Canım sorun aldırmak değil zaten bende aldırmam asla. Sadece rutin tahliller bunlar. Yaptırp yaptırmamak sana kalmış tabiBen yaptırmak istemiyorum kalıtsal bir hastalık yani down sendromlu olsa bile ellerinden bişey gelmiycek benim bir çok tanıdığıma down sendromlu gebeliği sonlandırmalıyız dediler hepsi de doğurdu ve sapasağlam ki olduki gerçekten öyle ben yinede aldırmam yani boşuna yapıyolar
Canım sorun aldırmak değil zaten bende aldırmam asla. Sadece rutin tahliller bunlar. Yaptırp yaptırmamak sana kalmış tabi
Şeker yüklemesi bana da gereksiz gelen konulardan aslında. Kimi doktorlar destekliyor kimi istemiyor. KararsızımSenide çok iyi anlıyorum canım ama benim kendi Görüşüm boşuna moral bozukluğu yani mesela şeker yüklemesi yaptırıcam ama onda tedavi edebilicek bir şeyi arıyolar bu ise bana göre çok gereksiz herkes farklı düşüne bilir tabi
Şeker yüklemesi bana da gereksiz gelen konulardan aslında. Kimi doktorlar destekliyor kimi istemiyor. Kararsızım
hayırlı olsun Allah ım sağlıkla kucağına aldırsın valla benim cildim hiç olmadı kadar yağlandı vücudumda sivilce doldu hormon artışlarından oluyormuş ama ilaç kullanmayı düşünmedimÇok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Temmuz ayı hamileleri olarak doğumlarımız baharda olacak kısmetse, buna da ayrıca seviniyorum.
Benim ara ara hafif bulantım oluyor, umarım artmaz, böyle kalır.
Cilt bakımı için birşey kullanmaya başladınız mı ya da düşünüyor musunuz? (ileride olası çatlaklar için)
Kızlar nolur bana yardım edin bi akıl verin. Az önce sinir krizi geçirdim. Kendime geldiğimde yaptıklarıma inanamadım. Odamın heryeri dağılmış durumda. Parfümleri falan devirmişim. Yatağım darm
Şeker yüklemesi bana da gereksiz gelen konulardan aslında. Kimi doktorlar destekliyor kimi istemiyor. Kararsızımvalla ben de kara kara şeker yüklemesini düşünüyorum 17 senedir ne çaya ne süte ne kahveye şeker koymam ben nasıl içeceğim o şekerli suyu kusarım çünküŞeker yüklemesi bana da gereksiz gelen konulardan aslında. Kimi doktorlar destekliyor kimi istemiyor. Kararsızım
adağın. Bianda oldu. Ben kv ile beraber yaşıyorum. Anlaşıyoruz da bi sıkıntımız yok. Görümcemler bizdeler sürekli şimdi okullar kapalı diye. Üç çocuğu var ama sanki canavar. Sabah çığlıklarıyla uyandım. Bende migren var daha önce bahsetmiştim. Uyandığımda kafam kazan gibiydi. Sustum hiçbişi demedim. Ama az önce bianda patladım. Kafam kaldırmadı. Odama geldim kapadım kendimi heryeri yıktım. Ağlama krizine girdim. Yemin ederim ellerim titriyor yazarken. Ya sadece huzur istiyorum. Bide hamilelik var katlanamıyorum. Napmalıyım. Delirmek üzereyim
:) aynı eşim gibisin özlüyormuşÇokk sevindim :) Gözünüz aydın tekrar :) ben de sürekli doktora gitmek istiyorum, hep göreyim istiyorum, bana kalsa eve ultrason cihazı alcam :)
Ben yaptırmak istemiyorum kalıtsal bir hastalık yani down sendromlu olsa bile ellerinden bişey gelmiycek benim bir çok tanıdığıma down sendromlu gebeliği sonlandırmalıyız dediler hepsi de doğurdu ve sapasağlam ki olduki gerçekten öyle ben yinede aldırmam yani boşuna yapıyolar
Yapmadan önce tahlil falan bakmıyorlar mı acabaİşler çok karışık çoğu insan yaptırma boşuna diyo kimiside benim ailemle yoktu ama gebelikte şekerim varmış yaptırınca öğrendim iyikide yaptırmışım diyo arada kalıyorum benim ailemdede yok ama ya bende varsa
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah miniklerimiz sağlıkla gelsinlerBöyle düşünüyorsan, yaptırmana gerek yok diye düşünüyorum canım.aldırıp aldırmamaktan ziyade ama en azından kendimi hazırlarım, ileriye dönük kriz planı oluştururum diye düşünüyorum
Yapmadan önce tahlil falan bakmıyorlar mı acaba
Yapmadan önce tahlil falan bakmıyorlar mı acaba
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah miniklerimiz sağlıkla gelsinler
İlk testler gayet iyiydi canım bakalım artık hakkımızda hayırlısıilk yapılan kan testlerinde şeker ve glikoz değeri de var canım. Bu senin şeker hastası olmadığını gösteriyor. Şeker yüklemesinden sonra yapılan testte değere göre gebelik şekeri olup olmadığı anlaşılıyor.
Amin canımHakkımızda hayırlısı olsun inşallah miniklerimiz sağlıkla gelsinler
İlk testler gayet iyiydi canım bakalım artık hakkımızda hayırlısı
Evet özlüyorum :) bir de karnımız daha büyümedi, hareketlerini hissetmeye de çok var :) mide bulantım olmasa hamileliğimi unutucam :):) aynı eşim gibisin özlüyormuş
Çılgınlar gibi bebek alışverişi yapmak isteyen bir ben miyim?Kendimi zor tutuyorum Beşiklerden kıyafetlerden gözümü alamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?