- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
bu belirtilere gore kız doğurmam gerekirdi ama oğlum şuan 20 gunluk.. Hiçbirine inanmıyorum. Cinsiyetle bunların hiçbir ilgisi yok.
- Hamileyken canınız çok tuzlu ve ekşi şeyler çekiyorsa bebek erkek, tatlı çekiyorsa kız olur derler.
- Gebeliğin ilk dönemlerinde anne adayının iştah açıldıysa erkek, iştahı yoksa kız olur derler.
- Anne adayının karnı sivri ve basketbol topu gibi şiş duruyorsa erkek doğurur derler.
- Hamilelikte anne adayının ayakları sürekli üşüyorsa bebek erkek olur derler.
- Hamile kadına elini göstermesi söylendiğinde, avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösteriyorsa oğlu olur deler.
- Anne adayı diş sarımsak yer, eğer terinde yediği sarımsağın kokusu varsa bebek erkek, koku yoksa kızı olur derler.
- Hamile kadın istemdışı olarak sürekli ekmeğin kenarlarını yiyorsa oğlu, ortasını yiyorsa kızı olur derler.
- Anne adayının meme uçları çok karardıysa ve sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olur derler.
- Hamile kadının elleri sürekli kuruyorsa erkek, yumuşak ve nemli kalıyorsa kızı olur derler.
- Annenin saçları gün ışığında kızıllaşıyorsa bebek kız olur derler.
- Bacaklardaki tüyler çabuk uzuyorsa bebek erkek olur derler.
- Kiloyu kalça ve basen bölgelerinden alan anne adayının bebeği kız olur derler.
- İdrarı açık sarı renkli olur erkek, koyu renkli sarı olursa kızı olur derler.
- Hamileliğin ilk aylarda sabah bulantıları varsa kızı olur, yoksa erkek bebeği olur derler.
- Bebek anne karnında yukarı bölgede duruyorsa kız, aşağıda duruyorsa erkek olur derler.
- Daha önce doğum yapmış annenin çocuğu önce “anne” dediyse bir sonraki doğan cocuğu kız, eğer “baba” dediyse erkek olur.
- Hamile kadın rüyasında bebeğini hangi cinsiyette görüyorsa o olur derler.
- Karnında tüy çıkan annenin bebeği erkek olur derler.
- Arkadan bakıldığında annenin hamile olduğu anlaşılmıyorsa bebek erkek olur derler.
- Hamile kadının yüzünde ve göğsünde sivilceler çıktıysa bebek kız olur derler.
- Hamile kadının canı sütlü mamülleri canı çekiyorsa , örneğin ve süt ve peynir gibi protein ağırlıklı besinler tükeriyorsa erkek, meyve ağırlıklı yiyorsa kızı olur deler.
- Anne adayı hamileliğinde güzelleştiyse bebeği erkek, cildi bozulduysa kızı olur derler.
- Anne adayına sol göz kapağını hafifçe aşağıya çekmesi söylendiğinde ‘V’ şeklinde bir damar çıkıyorsa ortaya kızı olur derler.
- Hamile kadının başına o görmeden bir tutam tuz atılır. Eğer önce burnunu ellerse oğlu, ağzını ellerse kızı olur derler.
- Hamile bir kadına masadaki anahtarı al dendiğinde, yuvarlak kısmından tutarsa erkek, uzun kısmından tutarsa kız bebeği olur derler. Eğer ortadan tutarsa ikizleri olur derler.
- İnce altın zincirin ucuna nikah yüzü bağlanır ve hamile kadının avcunun ya da karnının üzerinde asılı tutulur. Eğer yüzük yuvarlak çiziyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kız olur derler.
Teşekkür ederim canım bende aynen öyle yapmayı düşünüyorum Tebrik ederim seni de bu arada bol bol paylaşalım burada tecrübelerimiziİyi yapmışsın canım bende keseden sonra söyledim ailelere kalp sesini duyunca da herkese
anladım canm,heredle yerleştiği için oluyorBende oluyor canım, merak etme :) Hatta ben normalde hiç regl sancısı çekmem, hamile kaldığımdan beri çekiyorım. Bazen ani hareket yapınca bıçak saplanır gibi oluyor hatta..
Batıl inanç zaten bunlar. :)bu belirtilere gore kız doğurmam gerekirdi ama oğlum şuan 20 gunluk.. Hiçbirine inanmıyorum. Cinsiyetle bunların hiçbir ilgisi yok.
İnşallah bugün bebeğinin kalp atışını duyarsınız eşsiz bi duygu bu arada bize de haber vermeyi unutma canımHastaneye gittim canım kesyi gördük, kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı yani yarın gideceğim.
İnşallah bugün bebeğinin kalp atışını duyarsınız eşsiz bi duygu bu arada bize de haber vermeyi unutma canım
Sağol canım hepberaber sağlıkla geçiririz inşallah bu dönemi :)Teşekkür ederim canım bende aynen öyle yapmayı düşünüyorum Tebrik ederim seni de bu arada bol bol paylaşalım burada tecrübelerimizi
İyi haberlerini bekliyoruz canım :)Sağol tatlim insallah. 14.30 da randevum. Dakikalari sayıyorum. Hemen haber verecegim.
Hadi gözün aydın canım maşallah çok güzel bir duygu dimiKizlaaarr duyduk pit pitlari com sukurHersey yolundaymis. Tam haftamla uyumlu gidiyormusum. Cok mutluyum
Salı günü tam olarak ne kadarlık oluyo canımBenim kontrolüm de salı günü acaba oluşmuş mudur kalbi, duyar mıyız. Doktor iki hafta sonra gel demişti tam iki hafta oluyor
Hadi gözün aydın canım maşallah çok güzel bir duygu dimi
Kızlar ya bugün kasıklarımda çok ağrı var sürekli ağrıyor önceden kramp gibi gidip gelirdi belime vuruyor
Normal canim. Bana da oluyor doktor normal dedi.
Amin canımCok sagol canim. Harika bir duygu. Eşimle essiz birkac saniye yasadik. Allah herkese nasip etsin insallah
Benim kontrolüm de salı günü acaba oluşmuş mudur kalbi, duyar mıyız. Doktor iki hafta sonra gel demişti tam iki hafta oluyor
5+6 canımSalı günü tam olarak ne kadarlık oluyo canım
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımGidelim bakalım haberdar edicem sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?