- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Normalde de vardı canım. Belkide üşüttüm bilmiyorum. Birde bulantı ilacı tok karnına benim. Bişi yiyemedim, ilacıda alamadım öyle olunca. Ama bugün iyiyim çok şükür. Birde korktum öyle olunca bebeğime bişi olucak diye. Ama çok şükür iyiO kadar kötüydü yaniÇok geçmiş olsun, Normalde çok bulantın varmıydı? üşüttün mü acaba?
. 12 Ağustos'ta 8 hafta olacakCanım kaç haftalıksın peki?
Kötü Şeyler Düşünme cnm Kötünün iyisini düşün bana boş gebelik dedi doktor en azından seninki var Allah yardımcın olsun cnm bol bol dinlen ayaklarını havaya kaldır yatMerhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim,bugun sabah kanamam oldu doktora gittim,dusuk tehliken var dedi,benim ve küçük meleğim için dua eder misiniz.Moralim çok bozuk,aklima kotu şeyleri getirmek istemiyorum.
Sanada gecmis olsun canım,sende üzülme diycem ama insanın elinde değil.Kötü Şeyler Düşünme cnm Kötünün iyisini düşün bana boş gebelik dedi doktor en azından seninki var Allah yardımcın olsun cnm bol bol dinlen ayaklarını havaya kaldır yat
Normalde de vardı canım. Belkide üşüttüm bilmiyorum. Birde bulantı ilacı tok karnına benim. Bişi yiyemedim, ilacıda alamadım öyle olunca. Ama bugün iyiyim çok şükür. Birde korktum öyle olunca bebeğime bişi olucak diye. Ama çok şükür iyi
Sağol cnm güçlü olmaya çalışıyorumSanada gecmis olsun canım,sende üzülme diycem ama insanın elinde değil.
Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim,bugun sabah kanamam oldu doktora gittim,dusuk tehliken var dedi,benim ve küçük meleğim için dua eder misiniz.Moralim çok bozuk,aklima kotu şeyleri getirmek istemiyorum.
Kötü Şeyler Düşünme cnm Kötünün iyisini düşün bana boş gebelik dedi doktor en azından seninki var Allah yardımcın olsun cnm bol bol dinlen ayaklarını havaya kaldır yat
Sağol canım aminAç karnına da olsa içseydin keşke birşey olmazdı ama belki iyi gelirdi. Benim normalde bulantım yok gecen hafta başında çok rahatsızlanmıştım. gebelik bulantısı sanmıştım ama üşütmüşüm meğerse. Dikkat et kendine canım. Allah şifa versin.
Bol bol dinlen canım. Allah'ım inşallah bebeğini sana bağışlarMerhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim,bugun sabah kanamam oldu doktora gittim,dusuk tehliken var dedi,benim ve küçük meleğim için dua eder misiniz.Moralim çok bozuk,aklima kotu şeyleri getirmek istemiyorum.
Gözün aydın, hayırlı olsunİlk zamanlarda her an regl olacakmış gibi ağrılar oluyor canım, normal. Endişelenecek birşey yok.
Tebrikler canım. O bende de var canım korkma. Sanki geriliyorum. Bişi olmaz allahun izniyle :dya:
Çok teşekkür ederim :) İnşallah sorunsuz devam eder ama konuştuğum herkes doğuma kadar bu sancıları çekeceğimi söyledi bu fazlasıyla korkutuyor
Arkadaşımın iç karnı çok dardı ve evet doğurana kadar çekti hatta doğum yapana kadar hep raporluydu.. Ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Ara ara regl olacakmış gibi ağrıları normal.
Kızlar durumlarınız nasıl
ben 6.haftamdayım sabahları bulantım oluyor ama ezik ezik istifra edecek kadar değil
İştahsızlık var uyku çok var bide karnım şişiyo ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?