kızlar benim ilk değerim 43 çıkmştı ayın 24ünde. iki gün sonra26sında tekrar yptrdım acilde 98 çıktı,acildeki doktr değer 2 kat artmş olumlu kadın doğuma git dedi, yarın ilk randevum var sizce çok mu düşük değerlerim kafama taktım biraz,yarın sorun çıkacak diye korkuyorum
Canım değere çok takılma önemli olan düzenli biçimde katlanmasıkızlar benim ilk değerim 43 çıkmştı ayın 24ünde. iki gün sonra26sında tekrar yptrdım acilde 98 çıktı,acildeki doktr değer 2 kat artmş olumlu kadın doğuma git dedi, yarın ilk randevum var sizce çok mu düşük değerlerim kafama taktım biraz,yarın sorun çıkacak diye korkuyorum
3gün sonra yaptrmıştım canmReglinden kaç gün sonra yaptırmıştın cnm? Güzel artmış bence ama kese görünmez bu değerle..
bende öyle biliyorum canm ama ister istemez içim içimi yiyor:)Canım değere çok takılma önemli olan düzenli biçimde katlanması
1 haftayı geçti testleri yaptıralı yarn doktra gidicem belki yükseldiyse gözüküür inş kese3gün sonra yaptrmıştım canm
1 haftayı geçti testleri yaptıralı yarn doktra gidicem belki yükseldiyse gözüküür inş kese
Ay inşallah kuzummm1 haftayı geçtiyse iyice yükselmiştir görünür bence canım, içini ferah tut
Ay inşallah kuzummm
Merhaba bende bebeğimin kalp atışlarını dün duydum,o kadar duygulandim ki anlatamam çok güzel bir duygu biz 3 haftalık diye dusunuyorduk bebeğim tam 6 haftalık olmuş.
İnşallah görürsün canım1 haftayı geçti testleri yaptıralı yarn doktra gidicem belki yükseldiyse gözüküür inş kese
Ayyy maşallah darısı başıMerhaba bende bebeğimin kalp atışlarını dün duydum,o kadar duygulandim ki anlatamam çok güzel bir duygu biz 3 haftalık diye dusunuyorduk bebeğim tam 6 haftalık olmuş.
Ayyy maşallah darısı başımıza :)Ayyy maşallah darısı başı
Merhaba bende bebeğimin kalp atışlarını dün duydum,o kadar duygulandim ki anlatamam çok güzel bir duygu biz 3 haftalık diye dusunuyorduk bebeğim tam 6 haftalık olmuş.
Selam canlar.
Bende geldim. 15 haziran bi arkadaş daha vardı aynı olan sanırım fenerbahceli
Bizde köşemizi geçen pazartesi gördüm çok şükür Allah a.
Ama daha bebek ve kalp atışı nasip olmadı.inşallah oda nasip olursa yarın ogrencez.
Allah bu güzel yolda bizleri merhametinden esirgeyisinden bereketinden mahrum bırakmasın yar ve yardımcımız olsun inşallah
Allah razı olsun kuzum.hosbuldu cumlemizin kini tamamına erdirsin mutluluk icinde insallahhh.
Amin canim,Allah bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu.Goz en aydın canim masallah
Darısı bekleyenlere inşallahAllah kalp sesi gibi ingaaaaa diye doğumda ağlarken de duymayı nasip eylesin inşallah.her birimize.
ayyy sayılıyor saatler yaa :))))2 hafta sonra da kalp atışı inşallah :) Benim bu hafta kalp atışı randevum, çok heyecanlıyım. Saatleri sayıyorum resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?