- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Kızlaaaaaarrr
Bebeğimin pıtı pıtılarını duydum çok şükür herşey yolundaaa
Kızlar selam herkese kolaylık diliyorum. 4 haftalık hamileyim bende hcg dün baktırdım 707. Doktor salı günü kese görünür dedi. Salıya randevum var çok heyecanlıyım henüz eşim ve ben biliyoruz kimseye söylemedim keseyi görünceye kadar sizce iyi mi ettim
Canim hastaneye mi gitmedin yoksa henüz duymadınmı kalp atışınıHayırlı olsun, gözün aydın canım :)
Bende keseyi görmeden kimseye söylemedim. Keseyi görünce sadece aileye söyledim. Yarın kalp atışını duyarsam ve herşey yolundaysa ofistekilere söyleyeceğim :)
Teşekkür ederim sizede tebrikler :)Hayırlı olsun, gözün aydın canım :)
Bende keseyi görmeden kimseye söylemedim. Keseyi görünce sadece aileye söyledim. Yarın kalp atışını duyarsam ve herşey yolundaysa ofistekilere söyleyeceğim :)
Canim hastaneye mi gitmedin yoksa henüz duymadınmı kalp atışını
Teşekkür ederim sizede tebrikler :)
ohh aynı fikirdeyiz,eşimi zor tutuyorum bişey olmaz diyip duruyo..kalp atışı beklemekte heyecanlı olsa gerek
Aynı endişeler bende de var hemen atlatsak şu anları Kalbimizi ferah tutalım bol şans hepimizeKalp atışı beklemek hem heyecanlı hem gergin. Keseyi görmekle bitmiyor ki , bebek oluşacakmı oluşmayacakmı kaygısı var. İnşallah bebek oluşmuştur ve kalp atışı vardır .. Yarın herşey belli olacak inşallah.
MaşallahKızlaaaaaarrr
Halk arasında böyle tahmin ediliyormuş: batıl inanç ama belki bizdeki belirtiler uyar dursun şurda bakalım
Bende de öyle vallaBendeki belirtiler karışık, bazısında kız bazısında erkek çıkıyorİkiz mi yoksa
Gözün aydın canım allah sağlıkla gelişimini devam ettirsin inşallahKızlaaaaaarrr
İyi yapmışsın canım bende keseden sonra söyledim ailelere kalp sesini duyunca da herkeseKızlar selam herkese kolaylık diliyorum. 4 haftalık hamileyim bende hcg dün baktırdım 707. Doktor salı günü kese görünür dedi. Salıya randevum var çok heyecanlıyım henüz eşim ve ben biliyoruz kimseye söylemedim keseyi görünceye kadar sizce iyi mi ettim
İnşallah canım hepimizinGözün aydın canım allah sağlıkla gelişimini devam ettirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?