Temmuz Ay'ı anneleri

Siz mideden rahatsınız heralde boş boş kusmaktan bıktım midem yanıyo bişey yiyemiyorum çok açım
Valla canım geçen hafta çok fenaydı midem ama bu hafta hiçbişi yok göğüslerim şiş olmasa hamile olduğumu unutucam :)

kızlar ben hala hastalanmadım bgün 3. gün ve sabah test yaptım negatif. psikolojim bozuldu ya
hayır bi yandan diyorum insanlar aylarca uğraşıyo bunun için. kazayla olması düşük ihtimal. ama ateşim hala 36.8 lerde. ne göğüs ne kasık ağrısı hiçbirşey yok. bi yandan da olur mu olmaz mı diye abuk subuk ruh hallerine soktum kendimi. şimdi olmazsa üzülcem galibaa
biz bebek için çalışmadığımız halde planlı olmadığı halde ben böyle oldum. Rabbim uğraşanlara sabır versin.. tez zamanda kucaklarına alsınlar inşaallahh

Canım sen en iyisi bi kan testi yaptır başka türlü merak etmek daha zor böyle :)

kızlar bende dün doktora gittim. 5 haftalık olduğum için karından baktı keseyi göremedi. alttan bakayım dedi.Benim korkum olduğu için baktıramadım. Haftaya erteledik. Alttan baksa kesin görürüdü ama ne yapayım çok korkuyorum
Olsun haftaya görürüm inşallah

1 hafta daha bekle canım birşey olmaz. Haftaya görürsün inşallah :)

İyi yapmışsın canım bekle bir hafta daha benimde kalp atışı için söylemişti yani sadece teklif etmişti vajinal ultrasonda duyabiliriz diye ama çok küçük risk alma demişti bende istemedim zaten sende birazcık sabret canım inşallah hayırlısıyla görürsün

kuzum daha şimdi yazabiliyorum,dün keseyi gördük çokk şükür:) kan tahlillerimde iyi çıktı bi sorun yok,2 hafta sonra falan kalp atışlarını duyarız dedi
Aman iyi bari canım maşallah maşallah İnşallah sağlıkla duyarsın kalbini de bende yarını bekliyorum kalp atışı için ama saatler durdu sanki geçmiyor

kızlar bende bugun keseyi gördüm ama şu sizin yazılarınızın altında çıkan hamilelik takvimini yapmayı beceremedim10 nisan 2017 çıkıyor bebeğimin doğacağı tarih:)

Aman iyi bari canım maşallah maşallah İnşallah sağlıkla duyarsın kalbini de bende yarını bekliyorum kalp atışı için ama saatler durdu sanki geçmiyor

Zaman geçmiyor diye diye Perşembe oldu bak :) Yarın güzel haberlerini bekliyoruz, kaçta randevun?

kızlar bende bugun keseyi gördüm ama şu sizin yazılarınızın altında çıkan hamilelik takvimini yapmayı beceremedim10 nisan 2017 çıkıyor bebeğimin doğacağı tarih:)
Canım profiline gir orda bebeğim doğacağı tarih kısmı var oraya 10-05-2017 yaz olur :)

Vajinal usg nin nasıl bir riski var? Bende keseyi görmek için alttan muayene oldum ama hiç korkulacak birsey değilmiş. 20 saniyede olay bitiyor zaten. Acı hissi fln olmuyor bi zamana kadar çok abartılı şeyler duymuştum ama korktuğum gibi değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…