Temmuz Ay'ı anneleri

O kadar kötüydü yani Çok geçmiş olsun, Normalde çok bulantın varmıydı? üşüttün mü acaba?
Normalde de vardı canım. Belkide üşüttüm bilmiyorum. Birde bulantı ilacı tok karnına benim. Bişi yiyemedim, ilacıda alamadım öyle olunca. Ama bugün iyiyim çok şükür. Birde korktum öyle olunca bebeğime bişi olucak diye. Ama çok şükür iyi

Teşekkür ederim kızlar Allah sizinkilere sağlık versin .yarın gidecem bakalım yine yoksa kürtaj olacam beni korkutanda bu zaten

Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim,bugun sabah kanamam oldu doktora gittim,dusuk tehliken var dedi,benim ve küçük meleğim için dua eder misiniz.Moralim çok bozuk,aklima kotu şeyleri getirmek istemiyorum.

Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim,bugun sabah kanamam oldu doktora gittim,dusuk tehliken var dedi,benim ve küçük meleğim için dua eder misiniz.Moralim çok bozuk,aklima kotu şeyleri getirmek istemiyorum.
Kötü Şeyler Düşünme cnm Kötünün iyisini düşün bana boş gebelik dedi doktor en azından seninki var Allah yardımcın olsun cnm bol bol dinlen ayaklarını havaya kaldır yat

Kötü Şeyler Düşünme cnm Kötünün iyisini düşün bana boş gebelik dedi doktor en azından seninki var Allah yardımcın olsun cnm bol bol dinlen ayaklarını havaya kaldır yat
Sanada gecmis olsun canım,sende üzülme diycem ama insanın elinde değil.

Aç karnına da olsa içseydin keşke birşey olmazdı ama belki iyi gelirdi. Benim normalde bulantım yok gecen hafta başında çok rahatsızlanmıştım. gebelik bulantısı sanmıştım ama üşütmüşüm meğerse. Dikkat et kendine canım. Allah şifa versin.

Birşey olmayacak canım Allah'ın izniye, iyi düşün iyi olsun. Uzat ayaklarını dinlen bol bol. Allah korusun meleğini

Senin durumun kesinleşti mi canım? Geç döllenme ihtimali falan yok mu

[QUOTvi_lina, post: 40, member: 191"]Birşey olmayacak canım Allah'ın izniye, iyi düşün iyi olsun. Uzat ayaklarını dinlen bol bol. Allah korusun meleğini [/QUOTE]
Saol canim,insan tedirgin oluyor elimde olmadan,

Sağol canım amin

Bol bol dinlen canım. Allah'ım inşallah bebeğini sana bağışlar

[QUOT"zeyyenmf, post: 4759053,zeyyenm07"]Bol bol dinlen canım. Allah'ım inşallah bebeğini sana bağışlar[/QUOTE]
Amin canim,zaten yemek ve lavabo disinda ayaga kalkmam yasak.

Gözün aydın, hayırlı olsun İlk zamanlarda her an regl olacakmış gibi ağrılar oluyor canım, normal. Endişelenecek birşey yok.

Çok teşekkür ederim :) İnşallah sorunsuz devam eder ama konuştuğum herkes doğuma kadar bu sancıları çekeceğimi söyledi bu fazlasıyla korkutuyor

Çok teşekkür ederim :) İnşallah sorunsuz devam eder ama konuştuğum herkes doğuma kadar bu sancıları çekeceğimi söyledi bu fazlasıyla korkutuyor

Arkadaşımın iç karnı çok dardı ve evet doğurana kadar çekti hatta doğum yapana kadar hep raporluydu.. Ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Ara ara regl olacakmış gibi ağrıları normal.

Arkadaşımın iç karnı çok dardı ve evet doğurana kadar çekti hatta doğum yapana kadar hep raporluydu.. Ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Ara ara regl olacakmış gibi ağrıları normal.

Doktor da devam edebilir dedi bebek yerleşiyor ondan da olabilir dedi, inşallah doğuma kadar çekmem dün gece uyuyamadım sürekli uyandım sancıdan. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar durumlarınız nasıl
ben 6.haftamdayım sabahları bulantım oluyor ama ezik ezik istifra edecek kadar değil
İştahsızlık var uyku çok var bide karnım şişiyo ara ara

Kızlar durumlarınız nasıl
ben 6.haftamdayım sabahları bulantım oluyor ama ezik ezik istifra edecek kadar değil
İştahsızlık var uyku çok var bide karnım şişiyo ara ara

Şişlik bende de var canım, bulantı genelde yemekten sonra veya karnım açken oluyor ama öğürme veya kusma yok.
Uyku çok var ,hayatımda uyumadığım kadar çok uyuyorum. Bunun dışında çok rahat geçiyor benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…