- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Sorma valla zaman geçmiyor :)ayyy sayılıyor saatler yaa :))))
Canımcim, değerin yüksekliği değil istikrarlı yükselişi önemli, lütfen sıkma canını çünkü sık gerektirecek bir şey yok :) hayırlı uğurlu olsun :)kızlar benim ilk değerim 43 çıkmştı ayın 24ünde. iki gün sonra26sında tekrar yptrdım acilde 98 çıktı,acildeki doktr değer 2 kat artmş olumlu kadın doğuma git dedi, yarın ilk randevum var sizce çok mu düşük değerlerim kafama taktım biraz,yarın sorun çıkacak diye korkuyorum
Kızlar merhaba bat bugün 347.5 değerim. Ay çok heyecanlı, 2 kere kimyasal gebelik geçirdim, acaip tirsiyorum.[/QUOTE
iyi geceler canım allaha çok şükür gördük bugün keseyi çok iyi dedi doktorum 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız allahın izniyle dedi senin kaç haftalık imdi canımİnşallah görürüsün canım
iyi geceler canım allaha çok şükür gördük bugün keseyi çok iyi dedi doktorum 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız allahın izniyle dedi senin kaç haftalık imdi canım
haklısın canm içimi ferah tutatyımmm ,çokk sağpolCanımcim, değerin yüksekliği değil istikrarlı yükselişi önemli, lütfen sıkma canını çünkü sık gerektirecek bir şey yok :) hayırlı uğurlu olsun :)
bugün 14:30da sıram var çok heycanlıuımSorma valla zaman geçmiyor :)
hoşbnulduk öncelikle canm :) bnm normalde adete 2-3gün kala ağrımaya başlardı,hamile kaldığım ay yaklaşık 2 hafta önce ağrı girmeye başladı,Allah bebeğin nasibini yazdysa olmştr belkide,sen bi iki gün daha bekle gelmezse test yap,şididen yapıp hayal kırıklığına uğrama bencekızlar uzun zaman sonra ilk defa yazıyorum. yeni katılan arkadaşlarımız hoş gelmişler sefalar getirmişler.:) birşey soracağım tecrübeli bayanlara da. normalde genelimizde olduğu gibi benim de göğüslerim adete en geç 1 hafta kala şişmeye başlar patlayacak gibi olurdu... Ama bugun adet günüm ve ne bi sancım ne de en ufak göğüs ağrım var. gebelik ihtimalim çok düşük gibi. yani yumurtlama günümden 3 gün kadar sonra geri çekilme ile ilişki oldu. sizce böyle bir ihtimal var mıdır ya. ümitlenmekde istemiyorum ama :S
bugün 14:30da sıram var çok heycanlıuım
İnşallah sağlıklı haberler alırsın canımbugün 14:30da sıram var çok heycanlıuım
hoşbnulduk öncelikle canm :) bnm normalde adete 2-3gün kala ağrımaya başlardı,hamile kaldığım ay yaklaşık 2 hafta önce ağrı girmeye başladı,Allah bebeğin nasibini yazdysa olmştr belkide,sen bi iki gün daha bekle gelmezse test yap,şididen yapıp hayal kırıklığına uğrama bence
Kızlar ne güzel keseleri görenler var. Ben cumartesi gidicem doktora ama zaman geçmiyor çok heyecanlıyım. Bugün5 haftamız doldu 5+3'te doktora gitmiş olucaz. Hayırlısı olsun.
5 hafta 6 günlük gebeyim. Bugün kececiği gördüm çok şükür. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
5 hafta 6 günlük gebeyim. Bugün kececiği gördüm çok şükür. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Tebrikler canım Allah kucağına almayı da nasip etsin5 hafta 6 günlük gebeyim. Bugün kececiği gördüm çok şükür. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Naptın canım bugünbugün 14:30da sıram var çok heycanlıuım
iyi geceler canım biz dün gördük 5+2de keseyi allah hayırlısıyla kalp atışlarınıda duymayı nasip etsinKızlar ne güzel keseleri görenler var. Ben cumartesi gidicem doktora ama zaman geçmiyor çok heyecanlıyım. Bugün5 haftamız doldu 5+3'te doktora gitmiş olucaz. Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?