fenerbahçeli gelicek inşallah :)Hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
teşeşkkür ederim.Fanatik bir fenerbahçeli gelicek inşallah :)
iyi geceler canım bende yarın doktara gidicem ilk kez 5+2 olcam keseyi görmeye gidicez kısmetse
Kızlar merhaba bat bugün 347.5 değerim. Ay çok heyecanlı, 2 kere kimyasal gebelik geçirdim, acaip tirsiyorum.
İlk test sonucun mu canım, maaşallah iyi görünüyor değerin.Allah tamamına erdirsin inşallah
amin amin Allah seninkini de tamamına erdirsin :)İlk test sonucun mu canım, maaşallah iyi görünüyor değerin.Allah tamamına erdirsin inşallah
Tebrikler canım inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına allahın izniyleKızlar merhaba bat bugün 347.5 değerim. Ay çok heyecanlı, 2 kere kimyasal gebelik geçirdim, acaip tirsiyorum.
ilk evet, beklenen adet gününde yaptırdım, umarım bu sefer bi sıkıntı yaşamayız, çünkü 1 yıl içinde 3. kez sıkıntı yaşamak artık yorucu olur :/ senin kaçtı ilk öğrendiğinde?
Tebrikler canım inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına allahın izniyleHem değerinde gerçekten iyi çıkmış adet gününe göre
Ben 4 gün geçince yaptım 750 çıktı canım. İyi yani senin değerin
4 gün sonra randevum var, doktor kese görmeyi umut ediyor bi terslik çıkmazsa. ya alsında değerin kaç olduğu çok önemli değil, yükselme hızı önemli :)
Evet Düzenli artış önemli canım. Ben 2.bir test yaptırmadım. Doktor gerek görmedi. İnsallah sende göreceksin bu sefer keseni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?