Banada birisi onu tavsiye etti. Bende denicem günde kaç bardak süt içiyorsunuz. Ben en fazla iki, sabah ve akşam eşime çay doldurduğum zaman ona süt ile eşlik ediyorum :)Gaz diye umuyorum :) Sütten olabilir. Laktozsuz süt aldım dün bir süre onu deneyeceğim.
Valla bilmiyorum bende. öyle abartılı şeylerde yemiyoruz sizin yediğinizi de sanıyorum, dikkat ediyoruz yani yinede amaevde s beden olan tişörtlerimi giymiyorum m beden olanları tercih ediyorum :) göbeğimi görmeyeyim de moralim bozulmasın diye. Dün hamile bir arkadaşım ile denk geldim o da dört aylık hamile ama karnı dümdüz bide kendim göbeğime baktım Aman Allahım
Banada birisi onu tavsiye etti. Bende denicem günde kaç bardak süt içiyorsunuz. Ben en fazla iki, sabah ve akşam eşime çay doldurduğum zaman ona süt ile eşlik ediyorum :)
Erken değil mi çatlak kremi için, nemlendirici kullan bence sürekli daha o çatlak kremlerini çok kullanıcaz çook. inşallh çok fazla deforme olmaz bedenimizbunun için bakımı ihmal etmeyelim
Siz mideden rahatsınız heralde boş boş kusmaktan bıktım midem yanıyo bişey yiyemiyorum çok açım
Kıyamam ya canım inşallah geçer, benim erken olduğu için başlamadı daha genellikle 7 veya 8de başlıyor dedileri. inşallah hemen atlatırsınSiz mideden rahatsınız heralde boş boş kusmaktan bıktım midem yanıyo bişey yiyemiyorum çok açım
Erken değil mi çatlak kremi için, nemlendirici kullan bence sürekli daha o çatlak kremlerini çok kullanıcaz çook. inşallh çok fazla deforme olmaz bedenimizbunun için bakımı ihmal etmeyelim
Dediğim gibi kaslı bir karnım olduğu için birde zayıf olduğumdan damarlar o kadar belli ki ondan tırstımNemlendirici kullanıyorum şu anda ama bilemedim..
Daha duymadın mı canım? Beni haftaya cuma çağırdı doktor ama duyulur mu bilmiyorumValla maaşallahım var benim, gram bulantı yok. Gerçi acaba bende sorun mu var diye düşünüyorum çoğu zaman,korkuyorum. Eşimde normalmi diye soruyor bulanmaması diye... Cumartesi doktora gidip kalp atışı duyarsam rahatlayacağım.
7-8 de mi başlıyomuş. Ay bende ne güzel bulantısız hamilelik geçircem diye seviniyordum. Sevinmek için erkenmiş meğerseKıyamam ya canım inşallah geçer, benim erken olduğu için başlamadı daha genellikle 7 veya 8de başlıyor dedileri. inşallah hemen atlatırsın
Herkes de olacak diye birşey yok canım belki olmaz, inşallah olmaz :)7-8 de mi başlıyomuş. Ay bende ne güzel bulantısız hamilelik geçircem diye seviniyordum. Sevinmek için erkenmiş meğerse
İnşallah olmazHerkes de olacak diye birşey yok canım belki olmaz, inşallah olmaz :)
Ben aslında göğüslere kullanmak istiyorum. Bi anda büyümeye başladılar çatlar diye korkuyorum valla :))
Daha duymadın mı canım? Beni haftaya cuma çağırdı doktor ama duyulur mu bilmiyorum
Aslında hoşuma gitti çünkü benim göğüslerorta hallidir 80 bedenin en küçük kuplusunu giyorum bazende 75in en büyük kuplusu. Şimdi böyle büyüyünce ay ne güzel oldular diye içimden geçiriyorumOnları hiç sorma 1 beden büyük giymeye başladım
Aslında hoşuma gitti çünkü benim göğüslerorta hallidir 80 bedenin en küçük kuplusunu giyorum bazende 75in en büyük kuplusu. Şimdi böyle büyüyünce ay ne güzel oldular diye içimden geçiriyorum
Valla maaşallahım var benim, gram bulantı yok. Gerçi acaba bende sorun mu var diye düşünüyorum çoğu zaman,korkuyorum. Eşimde normalmi diye soruyor bulanmaması diye... Cumartesi doktora gidip kalp atışı duyarsam rahatlayacağım.
Amin canım inşallah seninde hiç olmazKıyamam ya canım inşallah geçer, benim erken olduğu için başlamadı daha genellikle 7 veya 8de başlıyor dedileri. inşallah hemen atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?