Temmuz Ay'ı anneleri

Karnınız azıcık çıktımı kızlar benim ikinci adetim dönemim geçtiği için biraz şişlik var heralde

Karnınız azıcık çıktımı kızlar benim ikinci adetim dönemim geçtiği için biraz şişlik var heralde
Normalde benim göbeğim yoktu şuan var ama karnımmı şişti yoksa göbekmi yaptım bilmiyorum içimede çekemiyorum ama daha çok erken değilmi şişmesi için

Evet bende içime çekemiyorum hatta yağ mı var diye kat kontrolü yapayım dedim :) olmadı

Bende de var canım azıcık. Hatta kilo mu aldım dedim ama tam tersine verdim. Sanki şişkinlik gibi ve çok az

Benim azıcık çıktı canım, göbek deliğimin alt kısmı şiş biraz. Sabahları çok hafif çıkıntı var,Akşama doğru gaz ile birlikte 4 aylık gibi oluyor :)

Kasık bölgem çok gergin ve şiş yani hastalanmadan öncekinden de fazla

Kasık bölgem çok gergin ve şiş yani hastalanmadan öncekinden de fazla
Vücut henüz hamilelik dönemine alışmadığı için yumurtalıklar normal zamandaki gibi adet zamanı geldiğinde böyle belirtier verirmiş, hatta ufak lekelenme şeklinde kanama da olabilirmiş, ama paniğe gerek yok :) tabi her türlü mutaka doktorunuza da danışın ama içinizi ferah tutun diye söylüyorum :)

benim de alt karnım da şişlik var, 2 kilo vermeme rağmen ufaktan bir karın çıkmaya başladı sanki :) Allah'ım karnımın çıkacağına hayatımda ilk defa seviniyorum sanırım

ben hala alışamadım arada psikolojim bozuluyor Birde şimdi bebek gibi değilde göbek gibi duruyor ya sinirim bozuluyor

Sağol canım zaten hemen herşeye panik yapmıyorum bilmediğimiz şeyleri yaşıyoruz ondandalayı acaba hangisi hamilelikle alakalı hangisi değil merak ediyo insan

ben daha o moda giremedim sanırım Daha çok hamile kıyafetlerinde gözüm var
valla ben her iki modda değilim ne bebek kıyafet ve eşyalarına ne de hamile kıyafetlerine bakıyorum son bir ay kala kıyafet alacağım çevremde gördüğüm ve edindiğim tecrübeler bu şekilde düşündürüyor

Eşimle arada şakalaşıyoruz kız olucak oğkan olucak diye tabi nasip yani olduktan sonra hepsi seviliyo Rabbim sağlıkla kucakkarımıza almayı nasip etsin inşallah
ben 3 ay klomen tedavisi 2 aşılama ve 3 tüp ebbek geçmişinden sonra 4 yıldır evliyim ve 4 yıldır korunmadığımı hesaba katarsak hiç ummadığın bir anda rabbimin kendiliğinden verdiği yavruma sevinmekten bir şey düşünemiyorum elhamdillah kız da gerek erkekte sağlıklı olsun da çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…