Temmuz Ay'ı anneleri

Reglinden kaç gün sonra yaptırmıştın cnm? Güzel artmış bence ama kese görünmez bu değerle..

Canım değere çok takılma önemli olan düzenli biçimde katlanması

Merhaba bende bebeğimin kalp atışlarını dün duydum,o kadar duygulandim ki anlatamam çok güzel bir duygu biz 3 haftalık diye dusunuyorduk bebeğim tam 6 haftalık olmuş.

Merhaba bende bebeğimin kalp atışlarını dün duydum,o kadar duygulandim ki anlatamam çok güzel bir duygu biz 3 haftalık diye dusunuyorduk bebeğim tam 6 haftalık olmuş.

Maaşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ayyy maşallah darısı başı

[QUOT vi_lina, post: 47496013, member: 157691"]Maaşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin [/QUOTE]
Amin canim.

Selam canlar.
Bende geldim. 15 haziran bi arkadaş daha vardı aynı olan sanırım fenerbahceli

Bizde köşemizi geçen pazartesi gördüm çok şükür Allah a.
Ama daha bebek ve kalp atışı nasip olmadı.inşallah oda nasip olursa yarın ogrencez.

Allah bu güzel yolda bizleri merhametinden esirgeyisinden bereketinden mahrum bırakmasın yar ve yardımcımız olsun inşallah

Goz en aydın canim masallah
Darısı bekleyenlere inşallah Allah kalp sesi gibi ingaaaaa diye doğumda ağlarken de duymayı nasip eylesin inşallah.her birimize.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun :) Allah tamamına erdirsin.
dmtsmt var sanırım Fenerbahçeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…