Merhaba canim,bende ayniyim bütün gün yatiyorum,halsizlik,goz kararması bende de var.Bu günlerde başımı uykudan kaldıramıyorum, bıraksalar tüm gün uzanır yatar uyurum o derece :) ikişer ikişer çıktığım merdivenlerin şimdi beş altı tanesini çıkıp dinleniyorum çünkü gözlerim kararıyor sizde de böyle halsizlikler var mı
Valla canım ben zaten korkuyodum ama doktorum kendi söyledi daha çok küçük risk almayalım diye ilk zamanlarda sıkıntılıymış galiba beklemeyi tercih ettim bendeVajinal usg nin nasıl bir riski var? Bende keseyi görmek için alttan muayene oldum ama hiç korkulacak birsey değilmiş. 20 saniyede olay bitiyor zaten. Acı hissi fln olmuyor bi zamana kadar çok abartılı şeyler duymuştum ama korktuğum gibi değildi
iyi geceler canım valla bir sürü tahlil verdim kan idrar özel hastanede verdim 250 tlyi buldu devlete gidip yaptırmaya eşimin zamanı yok benide yanlız göndermiyo hastane çok uzak bize vitaminler falanda 50 tlKızlar doktorunuz size bu vitaminleri vermeden önce hangi tahlilleri yaptırdınız? Beni dün aile hekimliğinden aradılar, özel hastanedeki gebelik testi sonucum onlara ulaşmış. Gebelik kaydı açıcaz, bebeğinizin aşı takibini yapıcaz dedi. Bende hazır iş yerinden izin alıp gitmişken rutin kontrol tahlillerini yaptırayım diyorum. Doktorunuzun sizden istediği tahlilleri biliyorsanız fikir verir misiniz? Orada ücretsiz yapılıyorken yaptırmak isterim özel hastaneler tahliller için çok fazla para istiyorlar
iyi geceler canım bendede hiç bulantı yok çok şükür göğüslerim çok şişti hele geceleri üstüne yatamıyorum arada bi kasık ağrısı oluyo onun dışında hiç bir belirtim yokValla maaşallahım var benim, gram bulantı yok. Gerçi acaba bende sorun mu var diye düşünüyorum çoğu zaman,korkuyorum. Eşimde normalmi diye soruyor bulanmaması diye... Cumartesi doktora gidip kalp atışı duyarsam rahatlayacağım.
Canım hemen moral bozma 1 hafta daha bekle bakalımKızlar çok kötüyüm dün doktora gittim kalp atışını duymak için boş gebelik dedi çok üzgünüm ordan başka doktora gittim şüpheli bir görüntü var dedi bir hafta bekle dedi şimdide üçüncü doktora gidecem dua edin inş bebişim yaşıyordur kese var ama çocuk yok dedi benim doktorum
iyi geceler canım bendede hiç bulantı yok çok şükür göğüslerim çok şişti hele geceleri üstüne yatamıyorum arada bi kasık ağrısı oluyo onun dışında hiç bir belirtim yok
Kızlar çok kötüyüm dün doktora gittim kalp atışını duymak için boş gebelik dedi çok üzgünüm ordan başka doktora gittim şüpheli bir görüntü var dedi bir hafta bekle dedi şimdide üçüncü doktora gidecem dua edin inş bebişim yaşıyordur kese var ama çocuk yok dedi benim doktorum
Günaydın kızlar. Bugün bi geçsede yarın gidip hayırlısıyla kesemi görebilsem
Kızlar çok kötüyüm dün doktora gittim kalp atışını duymak için boş gebelik dedi çok üzgünüm ordan başka doktora gittim şüpheli bir görüntü var dedi bir hafta bekle dedi şimdide üçüncü doktora gidecem dua edin inş bebişim yaşıyordur kese var ama çocuk yok dedi benim doktorum
aminn canım inşallah :)Gözün aydın canım, darısı kalp atışını duymaya inşallah
ayyy hadi inşallah canm, haber et bize :) biraz önce sağ kasığıma ağrı girdi 30 san,ye kadar ya korktum bide, normal mi sence , oluyor mu sendedeAman iyi bari canım maşallah maşallahİnşallah sağlıkla duyarsın kalbini de bende yarını bekliyorum kalp atışı için ama saatler durdu sanki geçmiyor
ayyy hadi inşallah canm, haber et bize :) biraz önce sağ kasığıma ağrı girdi 30 san,ye kadar ya korktum bide, normal mi sence , oluyor mu sendede
Canım üzülmee belki daha küçük olduğu için görünmüyordur, saabırlı ol kendini üzmeden bir hafta daha bekleKızlar çok kötüyüm dün doktora gittim kalp atışını duymak için boş gebelik dedi çok üzgünüm ordan başka doktora gittim şüpheli bir görüntü var dedi bir hafta bekle dedi şimdide üçüncü doktora gidecem dua edin inş bebişim yaşıyordur kese var ama çocuk yok dedi benim doktorum
Valla kendimi %2 şarjı kalmış telefon gibi hissediyorumMerhaba canim,bende ayniyim bütün gün yatiyorum,halsizlik,goz kararması bende de var.
Valla kendimi %2 şarjı kalmış telefon gibi hissediyorum
Canım ya üzme kendini inşallah herşey istediğin gibi olurKızlar çok kötüyüm dün doktora gittim kalp atışını duymak için boş gebelik dedi çok üzgünüm ordan başka doktora gittim şüpheli bir görüntü var dedi bir hafta bekle dedi şimdide üçüncü doktora gidecem dua edin inş bebişim yaşıyordur kese var ama çocuk yok dedi benim doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?