Çılgınlar gibi bebek alışverişi yapmak isteyen bir ben miyim?Kendimi zor tutuyorum Beşiklerden kıyafetlerden gözümü alamıyorum :)
Bende öyleyim ama cinsiyet meselesi bağlıyor elimi kolumuÇılgınlar gibi bebek alışverişi yapmak isteyen bir ben miyim?Kendimi zor tutuyorum Beşiklerden kıyafetlerden gözümü alamıyorum :)
Net olarak 16 diye biliyorum. Ama daha erkende olabiliyor erkekse. Ama daha geçte tabi. Eşimin arkadaşının eşi hamile. Yedinci ayında ve hala oğrenemedi. Kız meraktan deliriyorAcaba cinsiyetler kaçıncı haftada öğreniliyo
Ay inşallah hemen öğreniriz gerçi eşim öğrenmiyelim süpriz olsun diyoda olmazya ben neye göre alıcam eşyaları bilmem lazım zaten şimdiden merak ediyorumNet olarak 16 diye biliyorum. Ama daha erkende olabiliyor erkekse. Ama daha geçte tabi. Eşimin arkadaşının eşi hamile. Yedinci ayında ve hala oğrenemedi. Kız meraktan deliriyor
İnşallah canım. Bence de bilmek güzel eşyalarını nasıl alcsz yoksa bu konuda çok haklısın. Hayırlısıyla Bi öğrensek atıcam kendimi çarşıya pazaraAy inşallah hemen öğreniriz gerçi eşim öğrenmiyelim süpriz olsun diyoda olmazya ben neye göre alıcam eşyaları bilmem lazım zaten şimdiden merak ediyorum
İnşallah canım. Bence de bilmek güzel eşyalarını nasıl alcsz yoksa bu konuda çok haklısın. Hayırlısıyla Bi öğrensek atıcam kendimi çarşıya pazara
Şansa dun gördüm ama kendi bebeğim değildi. Çok yakın bir arkadaşımın kızını gördüm ama bilemiyorum tabi ne demek.İnşallah canım ya peki rüyanızda hiç bebek falan görüyomusunuz ben rüyalarımda yemekler ve bebeklerle kafayı bozdum
Şansa dun gördüm ama kendi bebeğim değildi. Çok yakın bir arkadaşımın kızını gördüm ama bilemiyorum tabi ne demek.
Ya canım hissetmek gibi mi bilmiyorum ama erkek gibi doğuyor içime. Yani bazen oğluşum falan dediğimi farkettim. Eşimde prenses diyor sürekli ama kesin olarak hissediyorum diyemiyorumOrası öyle kimse istemezki sorunlu olsun peki yani hissediyomusunuz bazı insanlarda duyuyorum ben böyle hissettim zaten biliyodum falan varmı sizde öyle bişey
Ya canım hissetmek gibi mi bilmiyorum ama erkek gibi doğuyor içime. Yani bazen oğluşum falan dediğimi farkettim. Eşimde prenses diyor sürekli ama kesin olarak hissediyorum diyemiyorum
Kızlar selam bizde dun doktordaydık,kalp atıslarını dinledik herşey gayet normal dedi 7 haftalık şuan :) bende cinsiyeti kız hissediyorum 14. Haftada falan belli oluyomus bekliyoruz merakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?