Temmuz Ay'ı anneleri

Valla bilmiyorum bende. öyle abartılı şeylerde yemiyoruz sizin yediğinizi de sanıyorum, dikkat ediyoruz yani yinede ama evde s beden olan tişörtlerimi giymiyorum m beden olanları tercih ediyorum :) göbeğimi görmeyeyim de moralim bozulmasın diye. Dün hamile bir arkadaşım ile denk geldim o da dört aylık hamile ama karnı dümdüz bide kendim göbeğime baktım Aman Allahım

Gaz diye umuyorum :) Sütten olabilir. Laktozsuz süt aldım dün bir süre onu deneyeceğim.
Banada birisi onu tavsiye etti. Bende denicem günde kaç bardak süt içiyorsunuz. Ben en fazla iki, sabah ve akşam eşime çay doldurduğum zaman ona süt ile eşlik ediyorum :)

Al benden de o kadar. Vücudu saran elbilerei tişörtleri giyemiyorum göbeğim çıkıyor diye. Bol elbilseler, çortlar,bluzlara devam Birde benim karnım kaslı(ydı) kas olmasaydı ne olacaktı bilemiyorum.
Bu arada karnımın üzerinde damarlar çok belli olmaya başladı bende, sizde var mı? Erken mi çatlaklar oluşacak bende acaba diye kormaya başladım. Yarın çatlak kremi alacağım :)

Banada birisi onu tavsiye etti. Bende denicem günde kaç bardak süt içiyorsunuz. Ben en fazla iki, sabah ve akşam eşime çay doldurduğum zaman ona süt ile eşlik ediyorum :)

Ben normalde de sütü seven biriyim, 2-3 tane içiyorum canım.

Erken değil mi çatlak kremi için, nemlendirici kullan bence sürekli daha o çatlak kremlerini çok kullanıcaz çook. inşallh çok fazla deforme olmaz bedenimiz bunun için bakımı ihmal etmeyelim

Siz mideden rahatsınız heralde boş boş kusmaktan bıktım midem yanıyo bişey yiyemiyorum çok açım

Erken değil mi çatlak kremi için, nemlendirici kullan bence sürekli daha o çatlak kremlerini çok kullanıcaz çook. inşallh çok fazla deforme olmaz bedenimiz bunun için bakımı ihmal etmeyelim

Dediğim gibi kaslı bir karnım olduğu için birde zayıf olduğumdan damarlar o kadar belli ki ondan tırstım Nemlendirici kullanıyorum şu anda ama bilemedim..

Siz mideden rahatsınız heralde boş boş kusmaktan bıktım midem yanıyo bişey yiyemiyorum çok açım

Valla maaşallahım var benim, gram bulantı yok. Gerçi acaba bende sorun mu var diye düşünüyorum çoğu zaman,korkuyorum. Eşimde normalmi diye soruyor bulanmaması diye... Cumartesi doktora gidip kalp atışı duyarsam rahatlayacağım.

Kıyamam ya canım inşallah geçer, benim erken olduğu için başlamadı daha genellikle 7 veya 8de başlıyor dedileri. inşallah hemen atlatırsın

Dediğim gibi kaslı bir karnım olduğu için birde zayıf olduğumdan damarlar o kadar belli ki ondan tırstım Nemlendirici kullanıyorum şu anda ama bilemedim..

Ben aslında göğüslere kullanmak istiyorum. Bi anda büyümeye başladılar çatlar diye korkuyorum valla :))

Daha duymadın mı canım? Beni haftaya cuma çağırdı doktor ama duyulur mu bilmiyorum

Kıyamam ya canım inşallah geçer, benim erken olduğu için başlamadı daha genellikle 7 veya 8de başlıyor dedileri. inşallah hemen atlatırsın
7-8 de mi başlıyomuş. Ay bende ne güzel bulantısız hamilelik geçircem diye seviniyordum. Sevinmek için erkenmiş meğerse

Daha duymadın mı canım? Beni haftaya cuma çağırdı doktor ama duyulur mu bilmiyorum

Yok canım buradaki takvimde 8.hafta yazıyor ama 7+2 yiz daha . tabii benim hesabıma göre :) Cumartesi inşallah duyacağız.

Onları hiç sorma 1 beden büyük giymeye başladım
Aslında hoşuma gitti çünkü benim göğüslerorta hallidir 80 bedenin en küçük kuplusunu giyorum bazende 75in en büyük kuplusu. Şimdi böyle büyüyünce ay ne güzel oldular diye içimden geçiriyorum

hahhaa aynen bende 80 ama destekli giyiyordum şimdi desteksiz... Çok iyi, birde sızlamasalar

İnşallah olmazda canım

Amin canım inşallah seninde hiç olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…