Normalde benim göbeğim yoktu şuan var ama karnımmı şişti yoksa göbekmi yaptım bilmiyorum içimede çekemiyorum ama daha çok erken değilmi şişmesi içinKarnınız azıcık çıktımı kızlar benim ikinci adetim dönemim geçtiği için biraz şişlik var heralde
Bende de var canım azıcık. Hatta kilo mu aldım dedim ama tam tersine verdim. Sanki şişkinlik gibi ve çok azKarnınız azıcık çıktımı kızlar benim ikinci adetim dönemim geçtiği için biraz şişlik var heralde
Bende üç kilo verdim şimdiye kadarBende de var canım azıcık. Hatta kilo mu aldım dedim ama tam tersine verdim. Sanki şişkinlik gibi ve çok az
Karnınız azıcık çıktımı kızlar benim ikinci adetim dönemim geçtiği için biraz şişlik var heralde
Evet bende içime çekemiyorum hatta yağ mı var diye kat kontrolü yapayım dedim :) olmadı
Bende üç kilo verdim şimdiye kadar
Vücut henüz hamilelik dönemine alışmadığı için yumurtalıklar normal zamandaki gibi adet zamanı geldiğinde böyle belirtier verirmiş, hatta ufak lekelenme şeklinde kanama da olabilirmiş, ama paniğe gerek yok :) tabi her türlü mutaka doktorunuza da danışın ama içinizi ferah tutun diye söylüyorum :)Kasık bölgem çok gergin ve şiş yani hastalanmadan öncekinden de fazla
benim de alt karnım da şişlik var, 2 kilo vermeme rağmen ufaktan bir karın çıkmaya başladı sanki :) Allah'ım karnımın çıkacağına hayatımda ilk defa seviniyorum sanırımBen şu an kilo almadım da vermedimde iyi gidiyor :)
benim de alt karnım da şişlik var, 2 kilo vermeme rağmen ufaktan bir karın çıkmaya başladı sanki :) Allah'ım karnımın çıkacağına hayatımda ilk defa seviniyorum sanırım
Ben ilk şöyle farkettim. Kilo verdiğim halde pantolonlarımın beli azıcık sıkıyor :)Bende üç kilo verdim şimdiye kadar
Ben ilk şöyle farkettim. Kilo verdiğim halde pantolonlarımın beli azıcık sıkıyor :)
Canım Maşallah senin hamileliğin iyi gidiyor, yat kalk şükret :) ben dün gece üç defaBen şu an kilo almadım da vermedimde iyi gidiyor :)
Canım Maşallah senin hamileliğin iyi gidiyor, yat kalk şükret :) ben dün gece üç defa
Vücut henüz hamilelik dönemine alışmadığı için yumurtalıklar normal zamandaki gibi adet zamanı geldiğinde böyle belirtier verirmiş, hatta ufak lekelenme şeklinde kanama da olabilirmiş, ama paniğe gerek yok :) tabi her türlü mutaka doktorunuza da danışın ama içinizi ferah tutun diye söylüyorum :)
Aynen öyle canım zaten çok sıkmak da iyi değilAynen, ben ilk düğmeyi kapatmıyorum, saç lasitiği ile tutturuyorum. Çok kasınca ağrı yapıyor.
valla ben her iki modda değilim ne bebek kıyafet ve eşyalarına ne de hamile kıyafetlerine bakıyorum son bir ay kala kıyafet alacağım çevremde gördüğüm ve edindiğim tecrübeler bu şekilde düşündürüyorben daha o moda giremedim sanırımDaha çok hamile kıyafetlerinde gözüm var
ben 3 ay klomen tedavisi 2 aşılama ve 3 tüp ebbek geçmişinden sonra 4 yıldır evliyim ve 4 yıldır korunmadığımı hesaba katarsak hiç ummadığın bir anda rabbimin kendiliğinden verdiği yavruma sevinmekten bir şey düşünemiyorum elhamdillah kız da gerek erkekte sağlıklı olsun da çok şükürEşimle arada şakalaşıyoruz kız olucak oğkan olucak diye tabi nasip yani olduktan sonra hepsi seviliyo Rabbim sağlıkla kucakkarımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?