Temmuz Ay'ı anneleri

Şimdi haftaya gittiğimde doktor kalp atışı için yine alttan derse baktırırım bebeğim için. Ama tabiki karından usg tercih ederim önceliğim o tabiki

Merhaba canim,bende ayniyim bütün gün yatiyorum,halsizlik,goz kararması bende de var.

Valla canım ben zaten korkuyodum ama doktorum kendi söyledi daha çok küçük risk almayalım diye ilk zamanlarda sıkıntılıymış galiba beklemeyi tercih ettim bende

iyi geceler canım valla bir sürü tahlil verdim kan idrar özel hastanede verdim 250 tlyi buldu devlete gidip yaptırmaya eşimin zamanı yok benide yanlız göndermiyo hastane çok uzak bize vitaminler falanda 50 tl

iyi geceler canım bendede hiç bulantı yok çok şükür göğüslerim çok şişti hele geceleri üstüne yatamıyorum arada bi kasık ağrısı oluyo onun dışında hiç bir belirtim yok

Kızlar çok kötüyüm dün doktora gittim kalp atışını duymak için boş gebelik dedi çok üzgünüm ordan başka doktora gittim şüpheli bir görüntü var dedi bir hafta bekle dedi şimdide üçüncü doktora gidecem dua edin inş bebişim yaşıyordur kese var ama çocuk yok dedi benim doktorum

Günaydın kızlar. Bugün bi geçsede yarın gidip hayırlısıyla kesemi görebilsem

Canım hemen moral bozma 1 hafta daha bekle bakalım

iyi geceler canım bendede hiç bulantı yok çok şükür göğüslerim çok şişti hele geceleri üstüne yatamıyorum arada bi kasık ağrısı oluyo onun dışında hiç bir belirtim yok

Benim gibi birilerinin daha olduğunu bilmek güzel :)

Bir hafta daha bekle canım , inşallah bebek görünecektir. Mübarek cuma gününde Allah gönlüne göre verir inşallah.

Canım kaç haftalıksın peki?

Aman iyi bari canım maşallah maşallah İnşallah sağlıkla duyarsın kalbini de bende yarını bekliyorum kalp atışı için ama saatler durdu sanki geçmiyor
ayyy hadi inşallah canm, haber et bize :) biraz önce sağ kasığıma ağrı girdi 30 san,ye kadar ya korktum bide, normal mi sence , oluyor mu sendede

ayyy hadi inşallah canm, haber et bize :) biraz önce sağ kasığıma ağrı girdi 30 san,ye kadar ya korktum bide, normal mi sence , oluyor mu sendede

Bende oluyor canım, merak etme :) Hatta ben normalde hiç regl sancısı çekmem, hamile kaldığımdan beri çekiyorım. Bazen ani hareket yapınca bıçak saplanır gibi oluyor hatta..

Canım üzülmee belki daha küçük olduğu için görünmüyordur, saabırlı ol kendini üzmeden bir hafta daha bekle

Canım ya üzme kendini inşallah herşey istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…