Gözünüz aydın :) sağlıkla kucağına da alırsın inşallah :)Kizlaaarr duyduk pit pitlari com sukurHersey yolundaymis. Tam haftamla uyumlu gidiyormusum. Cok mutluyum
gözünüz aydın canım allah bizede nasip etsin kalp atışlarını duymayı bebişlerimizin sağlıkla gelişmesiniKizlaaarr duyduk pit pitlari com sukurHersey yolundaymis. Tam haftamla uyumlu gidiyormusum. Cok mutluyum
Bu şekilde düşünme canım. Bak kalp atışlarını da duymuşsun. Aklına kötü şeyler getirme. Sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar 6+0 da bebeğimin kalp atışını duymuştum şimdi 7 bitti 8 i dolduruyorm midem bulanıyo ama önceden bi kürtajm olduğu için devamli içimde korku var acaba bebeğim yaşıyo mu diye kafayı yicem bu gidişleeee
Canim sadece duam o yönde ama valla elimde degil ki keşke içim rahat günlerimi geçirebilsem midemin bulantısı biraz geçse zehir oluyo o gün düşünmektenBu şekilde düşünme canım. Bak kalp atışlarını da duymuşsun. Aklına kötü şeyler getirme. Sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
gözünüz aydın canım allah bizede nasip etsin kalp atışlarını duymayı bebişlerimizin sağlıkla gelişmesini
Canlarım benim bulantılarım başladıSabah uyandığımda bir kere istifra etmeden kendime gelemiyorum :) Önceleri iştahım ne kadar açıktı şimdi lokma ağzımda büyüyor hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Sabah ilk uyandığımda ayağa kalktığım an gözlerim kararıyor bayılacak gibi oluyorum
Kızlar bebeisim iyimiş çok şükür
bende dün keseyi gördüm kızlar ama su kahverengi akıntılar beni delirtecek cok stres yaptım.. gece yatmadan progestan alıyorum ama gecmio ve inanılmaz bel ağrısı yasıyorum üstelik çalısıyorum hersey cok zor cok
Merhaba arkadaşlar, ben de 5 haftalık gebeymişim :) Dün itibariyle öğrendim, ama çok fazla sancım var ayakta bile duramıyorum kasıklarımdan belime doğru inanılmaz bi baskı var ve korkuyorum bişey olacak diye
Canım naptın duyabildin mi kalp atışlarını merak ettimBenim kontrolüm de salı günü acaba oluşmuş mudur kalbi, duyar mıyız. Doktor iki hafta sonra gel demişti tam iki hafta oluyor
Tebrikler canım. O bende de var canım korkma. Sanki geriliyorum. Bişi olmaz allahun izniyle :dya:Merhaba arkadaşlar, ben de 5 haftalık gebeymişim :) Dün itibariyle öğrendim, ama çok fazla sancım var ayakta bile duramıyorum kasıklarımdan belime doğru inanılmaz bi baskı var ve korkuyorum bişey olacak diye
Kızlar birkaç gündür çok fenaydım foruma bile bakamadım. Midem beni öldürdü ya :/
Verdi ama bende anlamadım canım. Çok fena oldum. Bugün kendime geldim daha. Dun serum almak zorunda kaldımGeçmiş olsun canım, doktor ilaç filan vermişmiydi?
Bende tüm haftasonu migrenden yattım, çok şükür şimdi iyiyim. Bugün gidip kan ve idrar tahlillerimi verdim. Cumartesi sonuçlarla gideceğim doktora.
Verdi ama bende anlamadım canım. Çok fena oldum. Bugün kendime geldim daha. Dun serum almak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?