- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Aslına bakarsan bende o zamanı bekliyorum belki gorunur diyeGözün aydın canım, bir süre o kalp sesleri insanın kulağından gitmiyor :) Bazı annelerin 2li tarama testi için gittiğinde kısmen belli olmuş. Bakalım bizimkiler ne zaman gösterecek :)
Ben hiçbirini görmüyorum ya. Ruhsuzmuyum neyimBenimde yengem rüyasında görmüş erkek bebek doğuruyomuşum kendimde hem erkek hem kız görüyorum rüyalarımda tabi ikiside olsa hiç bir fark olmıycak ama ben ilk bebişimi kız istiyorum nasip olursa
Ama şöyle bişi var. Ben hamile kaldığımdan beri tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. Sçma sapan. Bilim kurgu filmlerine senaryo olur resmenBenimde yengem rüyasında görmüş erkek bebek doğuruyomuşum kendimde hem erkek hem kız görüyorum rüyalarımda tabi ikiside olsa hiç bir fark olmıycak ama ben ilk bebişimi kız istiyorum nasip olursa
Ama şöyle bişi var. Ben hamile kaldığımdan beri tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. Sçma sapan. Bilim kurgu filmlerine senaryo olur resmen
Benim hiç alakam yok ya yemekle falan. Aşerme falanda yok. Sadece bir kere oldu ilk haftalarda. Sen de varmı canımBenim rüyalarımı gör bide mesela bugün çok güzel bir kız bebek gördüm tatlımı tatlı dut toplayıp yedim minik minik çilek yedim bebişim çok obur ya yemek yada meyve hergün rüyamda
Ekşi şeyleri çok istiyorum limon önüme kondumu bitti geçen limonlu dondurma istedim gece iyi buçukta bile uyanıp yedim arada oluyo keşke olsa dediğim şuan ayvamın gelmesini bekliyorum tarlası olan birinden istedik:)
Benim hiç alakam yok ya yemekle falan. Aşerme falanda yok. Sadece bir kere oldu ilk haftalarda. Sen de varmı canım
Senin kızın olcak galiba :)Ekşi şeyleri çok istiyorum limon önüme kondumu bitti geçen limonlu dondurma istedim gece iyi buçukta bile uyanıp yedim arada oluyo keşke olsa dediğim şuan ayvamın gelmesini bekliyorum tarlası olan birinden istedik
Senin kızın olcak galiba :)
Amin canımHayırlısıyla sağlıklı olsunda inşallah kıza erkeği düşünmüyom ilk bebiş zaten hani biri olsa dersinki buda farklı olsun
Ama şöyle bişi var. Ben hamile kaldığımdan beri tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. Sçma sapan. Bilim kurgu filmlerine senaryo olur resmen
Hayırlısıyla sağlıklı olsunda inşallah kıza erkeği düşünmüyom ilk bebiş zaten hani biri olsa dersinki buda farklı olsun
Ekşi şeyleri çok istiyorum limon önüme kondumu bitti geçen limonlu dondurma istedim gece iyi buçukta bile uyanıp yedim arada oluyo keşke olsa dediğim şuan ayvamın gelmesini bekliyorum tarlası olan birinden istedik
Aynen geçenlerde limon yedim tuzlaya tuzalaya. Bu ara turşu yiyorum :)
Ben rüyamda hep tatlı görüyorum ama canım çekmiyo hep ekşi şeyler yiyorum gecen rüyamda turşu gördüm ama elim aldılar yiyemedim
Bende geçen gece rüyamda zeytin ekmek yiyordum. Eşimi uyandırmışım istemişim ama hatırlamıyorum. Bir baktım elinde zeytin ekmek beni uyandırıyorDedim ben istemedim ama neyse ver yiyim bari o kadar getirmişsin
Eşler bizden daha garip ben ağrımı bulantımı yaşarken panik oluyor
Benim pek belirtim olmadığı için hevesi kursağında kaldı garibimin. Hergün 50 kere arıyor, ağrın sızın varmı, başın dönüyor mu , miden bulanıyor mu.. Canın birşey de mi istemiyor diyor bazen sırf hevesini alsın diye birşeyler istiyorum :)
Benim ki allah razı olsun baya yardımcı benim baş dönmem kasık ağrım ve bulantım çok var geceleri uyuyamıyorum
Aynen öyle. En güzel yanlarından biri bu sanırımBenim de eşim sağolsun, hiçbirşeyim yok ama prensesler gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?