Temmuz Ay'ı anneleri

iyi geceler kızlar ben folibol ,elevit vitamini ,kullanıyordum dün doktorum omega 3 balık yağı ve coraspin verdi sizin kullandığınız bi vitamin falan varmı

iyi geceler kızlar ben folibol ,elevit vitamini ,kullanıyordum dün doktorum omega 3 balık yağı ve coraspin verdi sizin kullandığınız bi vitamin falan varmı

Ben şuan folic trio kullanıyorum ama doktorum kan tahlillerimde B12 min düşük çıktığını söyledi bir dahaki konturolde ona başlıycam

Bende sadece folic-1 kullanıyorum şuan başka herhangi bişi yok canım

5 hafta 6 günlük gebeyim. Bugün kececiği gördüm çok şükür. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Gözünüz aydın kübra hanım hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Bende hasimoto olduğu için folic-iod kullanıyorum.

Ben sadece folic asit kullaniyorum. Kan testlerim yeniydi ve tum depolarim dolu oldugu icin simdilik gerek olmadığını söylemişti doktor.

Ben sadece folic asit kullaniyorum. Kan testlerim yeniydi ve tum depolarim dolu oldugu icin simdilik gerek olmadığını söylemişti doktor.
iyi geceler canım benimde testlerim bikaç ay oldu yaptıalı ama doktorum bu haftalar çok öemli bebeğin omurilik gelişimi var ek takıye yapalım dedi sadece coraspini niye kullandığımı anlamadım

iyi geceler canım benimde testlerim bikaç ay oldu yaptıalı ama doktorum bu haftalar çok öemli bebeğin omurilik gelişimi var ek takıye yapalım dedi sadece coraspini niye kullandığımı anlamadım

Doğrudur canım. Zaten kalp atışını duyduktan sonra tahliller yapılacak ya, ondan sonra verir banada belki.. coraspirin kan sulandırıcı canım , kan teslerinde pıhtılasşma filan mı gördü acaba?

Günaydın kızlar, bugün İstanbul!da hava kötü, tam migren havası ve geceden beri başım ağrıyor

Kızlar doktorunuz size bu vitaminleri vermeden önce hangi tahlilleri yaptırdınız? Beni dün aile hekimliğinden aradılar, özel hastanedeki gebelik testi sonucum onlara ulaşmış. Gebelik kaydı açıcaz, bebeğinizin aşı takibini yapıcaz dedi. Bende hazır iş yerinden izin alıp gitmişken rutin kontrol tahlillerini yaptırayım diyorum. Doktorunuzun sizden istediği tahlilleri biliyorsanız fikir verir misiniz? Orada ücretsiz yapılıyorken yaptırmak isterim özel hastaneler tahliller için çok fazla para istiyorlar

Bu günlerde başımı uykudan kaldıramıyorum, bıraksalar tüm gün uzanır yatar uyurum o derece :) ikişer ikişer çıktığım merdivenlerin şimdi beş altı tanesini çıkıp dinleniyorum çünkü gözlerim kararıyor sizde de böyle halsizlikler var mı

Bende kasık ağrılarımdan başka birşey yok. Arada da belim ağrıyor. Uyku hali falan yok. Ama çabuk yoruluyorum bende. Eskiden yürüdüğüm kadar yürüyemiyorum.

Bende kasık ağrılarımdan başka birşey yok. Arada da belim ağrıyor. Uyku hali falan yok. Ama çabuk yoruluyorum bende. Eskiden yürüdüğüm kadar yürüyemiyorum.
O kasık ağrılarına alıştım bende, adet olacakmışım gibi sancı çekiyorum ama normalmiş. O beni çok etkilemiyor sadece halsizlik fenaa

tarihlerimiz seninle aynı :) karın şişliğin var mı peki canım ben sabah uyandığımda karnım dümdüz ama gece yatana kadar 5 aylık hamileler gibi geziyorum :)

tarihlerimiz seninle aynı :) karın şişliğin var mı peki canım ben sabah uyandığımda karnım dümdüz ama gece yatana kadar 5 aylık hamileler gibi geziyorum :)

Ay bende aynen ya, sabahları dümdüz, akşamları bildiğin hamile göbeği var :) Psikopata bağladım sabah akşam tartılıyorum kilo mu akdım acaba diye :))

1.tremester deki tahliller standart diye biliyorum canım, sağlık ocakları bilir ama kalp atışı olduktan sonra yapıyorlar sanırım. Bende bu hafta aile hekimi belirleyeceğim.

Ay bende aynen ya, sabahları dümdüz, akşamları bildiğin hamile göbeği var :) Psikopata bağladım sabah akşam tartılıyorum kilo mu akdım acaba diye :))

Aynen yaaa kendimi 100 kilo gibi hissediyorum moralim bozuluyor. Niye bu kadar şişiyoruzki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…