Temmuz Ay'ı anneleri

Ben yaptırmak istemiyorum kalıtsal bir hastalık yani down sendromlu olsa bile ellerinden bişey gelmiycek benim bir çok tanıdığıma down sendromlu gebeliği sonlandırmalıyız dediler hepsi de doğurdu ve sapasağlam ki olduki gerçekten öyle ben yinede aldırmam yani boşuna yapıyolar

Canım sorun aldırmak değil zaten bende aldırmam asla. Sadece rutin tahliller bunlar. Yaptırp yaptırmamak sana kalmış tabi

Canım sorun aldırmak değil zaten bende aldırmam asla. Sadece rutin tahliller bunlar. Yaptırp yaptırmamak sana kalmış tabi

Senide çok iyi anlıyorum canım ama benim kendi Görüşüm boşuna moral bozukluğu yani mesela şeker yüklemesi yaptırıcam ama onda tedavi edebilicek bir şeyi arıyolar bu ise bana göre çok gereksiz herkes farklı düşüne bilir tabi

Şeker yüklemesi bana da gereksiz gelen konulardan aslında. Kimi doktorlar destekliyor kimi istemiyor. Kararsızım

Şeker yüklemesi bana da gereksiz gelen konulardan aslında. Kimi doktorlar destekliyor kimi istemiyor. Kararsızım

İşler çok karışık çoğu insan yaptırma boşuna diyo kimiside benim ailemle yoktu ama gebelikte şekerim varmış yaptırınca öğrendim iyikide yaptırmışım diyo arada kalıyorum benim ailemdede yok ama ya bende varsa

hayırlı olsun Allah ım sağlıkla kucağına aldırsın valla benim cildim hiç olmadı kadar yağlandı vücudumda sivilce doldu hormon artışlarından oluyormuş ama ilaç kullanmayı düşünmedim

Böyle düşünüyorsan, yaptırmana gerek yok diye düşünüyorum canım.aldırıp aldırmamaktan ziyade ama en azından kendimi hazırlarım, ileriye dönük kriz planı oluştururum diye düşünüyorum

Yapmadan önce tahlil falan bakmıyorlar mı acaba

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah miniklerimiz sağlıkla gelsinler

Yapmadan önce tahlil falan bakmıyorlar mı acaba

ilk yapılan kan testlerinde şeker ve glikoz değeri de var canım. Bu senin şeker hastası olmadığını gösteriyor. Şeker yüklemesinden sonra yapılan testte değere göre gebelik şekeri olup olmadığı anlaşılıyor.

İlk testler gayet iyiydi canım bakalım artık hakkımızda hayırlısı

Çılgınlar gibi bebek alışverişi yapmak isteyen bir ben miyim? Kendimi zor tutuyorum Beşiklerden kıyafetlerden gözümü alamıyorum :)

Çılgınlar gibi bebek alışverişi yapmak isteyen bir ben miyim? Kendimi zor tutuyorum Beşiklerden kıyafetlerden gözümü alamıyorum :)

Yanlız değilsin cinsiyetini öğrendikten sonra eşimi tutabileceğimi sanmıyorum herşey okadar güzelki erkek olsa kız kız olsa erkek kıyafetlerinde aklım kalıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…