Temmuz Ay'ı anneleri

Kızlar 6+0 da bebeğimin kalp atışını duymuştum şimdi 7 bitti 8 i dolduruyorm midem bulanıyo ama önceden bi kürtajm olduğu için devamli içimde korku var acaba bebeğim yaşıyo mu diye kafayı yicem bu gidişleeee

Bu şekilde düşünme canım. Bak kalp atışlarını da duymuşsun. Aklına kötü şeyler getirme. Sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Bu şekilde düşünme canım. Bak kalp atışlarını da duymuşsun. Aklına kötü şeyler getirme. Sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Canim sadece duam o yönde ama valla elimde degil ki keşke içim rahat günlerimi geçirebilsem midemin bulantısı biraz geçse zehir oluyo o gün düşünmekten

Canlarım benim bulantılarım başladı Sabah uyandığımda bir kere istifra etmeden kendime gelemiyorum :) Önceleri iştahım ne kadar açıktı şimdi lokma ağzımda büyüyor hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Sabah ilk uyandığımda ayağa kalktığım an gözlerim kararıyor bayılacak gibi oluyorum

Benim de biraz başladı canım. Öğürme yada kusma yok ama. birseyler yiyince veya limonlu su - soda icince geciyor.

bende dün keseyi gördüm kızlar ama su kahverengi akıntılar beni delirtecek cok stres yaptım.. gece yatmadan progestan alıyorum ama gecmio ve inanılmaz bel ağrısı yasıyorum üstelik çalısıyorum hersey cok zor cok

Gözün aydın canım, darısı kalp atışlarına inşallah
Kahverengi akıntıları kafana takmamaya çalış, forumda da görmüşsündür hemen hemen herkeste var. İlaçlarını aksatma, çok fazla ayakta durmamaya çalış.. Tabii çalışınca daha zor. Allah yardımcın olsun.

Merhaba arkadaşlar, ben de 5 haftalık gebeymişim :) Dün itibariyle öğrendim, ama çok fazla sancım var ayakta bile duramıyorum kasıklarımdan belime doğru inanılmaz bi baskı var ve korkuyorum bişey olacak diye

Gözün aydın, hayırlı olsun İlk zamanlarda her an regl olacakmış gibi ağrılar oluyor canım, normal. Endişelenecek birşey yok.

Kızlar birkaç gündür çok fenaydım foruma bile bakamadım. Midem beni öldürdü ya :/

Tebrikler canım. O bende de var canım korkma. Sanki geriliyorum. Bişi olmaz allahun izniyle :dya:

Kızlar birkaç gündür çok fenaydım foruma bile bakamadım. Midem beni öldürdü ya :/

Geçmiş olsun canım, doktor ilaç filan vermişmiydi?
Bende tüm haftasonu migrenden yattım, çok şükür şimdi iyiyim. Bugün gidip kan ve idrar tahlillerimi verdim. Cumartesi sonuçlarla gideceğim doktora.

Geçmiş olsun canım, doktor ilaç filan vermişmiydi?
Bende tüm haftasonu migrenden yattım, çok şükür şimdi iyiyim. Bugün gidip kan ve idrar tahlillerimi verdim. Cumartesi sonuçlarla gideceğim doktora.
Verdi ama bende anlamadım canım. Çok fena oldum. Bugün kendime geldim daha. Dun serum almak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…