Temmuz Ay'ı anneleri

Ayy kızlar kalp atışını duyanlar için çok sevindim benim mide bulantılarim çok ya hiç bişey yiyemiyorum arada bir kraker yada haşlanmış patates sizde de oluyomuu

Kızlar selam herkese kolaylık diliyorum. 4 haftalık hamileyim bende hcg dün baktırdım 707. Doktor salı günü kese görünür dedi. Salıya randevum var çok heyecanlıyım henüz eşim ve ben biliyoruz kimseye söylemedim keseyi görünceye kadar sizce iyi mi ettim

Hayırlı olsun, gözün aydın canım :)
Bende keseyi görmeden kimseye söylemedim. Keseyi görünce sadece aileye söyledim. Yarın kalp atışını duyarsam ve herşey yolundaysa ofistekilere söyleyeceğim :)

Canim hastaneye mi gitmedin yoksa henüz duymadınmı kalp atışını

Teşekkür ederim sizede tebrikler :)
ohh aynı fikirdeyiz,eşimi zor tutuyorum bişey olmaz diyip duruyo..kalp atışı beklemekte heyecanlı olsa gerek

Teşekkür ederim sizede tebrikler :)
ohh aynı fikirdeyiz,eşimi zor tutuyorum bişey olmaz diyip duruyo..kalp atışı beklemekte heyecanlı olsa gerek

Kalp atışı beklemek hem heyecanlı hem gergin. Keseyi görmekle bitmiyor ki , bebek oluşacakmı oluşmayacakmı kaygısı var. İnşallah bebek oluşmuştur ve kalp atışı vardır .. Yarın herşey belli olacak inşallah.

Aynı endişeler bende de var hemen atlatsak şu anları Kalbimizi ferah tutalım bol şans hepimize

• Hamileyken canınız çok tuzlu ve ekşi şeyler çekiyorsa bebek erkek, tatlı çekiyorsa kız olur derler.
  • Gebeliğin ilk dönemlerinde anne adayının iştah açıldıysa erkek, iştahı yoksa kız olur derler.
  • Anne adayının karnı sivri ve basketbol topu gibi şiş duruyorsa erkek doğurur derler.
  • Hamilelikte anne adayının ayakları sürekli üşüyorsa bebek erkek olur derler.
  • Hamile kadına elini göstermesi söylendiğinde, avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösteriyorsa oğlu olur deler.
  • Anne adayı diş sarımsak yer, eğer terinde yediği sarımsağın kokusu varsa bebek erkek, koku yoksa kızı olur derler.
  • Hamile kadın istemdışı olarak sürekli ekmeğin kenarlarını yiyorsa oğlu, ortasını yiyorsa kızı olur derler.
  • Anne adayının meme uçları çok karardıysa ve sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olur derler.
  • Hamile kadının elleri sürekli kuruyorsa erkek, yumuşak ve nemli kalıyorsa kızı olur derler.
  • Annenin saçları gün ışığında kızıllaşıyorsa bebek kız olur derler.
  • Bacaklardaki tüyler çabuk uzuyorsa bebek erkek olur derler.
  • Kiloyu kalça ve basen bölgelerinden alan anne adayının bebeği kız olur derler.
  • İdrarı açık sarı renkli olur erkek, koyu renkli sarı olursa kızı olur derler.

• Hamileliğin ilk aylarda sabah bulantıları varsa kızı olur, yoksa erkek bebeği olur derler.
  • Bebek anne karnında yukarı bölgede duruyorsa kız, aşağıda duruyorsa erkek olur derler.
  • Daha önce doğum yapmış annenin çocuğu önce “anne” dediyse bir sonraki doğan cocuğu kız, eğer “baba” dediyse erkek olur.
  • Hamile kadın rüyasında bebeğini hangi cinsiyette görüyorsa o olur derler.
  • Karnında tüy çıkan annenin bebeği erkek olur derler.
  • Arkadan bakıldığında annenin hamile olduğu anlaşılmıyorsa bebek erkek olur derler.
  • Hamile kadının yüzünde ve göğsünde sivilceler çıktıysa bebek kız olur derler.
  • Hamile kadının canı sütlü mamülleri canı çekiyorsa , örneğin ve süt ve peynir gibi protein ağırlıklı besinler tükeriyorsa erkek, meyve ağırlıklı yiyorsa kızı olur deler.
  • Anne adayı hamileliğinde güzelleştiyse bebeği erkek, cildi bozulduysa kızı olur derler.
  • Anne adayına sol göz kapağını hafifçe aşağıya çekmesi söylendiğinde ‘V’ şeklinde bir damar çıkıyorsa ortaya kızı olur derler.
  • Hamile kadının başına o görmeden bir tutam tuz atılır. Eğer önce burnunu ellerse oğlu, ağzını ellerse kızı olur derler.
  • Hamile bir kadına masadaki anahtarı al dendiğinde, yuvarlak kısmından tutarsa erkek, uzun kısmından tutarsa kız bebeği olur derler. Eğer ortadan tutarsa ikizleri olur derler.
  • İnce altın zincirin ucuna nikah yüzü bağlanır ve hamile kadının avcunun ya da karnının üzerinde asılı tutulur. Eğer yüzük yuvarlak çiziyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kız olur derler.

Halk arasında böyle tahmin ediliyormuş: batıl inanç ama belki bizdeki belirtiler uyar dursun şurda bakalım

Hepiniz sağolun kızlar inşallah sizlerde bebeğinizin kalp atışlarını duyarsınız biran önce tahlil sonuçları da temiz çıktı çok şükür Bu arada bu kız erkek olayı bende de çok karışık hem erkeğe hem kıza uyuyor :)

İyi yapmışsın canım bende keseden sonra söyledim ailelere kalp sesini duyunca da herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…